Κυριακή, Νοεμβρίου 25

Μεγάλο παιχνίδι στα Φαρακλάτα Εύγερος - Εθνικός 3-3


Στο σπουδαιότερο σημερινό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας στα Φαρακλάτα, Εύγερος και Εθνικός Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πραγματικό ντέρμπι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3!
Οι φιλοξενούμενοι, θα προηγηθούν στο πρώτο 45λεπτο 2-0, στη συνέχεια 3-1 για να επιστρέψουν οι «πορτοκαλί» και να ισοφαρίσουν τελικά στο 85’.
Ήταν ένα ματς πολύ χορταστικό, αφού επιτεύχθηκαν συνολικά έξι γκολ, αγωνιώδες και με καλό θέαμα.
Τα γκολ

Η ομάδα του Νικόλα Κουρούκλη, καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο θα προηγηθεί 0-2.
Στο 15’ ο Ν. Μαυροειδής εκτελεί το φάουλ, ο Γ. Αναλυτής προλαβαίνει την έξοδο του Πετεινάτου και με γυριστή κεφαλιά την στέλνει την μπάλα στην άδεια εστία, δίνοντας το προβάδισμα 0-1 στην ομάδα του.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και το 2-0, με τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Ο Ν. Μαυροειδής θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά και ο Γ. Αναλυτής με πολύ όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά.
Με αυτό το 2-0 οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Εύγερος, και ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο, με ηγέτη και σκόρερ τον Ν. Παπαναστασάτο (πέτυχε χατ τρικ), προ του κινδύνου μιας εντός έδρας ήττας στην πρεμιέρα, θα ανεβάσει απόδοση και θα καταφέρει να μειώσει κατ' αρχήν σε 1-3 και αργότερα να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3.
Ο Ν. Παπαναστασάτος στο 55’ με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαρκαντωνάτου, μειώνοντας στο 1-2.
Ο Ρεμούντης όμως στο 64’, μετά την ωραία επέλαση από δεξιά, θα δώσει παράλληλα στην περιοχή για τον Γ. Μαρούλη, με τον τελευταίο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Πετεινάτου και στη συνέχεια στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3!
Η Εύγερος από το σημείο αυτό ξεκινάει τη δική της αντεπίθεση.
Ο Ν. Παπαναστασάτος και πάλι στο 79’ θα μειώσει ακόμη περισσότερο σε 2-3 με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Μαρκαντωνάτου.
Και στο 85’ θα έρθει και η ισοφάριση και το 3-3 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Πέναλτι που σφύριξε ο κ. Μαγουλάς για χέρι αμυντικού του Εθνικού μέσα στην περιοχή του.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Β. Παναγιωτόπουλο και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Καππάτος (46’ Κοκκόσης), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Κράλης (56’ Πολλάκης), Papa, Ποιμενίδης, Δήμου, Παπαναστασάτος Ε., Δρακονταειδής (71’ Κρούσσος).
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μαρκαντωνάτος, Σιμωτάς Χ., Ρεμούντης, Σαββίδης (65’ Γαβαλάς), Μαυροειδής Χ., Αναλυτής, Αδηλίνης, Μαυροειδής Ν., Μαρούλης, Αραβαντινός Λεων., Θεοτοκάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου