Δευτέρα, Νοεμβρίου 26

Διέπρεψαν οι αθλητές του Κέφαλου ΑΠΕΣΔΑΣ στο Πανελλήνιο... Έσπασε τα... κοντέρ ο Βαγγ. Γαλιατσάτος

Το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών-Γυναικών Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών με την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του σωματείου "ΚΕΦΑΛΟΣ" κατακτώντας αρκετά μετάλλια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Γαλιατσάτο.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
-Στην κατηγορία των 67 κιλών ο Μινέτος Παναγής με 106 κιλά στο αρασέ, 125 στο ζετέ και 231 στο σύνολο κατέκτησε 2 χρυσά και 4 ασημένια μετάλλια.
-Στην κατηγορία των 96 κιλών ο  Γαλιατσάτος Ευάγγελος  πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση σημείωσε έξι Πανελλήνια ρεκόρ σε Εφήβους και Νέους 'Ανδρες και όπως τόνισε ο στόχος του είναι να βελτιώσει στο μέλλον τις επιδόσεις του: «Ήμουν προετοιμασμένος πολύ καλά και στόχευα στα Πανελλήνια ρεκόρ. Όταν κάνεις νέα ρεκόρ σου μένει πάντα ένα αίσθημα ικανοποίησης και σου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια.
Εύχομαι να είμαι καλά και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να καταφέρω να τα βελτιώσω τα ρεκόρ μου»
Ο Γαλιατσάτος με 151 κιλά στο αρασέ, 181 κιλά στο ζετέ και 332 κιλά στο σύνολο κατέκτησε 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια.
ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
-Στην κατηγορία των 64 κιλών/ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Μεταξά Αναστασία με συνολική επίδοση 139 κιλά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ και η συμπατριώτισσα μας η Καππάτου Εβελίνα η οποία αγωνίζεται με το σύλλογο της "ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ" στην ίδια κατηγορία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ με επίδοση 75 κιλά.
-Στην κατηγορία των 87 κιλών η Γαλιατσάτου Ελευθερία με 65 κιλά στο αρασέ, 72 στο ζετέ και 132 στο σύνολο κατάφερε να κατακτήσει 6 χάλκινα μετάλλια.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους το μέλλον τους θα είναι λαμπρό!
Εικόνες




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου