Τετάρτη, Νοεμβρίου 21

Ισάριθμες εντός έδρας ήττες για τις μικτές μας από την ανώτερη Μεσσηνία


Ήττες για τις μικτές μας από τη Μεσσηνία στα Φαρακλάτα
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις μικτές μας ομάδες Κ-14 και Κ-16, αφού σήμερα Τετάρτη 21/11 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, γνώρισαν ισάριθμες ήττες στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Η Κ-14 είχε αρκετά καλή παρουσία, ωστόσο δέχθηκε την ήττα με σκορ 3-0.
Την ίδια τύχη στη συνέχεια είχε και η Κ-16, αφού θα γνωρίσει και αυτή την ήττα με το ίδιο σκορ.
Η Μεσσηνία πέτυχε τη 2η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και οδηγεί την κούρσα στον 9ο όμιλο!
        
Κ -14
                                               
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας
3 - 3
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  0-3
Ήττα για την Κ-14
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η μικτή Κ-14 της Μεσσηνίας ανώτερη της αντίστοιχης γηπεδούχου της Κεφαλονιάς, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας τελικά με σκορ 0-3. 
Να θυμίσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει διάρκεια 70' (35Χ2).
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 9' με το σουτ του Ρούπα να στέλνει την μπάλα άουτ λίγο πάνω από την εστία του Μεσσολωρά.
Νέα ευκαιρία για τους Μεσσήνιους μετά από 2', με τον Γεωργόπουλο να γυρίζει παράλληλα στην περιοχή στον Φαββατά που είναι άστοχος.
Το 13' θα είναι το τυχερό λεπτό για την ομάδα του Ηλία Μαστορέα, αφού θα ανοίξει το σκορ στο 0-1 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Λάσκαρη, μετά το κόρνερ από δεξιά του Μανιάτη.
Στο 20' μάλιστα θα πετύχει και το 0-2, όταν ο Γεωργόπουλος θα βγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, θα μπει από δεξιά στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μεσσολωρά.
Η πρώτη απειλή των γηπεδούχων στο 22' με τον Φουρνιέ να εκτελεί το μακρινό φάουλ, ο Παπανικολόπουλος δεν συγκρατεί την μπάλα, ο Καρίμ-Καμινάρης δεν προλαβαίνει στην προβολή με αποτέλεσμα να διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί.
Στο 30' και στην τελευταία φάση του πρώτου 35λεπτου, ο Παπανικολόπουλος θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ στο φάουλ του Δρακουλόγκωνα.
Αυτό το 0-2 για τη Μεσσηνία θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, φυσιολογικά έπεσε κάπως ο ρυθμός και οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ θα πάρουν μια σημαντική νίκη με σκορ 0-3.
Στο 42' ο Γεωργόπουλος με έξυπνη κάθετη θα βρει τον Ρούπα στην περιοχή και δεξιά, όμως το σουτ που πραγματοποιεί ο τελευταίος στέλνει την μπάλα να σταματήσει στη συμβολή των δοκαριών των γηπεδούχων.
Πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ θα φτάσει η μικτή μας στο 44', όταν ο Παπανικολόπουλος θα αποκρούσει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία το σουτ του Δρακουλόγκωνα.
Τέλος στο 66' μετά από διαδοχικά σουτ στην περιοχή μας, οι κόντρες θα ευνοήσουν τον Γεωργόπουλο που θα πετύχει εύκολα με πλασέ το 0-3 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και την ομάδα του Ηλ. Μαστορέα να παίρνει μια δίκαιη νίκη.
Άριστος ο διαιτητής ο κ.  Ν. Σταυρόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ. Αλ. Ασημακόπουλος και Γ. Καραμέρος από την Ηλεία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Μεσσολωράς, Δημητρίου, Συριάτος, Κακίας, Φουρνιέ, Σπυράτος, Καρίμ - Καμινάρης, Δρακουλόγκωνας, Σοφιανός, Καμπανός, Φίλιππας.
Έπαιξαν και οι:Θεοδωρόπουλος, Καραχρήστος, Παπαβασιλείου, Κούσιας, Ζαπάντης, Βώρρος,
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Παπανικολόπουλος, Μπούνας, Παυλής, Λάσκαρης, Μανιάτης, Πάπα, Ρούπας, Φαββατάς, Καραγλάνης, Κιόρρι, Γεωργόπουλος.
Έπαιξαν και οι:Σεντεμέντες, Παπαγεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουρεντζής, Ράλλης, Κρακούλι.
        
Η  βαθμολογία Κ-14
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 
2
8 - 0
6
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
2
7 - 3
4
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
2
3 - 8
1
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
2
0 - 7
0
        
Κ - 16
Αναλυτικά τα αποτελέσματα 
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας
0 - 1
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  0-3
Ίδια τύχη, ίδιο σκορ και για την Κ-16 λίγο αργότερα
Στο παιχνίδι που ακολούθησε, αμέσως μετά, η Κ-16 είχε την ίδια τύχη, αφού ηττήθηκε από τους αντίστοιχους της Μεσσηνίας με το ίδιο σκορ 0-3.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και τους Μεσσήνιους δίκαια νικητές.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 11' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με κοντινό πλασέ του Θεοδωρόπουλου, ύστερα από καταπληκτική ατομική ενέργεια και την παράλληλη πάσα του Αλεξανδρόπουλου.
Στο 11' ο Ακριστινέι εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα θα βρει το απέναντι δοκάρι του Παπαγεωργίου και στην επαναφορά της ο Οικονομέας θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.
Ο Ακριστινέι στο 30' εκτελεί από μακριά το φάουλ με πολύ φάλτσο, όμως ο Παπαγεωργίου θα πέσει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία και θα πετάξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Παραλίγο αυτογκόλ στο 36΄. Παπαγεωργίου- Φωής δεν συνεννοούνται σωστά και στην προσπάθεια του να διώξει ο δεύτερος στέλνει ψηλοκρεμαστά την μπάλα με πορεία το τέρμα της ομάδας του, όμως εκεί ο Γασπαρής με κεφαλιά θα την απομακρύνει πάνω από τη γραμμή σε κόρνερ.
Αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα για τα πρώτα 45' στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68' ο Καρύδης με ένα εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά θα στείλει την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαγεωργίου για το 0-3
Ένα γκολ που ουσιαστικά "κλειδώνει" και τη νίκη της ομάδας του Ηλία Μαστορέα.
Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της ομάδας του Διον. Λιονάτου.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 75' και πάλι για τους φιλοξενούμενους. Ο Ρουμελιώτης με έξυπνη κάθετη θα βρει τον Κωστέα απέναντι από τον Παπαγεωργίου, με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ και να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία για το 0-4.
Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Μαρκαντωνάτου θα βρει τη Μεσσηνία νικήτρια με σκορ 0-3 και την Κεφαλονίτικη ομάδα να δέχεται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα.
Άνετος ο διαιτητής ο κ. Γ. Μαρκαντωνάτος με βοηθούς του κ.κ. Α. Ασημακόπουλο και Γ. Καραμέρο από την Ηλεία. 
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος),Παπαγεωργίου, Μπουγάς, Φωής, Καβαλλιεράτος, Γασπαρής, Σινάι, Βιτωράτος, Κουρκουμέλης, Κούρτι, Τζωρτζάτος, Μουρελάτος Χ..
Έπαιξαν και οι: Πολυχρονάτος, Λουκάτος, Μαρούλης, Μπαλάσκας, Καραντινός.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας:(Ηλ. Μαστορέας), Λάππας, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος, Καρύδης, Ρουμελιώτης, Σταματελόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.
Έπαιξαν και οι: Κακαλέτρης, Παπανικολόπουλος, Κωστέας, Δρούγας, Κοσμόπουλος.
** Στα άλλα παιχνίδια του 9ου ομίλου στη Ζάκυνθο είχαμε:
Κ-14 Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας  3-3
Κ-16 Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Ηλείας  0-1
        
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας 
2
6 - 1
6
2.
Ε.Π.Σ. Ηλείας
2
4 - 0
6
3.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου
2
1 - 4
0
4.
Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας/Ιθάκης
2
0 - 6
0
        
Η επόμενη αγωνιστική
(3η 12/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
2.
Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ και από τα δύο παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου