Σάββατο, Νοεμβρίου 24

45λεπτο ξέσπασμα του Παλληξουριακού 6-0 την Πρόοδο Ιθάκης



Μετά την γκέλα της πρεμιέρας ο Παλληξουριακός, εμφανίστηκε με το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης, σήμερα το πρωί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι και μάλιστα με το εντυπωσιακό σκορ των 6-0.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι, με την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, ακόμη καλύτερη στην επανάληψη (πέτυχε και τα 6 της τέρματα), έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, πίεσε και δημιουργούσε αρκετούς κινδύνους στην εστία του Γ. Τσιντήλα, που είτε χάνονταν από τους νευρικούς στο πρώτο 45λεπτο γηπεδούχους, είτε απέκρουε ο τερματοφύλακας της Προόδου, ενώ είχε και ένα δοκάρι με το μακρινό σουτ του Λυκούδη (ακούμπησε όσο χρειάστηκε ο Γ. Τσιντήλας).
Οι φιλοξενούμενοι, στο πρώτο 45λεπτο το πάλεψαν κυρίως αμυντικά και προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Στην επανάληψη όμως, η κούραση και η πίεση των γηπεδούχων τους, οδήγησαν σε ένα βαρύ σκορ, όπως αυτό το τελικό 6-0.
Τα γκολ
Πρόσωπο του αγώνα ο Μέλι Μπράτι, ο οποίος πέτυχε «καρέ» τερμάτων στο σημερινό παιχνίδι και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη σε έκταση, γκολ νίκη.
53' Μπράτι 1-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το αριστερό στη δεξιά γωνία του Γ. Τσιντήλα.
58' Μπράτι 2-0. Ωραία πλαγιοκόπηση από τα αριστερά, με τα δύο αδέρφια Μουρελάτο Χρ. και Χαρ. να συνεργάζονται και τον δεύτερο να σεντράρει παράλληλα, ο Αντωνάτος Η. προσποιήθηκε, αφήνοντας την μπάλα για τον επερχόμενο Μπράτι, που τελείωσε με ψύχραιμο αριστερό πλασέ στην δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων.
60' Αντωνάτος Ηλ. 3-0. Νέα συνεργασία των δύο αδερφών, με τον μικρότερο Κωνσταντίνο να βγάζει πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά, ύστερα από ατομική ενέργεια και τον μεγαλύτερο Ηλία, με κεφαλιά να σημαδεύει την αριστερή γωνία και τον Γ. Τσιντήλα ανήμπορο να αντιδράσει, καθώς βρισκόταν σε αντίθετη κίνηση.
63' Μπράτι 4-0. Διαγώνιο δεξί πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μπράτι, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τσιντήλα.
Είχε προηγηθεί συνδυασμός Μαρκάτου Σπ., Αντωνάτου Η. και Μπράτι.
73' Τζιαρτζάνης 5-0. Με ωραία κεφαλιά από την μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρκάτου Σπ. από δεξιά.
83' Μπράτι 6-0. Κλέψιμο του Μπράτι σε κακή κοντινή εκτέλεση φάουλ, από τους αμυντικούς της Προόδου, στα δεξιά της άμυνας, οι οποίοι δεν τον πρόλαβαν και τον ίδιο να σημαδεύει ξανά με ψύχραιμο πλασέ την αριστερή γωνία του Τσιντήλα.
Να αναφέρουμε εδώ, ότι στο 85’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αντ. Παπαδόπουλος της Προόδου για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Απ. Καραΐσκο.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής (46’ Μουρελάτος Χρ., Τζιαρτζιάνης, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Λαλάι (46’ Μαρκάτος Σπ.), Αντωνάτος Κ. (75’ Σινάι), Μουρελάτος Χ. (75’ Μπαλάσκας Π.).
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Πάτερης, Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Hyka (76’ Σύτι), Καρανίκας (79’ Κωστόπουλος), Λίλα (38’ Ηλιόπουλος), Γρίβας (46’ Κασσιανός), Haidari.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου