Σάββατο, Νοεμβρίου 3

Ο "καθρέφτης" των αγώνων του τοπικού κυπέλλου..... Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 3/11


Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 3/11/2018 μεσημέρι - απόγευμα, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα των πρώτων αγώνων της 1ης Σειράς του τοπικού κυπέλλου Ερασιτεχνών και τη διεξαγωγή των τεσσάρων, από τους εφτά αγώνων του προγράμματος. Μόνο Ιθάκη - Καραβόμυλο είχε το "μενού" της πρεμιέρας!
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Π.Α.Ο. Εύγερος
1 – 4
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης – Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
1 – 3
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
4 – 0
        
Εθνικός - Εύγερος - Πυλαριακός μισό βήμα από τον επόμενο γύρο
Καταδικαστικές εντός έδρας ήττες για τις Ιθακήσιες ομάδες
Στον πρώτο εκ των δυο χρονικά αγώνων στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Σταυρού της Ιθάκης, ο Οδυσσέας δεν έκανε καλό ποδαρικό, αφού γνώρισε μια ήττα καταδικαστική για τη συνέχεια με σκορ 1-3 από τον Εθνικό Κεφαλονιάς. Μια ήττα που δεν δίνει και πολλές ελπίδες για τον επαναληπτικό, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στον επόμενο γύρο!
        
Την ίδια ώρα στην Ιθάκη και στο Βαθύ, η επιβλητική και ανώτερη Εύγερος, πέρασε εύκολα το πρώτο εμπόδιο για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο, επικρατώντας της Προόδου με σκορ 1-4, κάνοντας ουσιαστικά πολύ εύκολη τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα.
        
Σήμερα στον Καραβόμυλο Πυλαριακός Ηρακλής 4 - 0
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, που ακολούθησε το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ο Πυλαριακός καλύτερος, επικράτησε σχετικά εύκολα του νεανικού Ηρακλή Πρόννων με σκορ 4-0 και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στον επόμενο γύρο, αφού στον επαναληπτικό θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα και οι γηπεδούχοι του Ηρακλή να πετύχουν νίκη με 5-0 τέρματα!!
        
Η συνέχεια της αγωνιστικής
(Αύριο Κυριακή 4/11/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Πρόννοι – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Διλινάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου