Σάββατο, Νοεμβρίου 3

Νίκη πρόκρισης για τον Εθνικό στον Σταυρό 3-1 τον Οδυσσέα


Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο διαφορετικά ημίχρονα, ο Εθνικός Κεφαλονιάς πολύ πιο ουσιαστικός στο δεύτερο θα φύγει από τον Σταυρό και την Ιθάκη, έχοντας στις αποσκευές του μια σημαντική νίκη με σκορ 1-3.
Μια νίκη που φυσιολογικά δεν μπορεί να τον αφήσει εκτός συνέχειας του θεσμού, μιας και ο επαναληπτικός θα γίνει στην έδρα του και σίγουρα φυσιολογικά, δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης για όνειρα!
Το πρώτο 45λεπτο ήταν μέτριο και τις δυο ομάδες να το ολοκληρώνουν, άκαρπες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός θα είναι πολύ πιο ουσιαστικός και σε γενικές γραμμές καλύτερος με αποτέλεσμα να πετύχει τρία τέρματα, ενώ δέχθηκε ένα στο τέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τους γηπεδούχους, που στο διάστημα αυτό φάνηκαν να κουράζονται, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι «κυανόλευκοι» από το Ληξούρι.
Τα γκολ
Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, μάλλον με σημάδια κούρασης, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα, ο πολύ καλός Εθνικός σε εκείνο το διάστημα να αναλάβει την πρωτοβουλία και πλέον πιο ουσιαστικός, να πετυχαίνει τρία τέρματα και να δέχεται στο τελευταίο λεπτό το μοναδικό από τους γηπεδούχους με εκτέλεση πέναλτι.
Έτσι στο 55' ο Κ. Αραβαντινός με ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την  περιοχή και παρά την προσπάθεια του Καμπανού, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του 0-1.
Το 0-2 θα πετύχει στο 70' ο Β. Ρεμούντης με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Ν. Μαυροειδή.
Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός Κ. Αραβαντινού – Β. Ρεμούντη στο 75' θα φέρει το 0-3 για τους «κυανόλευκους» του Ληξουριού με ωραίο πλασέ του τελευταίου, από το ύψος της μικρής περιοχής που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα, του ενόψει του επαναληπτικού.
Το μόνο που θα καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» από την Βόρεια Ιθάκη, θα είναι απλά να μειώσουν το σκορ σε 1-3 λίγο πριν τη λήξη, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Π. Κουτσουβέλη. 
Πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Χατζηγεωργίου για χέρι του Χρ. Σιμωτά στην περιοχή.
Έτσι, με παρακαταθήκη αυτό το 1-3, ο Εθνικός θα πάει αρκετά άνετος στον επαναληπτικό, όπου εκεί είναι σχεδόν απίθανο να χάσει ότι κέρδισε στον Σταυρό.
Οι γηπεδούχοι, πλέον, δύσκολα μπορούν να περιμένουν μια τέτοια ανατροπή, αφού για να προκριθούν θα χρειασθούν από τον Άγιο Αντώνη να κάνει το θαύμα του και να φύγουν από το Ληξούρι με ένα "καθαρό" 0-3!!!
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χρ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Καμπανός, Προσαλέντης Γ., Φατούρος (59’ Σέλα), Βλασσόπουλος, Ρενάτο, Λογκόνης, Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης Ν. (75’ Κώτσης Α.), Μετσάνι Α., Λεκατσάς, Πατσαλιάς (55’ Τσίρος).
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μαρκαντωνάτος Δ., Θεοτοκάτος, Γαβαλάς (83’ Μερτζάνης), Wolnicki, Σιμωτάς Χρ., Ρεμούντης (70’ Μαρινάκης), Papa Εr., Σαββίδης (57’ Μαυροειδής Ν.), Μαυροειδής Χαρ. (65’ Tozaj), Αραβαντινός Κ., Αδηλίνης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου