Σάββατο, Νοεμβρίου 3

Άνετη νίκη για τον Πυλαριακό 4-0 τον Ηρακλή και περιμένει αντίπαλο από την επόμενη κλήρωση (Εικόνες)


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της Α’ φάσης κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα στην ομάδα του Πυλαριακού και του Ηρακλή Πόρου.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν σχετικά εύκολα με σκορ 4-0. Έτσι ο επαναληπτικός, στο ίδιο γήπεδο, αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Ο Πυλαριακός έδειξε να είναι πιο έτοιμος και έχοντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα την κατοχή, κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ δημιούργησε αρκετές ακόμη καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Κρητικού.
Αντίθετα, η ομάδα του Ηρακλή φάνηκε ανέτοιμη, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο βάζοντας την μπάλα κάτω, όμως σίγουρα χρειάζεται χρόνο, μιας και αποτελείται από αρκετά νέα και ελπιδοφόρα παιδιά.
Φάσεις και Γκολ
Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Γρηγοράτο, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο έξω.
Στο 18’ θα έχουμε το 1-0 για τον Πυλαριακό. Συγκεκριμένα ύστερα από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, η μπάλα θα φτάσει στον επιθετικό των γηπεδούχων και αυτός με πολύ ωραίο σουτ βολέ, θα την στείλει στα δίχτυα του Κρητικού.
Στο 44’ οι «κυανέρυθροι» από την Πύλαρο θα πετύχουν το 2-0.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του Ηρακλή, από την περιοχή τους και ο Σολδάτος από κοντά, θα την στείλει στα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.
Αυτό το 2-0 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη δεν θα αλλάξει κάτι αγωνιστικά στο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι με δυο ακόμη τέρματα θα πάρουν νίκη πρόκρισης με σκορ 4-0!
Στο 55’ θα έρθει το 3-0 για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου με τον Saliaj, έπειτα από πολύ ωραία προσπάθεια του Μινέτου.
Τέλος στο 68’ ο Πυλαριακός θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0 με τον Φαντη, μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 88’ με τον Γονατά να επιχειρεί το σουτ, όμως η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και θα χαθεί η ευκαιρία για το 5-0!
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Κουμαριώτης, Γασπαρής Α., Σολδάτος, Σπαθής, Saliaj (70’ Παπαδόπουλος), Rexha (77’ Ποταμιάνος), Μινέτος, Σταμούλης Π., Γονατάς, Σταμούλης Ν., Γρηγοράτος (56’ Φάντης).
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός (81’ Σταθάτος Γ.), Σεριάτος, Ρασσιάς Σπ. Ρασσιάς Γ., Μηλιαρέσης, Xhelaj, Σταθάτος Γ. (70’ Πετράτος), Ρώσσης, Βαλσαμής (78’ Γκιάφης), Καμπίτσης Β., Σακελαρίου.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι με τον φακό του Γιώργου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου