Σάββατο, Νοεμβρίου 3

Νίκη 4-1 στην Ιθάκη την Πρόοδο η Εύγερος και περιμένει τον επόμενο αντίπαλο στο θεσμό


Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία η Εύγερος, πιο έτοιμη και πιο ποιοτική, πέρασε σήμερα το πρωί από το Βαθύ και την Πρόοδο με σκορ 1-4!
Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν οι φιλοξενούμενοι δεν αστοχούσαν σε εκτέλεση πέναλτι και ο Γ. Τσιντήλας δεν βρισκόταν σε πολύ καλή ημέρα, πραγματοποιώντας 3-4 εντυπωσιακές αποκρούσεις συν το πέναλτι.
Μια νίκη, που λογικά δίνει και την πρόκριση στην ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου και ο επαναληπτικός των Φαρακλάτων σε μια εβδομάδα από σήμερα φαίνεται ότι θα είναι απλά διαδικαστικός.
Ένα αποτέλεσμα, που βάσει της εικόνας των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο είναι δίκαιο και την Εύγερο με το καλημέρα να δείχνει τα «δόντια», στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η επιστροφή της στη «μεγάλη» κατηγορία θα είναι σίγουρα δυναμική και πολύ ανταγωνιστική.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι με αρκετές απουσίες δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και έτσι το τελικό 1-4 ήρθε φυσιολογικά.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 15’, με τον Κοσμά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα με πολύ όμορφη, απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Μάλιστα στο 30’, θα ανεβάσουν την διαφορά στο σκορ, αφού θα προηγηθούν 0-2, με γκολ του νεαρού Papa E., ο οποίος με κοντινό πλασέ στην κίνηση, ύστερα από το κόρνερ του Κοσμά από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για δεύτερη φορά.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 40’, ο Λαγκαδάς με εντυπωσιακό πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Πετεινάτου, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει, μειώνοντας σε 1-2 και βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Έτσι οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τους «πορτοκαλί» μπροστά στο σκορ 1-2.
Στην επανάληψη με τη συμπλήρωση 70’, ο Δήμου θα βγει στην κόντρα θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από αμυντικό των γηπεδούχων και ο διαιτητής κ. Σπ. Μαγουλάς θα υποδείξει την παράβαση. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο παθών, όμως ο Γ. Τσιντήλας θα πέσει στη γωνία του και θα αποκρούσει το σουτ του επιθετικού των φιλοξενουμένων, διατηρώντας έτσι το 1-2.
Στο 75’ ο Δήμου, παίρνοντας τη ρεβάνς από τον τερματοφύλακα της Προόδου, θα είναι ο επόμενος σκόρερ για την ομάδα του πετυχαίνοντας, με πλασέ το 1-3 που ουσιαστικά «κλείδωνε» και τη νίκη της ομάδας του.
Τέλος στο 86’ ο νεοεισελθών Κοκκόσης Αρ., θα ολοκληρώσει τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας με πλασέ στην κενή εστία, ύστερα από την απόκρουση του Τσιντήλα στο πλασέ του Πολλάκη, το τελικό 1-4!.
Ένα αποτέλεσμα που δίνει, εκτός συνταρακτικού απροόπτου την πρόκριση στην ομάδα από τα Φαρακλάτα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ. Β. Θωμά και Αγγ. Βουτσινά.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Βλασσόπουλος, Κασσιανός (63’ Πάτερης), Τσίγκος (75’ Μόσχος), Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Hyka, Τσάμης, Ηλιόπουλος (46’ Σύτι), Γρίβας, Haidari.
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χ., Papa (65’ (Ποιμενίδης), Παπαναστασάτος Κ., Ψάλτης, Παππάς, Βαγγελάτος (83’ Κοκκόσης), Κοσμάς, Δήμου (58’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Ε., Κρούσσος (85’ Λύτρας).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ρεπορτάζ και Φώτο χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες από το παιχνίδι



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου