Τετάρτη, Φεβρουαρίου 6

Ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση άφησαν Εικοσιμία - Πρόννοι μετά το σημερινό 1-1 (Εικόνες)


Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είχαμε σήμερα το απόγευμα στα Φαρακλάτα, ανάμεσα στην Εικοσιμία και τον Α.Ο. Πρόννων, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του θεσμού και τις ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς στις 20 του μήνα στα Τζαννάτα.
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι φαινόταν μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να προηγηθούν.
Στην επανάληψη και μέχρι το 60’-65’ οι Πρόννοι που μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν μια ελαφρά υπεροχή, πέτυχαν το 0-1 και έχασαν την ευκαιρία να έχουν τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, σπαταλώντας σπουδαίες ευκαιρίες.
Από το συγκεκριμένο σημείο και μετά, η Εικοσιμία που έδειξε να αφυπνίζεται μπρος το φάσμα μιας νέας ήττας, ανέβηκε ψηλά πίεσε, είχε την κατοχή, ισοφάρισε και είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες, να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι παράλληλα και να βάλει βάσεις για την πρόκρισης.
Σε γενικές γραμμές, είχαμε ένα καλό παιχνίδι όπου θεωρούμε το αποτέλεσμα δίκαιο, βάσει όσων είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού.
Στα αρνητικά του αγώνα, ο τραυματισμός του Κόμητα στο 3’ σε μια σύγκρουση με αντίπαλο, με το παιχνίδι να διακόπτεται για 5’ περίπου και τον ποδοσφαιριστή των Πρόννων να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα κ. Α. Τσιμάρα, όπου εκεί διεγνώσθη ότι δεν υπήρχε κάτι σοβαρό και αναχώρησε για το σπίτι του σε καλή πλέον κατάσταση. Κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο.
Φάσεις και γκολ
Οι Πρόννοι, παρά την ψυχρολουσία του 3’ έδειχναν να μην φοβούνται το παιχνίδι και χτύπησαν από την αρχή για το καλύτερο αποτέλεσμα, που θα τους έκανε φαβορί για τον επαναληπτικό και εν πολλοίς τα κατάφεραν.
Στο 18’ ο Πολλάκης θα βγει κάθετα στην περιοχή και απέναντι από τον Τσέτσα και θα κάνει το σουτ. Τελευταία στιγμή όμως, με την επέμβαση του Πολυδωράτου η μπάλα θα φύγει κόρνερ.
Στο 21’ ο Μπούσι θα βρει στα δεξιά της επίθεσης τον Korshumov, αυτός θα παίξει παράλληλα στην περιοχή για τον Ντεντλάλα και τον τελευταίο σε σχεδόν κενή εστία να στέλνει την μπάλα άουτ!
Σε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής του Korshumov στο 33’, η μπάλα κοντράρει στα σώματα, παίρνει ύψος και καταλήγει κόρνερ, λίγο πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Στο 38’ ο Μπούσι με καταπληκτική κάθετη πάσα θα βρει τον Δημ. Πολλάτο απέναντι από τον τερματοφύλακα των Πρόννων και τον τελευταίο να κάνει μεγάλη απόκρουση, πετώντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του κόρνερ.
Ο Αλ. Πολλάτος στο 39’ αστοχεί στην κοντινή κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Μπούσι από δεξιά.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στις ευκαιρίες των γηπεδούχων στο 45+1’ με τον Σπ. Κουρκουμέλη να εκτελεί το φάουλ (κάτι σαν κόρνερ) από αριστερά, στο πρώτο δοκάρι ο Ζαρνακούπης θα πιάσει μια ανάποδη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέτσα και στην συνέχεια άουτ.
Έτσι, χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο και στο 52’ θα έχουμε δεύτερο τραυματισμό στο παιχνίδι και νέα αναγκαστική αλλαγή. Αυτή την φορά άτυχος θα σταθεί ο Δημ. Πολλάτος με ένα μυϊκό πρόβλημα, εξ αιτίας του ακατάλληλου Ενωσιακού γηπέδου.
Οι Πρόννοι πατούσαν καλύτερα και στο 57’ μάλιστα θα πάρουν το προβάδισμα 0-1 με εντυπωσιακό πλασέ του Ν. Στάβερη, στην έξοδο του Τσέτσα, μετά το λάθος του Πολυδωράτου και την παρέμβαση με το κεφάλι του Πολλάκη.
Μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» τη νίκη-πρόκριση θα χάσει στο 73’ ο Ζαρνακούπης σε κενή εστία, όταν μέσα από την περιοχή και αριστερά θα πλασάρει άουτ στην απέναντι γωνία του Τσέτσα.
Η Εικοσιμία, εκμεταλλευόμενη την κούραση των αντιπάλων της αλλά και τη δική της αφύπνιση, στο 78’ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1, με ένα φοβερό γκολ, από τα όρια της περιοχής και αριστερά του Μπούσι, μετά την πάσα του Κορσιάνου και αφού η μπάλα βρει στο αριστερό δοκάρι του Παπαβασιλείου θα καταλήξει στα δίχτυα.
Οι Πρόννοι στο 80’ θα χάσουν μία ακόμη καλή ευκαιρία με τον Πολλάκη στο δεύτερο δοκάρι να κάνει κακό πλασέ και να στέλνει την μπάλα άουτ, μετά το φάουλ του Κ. Στάβερη από αριστερά.
Στο 82’ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι, όταν ο Αλ. Κουρκουμέλης μαρκάρει άτσαλα τον Αποστόλου, κατά τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή και τον α’ βοηθό εκτός, με αποτέλεσμα να δοθεί ένα απλό φάουλ.
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί στο 83’ από τον Korshumov στην εξαιρετική κάθετη του Μπούσι, αφού θα νικηθεί στο τετ α τετ τους από τον Παπαβασιλείου, που ήταν πολύ καλός σήμερα.
Τέλος, στο 86’ ο Αποστόλου θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα φύγει, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
Έτσι, ο πρώτος αγώνας θα ολοκληρωθεί ισόπαλος 1-1 και ο επαναληπτικός αναμένεται με ενδιαφέρον σε 15 μέρες στα Τζαννάτα αυτή την φορά και την πρόκριση να κρίνεται οριστικά στο συγκεκριμένο ματς.
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Τσέτσα, Korshumov, Στεφανάτος, Τανουσάι (67’ Αποστόλου), Μπούσι, Δημ. Πολλάτος Αλ., Ντεντλάλα, Κούρτι, Λαμπρόπουλος (62’ Μινέτος), Πολυδωράτος, Ντουκάι Α. (35’ Δημ. Πολλάτος- λ.τ. 53’ Κορσιάνος).
Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης (90’ Κατσιλίδης), Ζαρνακούπης (86’ λ.τ. Hhelaj), Κόμητας (8’ λ.τ. Στάβερης Κ.), Στάβερης Ν. (90+2’ Δημητράτος).
Εικόνες




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου