Τετάρτη, Φεβρουαρίου 6

Πήρε αυτό που ήθελε η Εύγερος και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου


Η Εύγερος είναι η πρώτη ομάδα η οποία προκρίνεται στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, αφού με παρακαταθήκη το 3-2 των Φαρακλάτων και τη σημερινή «λευκή» ισοπαλία στην ρεβάνς στον Άγιο Αντώνη, με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς, πήρε το εισιτήριο για την 4αδα και θα μπει στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ μέτριο, χωρίς φάσεις και αρκετά δυνατό, με τις άμυνες να βγαίνουν νικήτριες, έπειτα από τα 90’ + τις όποιες καθυστερήσεις παίχτηκαν στον Άγιο Αντώνη.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να σπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων και να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.
Μάλιστα, στάθηκαν άτυχοι όταν στην διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου θα έχουν δοκάρι, με την κεφαλιά του Γ. Αναλυτή να σταματάει στο δοκάρι και στην επιστροφή της, ο ίδιος να πλασάρει με τον Πετεινάτο να μπλοκάρει την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος του.
Μεγάλη επιτυχία λοιπόν για την Εύγερο και με την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς την κα Ε. Μπακάκη και τον κ. Β. Παναγιωτόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Βασιλάτος, Μαυροειδής Ν., Αδηλίνης, Ρεμούντης, Αναλυτής Θ., Αναλυτής Γ. (89’ Σιμωτάς Ι.) Μαυροειδής Χ., Σιμωτάς Χ., Μπάμπης (59’ Tozaj E.), Tozai K. (65’ Μαρούλης).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Καππάτος, Κοκκόσης (55’ Papa Ε.), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (83’ Κράλης), Παπαναστασάτος Χ., Βαγγελάτος, Κοσμάς (88’ Λιναρδάτος), Ποιμενίδης, Παπαναστασάτος Ε., Καραντινός (69’ Δρακονταειδής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου