Τετάρτη, Ιουλίου 17

Κ.Ο.Α..... Επιτυχημένο το πρωτάθλημα Ε3 open μικρών ηλικιών


Το τριήμερο  14/15 και 16 Ιουλίου  ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης διοργάνωσε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά το πρωτάθλημα Ε3 open τριών ηλικιακών κατηγοριών για παιδιά κάτω των 10, των 12 και των 16 ετών με τη συμμετοχή  αθλητών από  την Πελοπόννησο τη Ζάκυνθο την Λάρισα και την Αθήνα.

Ο Κ.Ο.Α. συμμετείχε με παραπάνω από 40 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και κατάφερε να πετύχει δύο σημαντικές διακρίσεις.
Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 10 ετών ο Γιάννης Τόλης κατέλαβε τη 1η θέση στο κυρίως ταμπλό.
Στα κορίτσια κάτω των 16 η Βαγγελία Βαγγελάτου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία αποκλείοντας το Νο2 του ταμπλό στον 1ο γύρο και μετά παίζοντας όμορφο τένις κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου η κόπωση από τον ημιτελικό δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους γονείς, στους προπονητές του ομίλου καθώς και τους επιδιαιτητές των αγώνων για την άρτια διοργάνωση.
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την Levante ferries και την Ionion P. Lines για τα εκπτωτικά εισιτήρια που παρείχαν στους αθλητές και στους συνοδούς.
Ο ΚΟΑ συνεχίζει τις δραστηριότητες του καθώς τέλος Ιουλίου (29/07 – 04/08) και για μία εβδομάδα διοργανώνει  OPEN ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην αθλήτρια μας Βαγγελάτου Ευαγγελία η οποία στο τελευταίο της τουρνουά στα juniors κατάφερε για ακόμη μια χρόνια να φθάσει στον τελικό παρόλο που απέχει τον χειμώνα από τις προπονήσεις λόγω σχολικών της υποχρεώσεων ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη τενιστική διαδρομή 10 και πλέον χρόνων ..
Να θυμίσουμε ότι το 2014 στην κατηγορία των 12 βρέθηκε μέσα στις 15 καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα και κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια τον όμιλο μας όπου αγωνίστηκε
Θα θέλαμε να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και να τη συγχαρούμε για το ήθος της,τη συνέπεια και την αγωνιστικότητα της.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                          Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου