Παρασκευή, Ιουλίου 5

Όλα έτοιμα για το μεγάλο αυριανό γεγονός του ”Happiness Project” στο νησί


Αύριο Σάββατο πρωί, θα διεξαχθεί το μεγάλο event στο νησί μας, το ”Happiness Project” και αναμένεται να προσφέρει πολλά χαμόγελα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου «Ο Σωτήρ». Άλλωστε για αυτά γίνεται, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 συνεχόμενων χρόνων προσφοράς.
Μια διοργάνωση, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, της σπουδαίας κολυμβήτριας μεγάλων αποστάσεων συμπατριώτισσας μας, Διονυσίας Βαλλιανάτου.
Στην προσπάθεια της, αυτή βρήκε συμπαραστάτη, τον Νίκο Σιδηρόπουλο, έναν αθλητή μεγάλων αποστάσεων, αλλά και σπουδαίο άνθρωπο, που λατρεύει την Κεφαλονιά, αν και δεν είναι ο τόπος καταγωγής του.
Ο Νίκος έχει αναλάβει το δρομικό κομμάτι της διοργάνωσης.
Μαζί τους και πέντε σπουδαίοι αθλητές ανοικτής θάλασσας, οι οποίοι μας κάνουν την τιμή να παραβρεθούν στο νησί μας και να βοηθήσουν τον ιερό σκοπό της διεξαγωγής του.
Πρόκειται για τον κολυμβητής ultra αποστάσεων, ο Σπύρο Χρυσικόπουλο που κατέχει το ρεκόρ συνεχούς κολύμβησης σε πισίνα 100 χλμ!
Την Διονυσία Βαλλιανάτου, η οποία είναι Κεφαλονίτισσα, με νίκες σε πολλούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και πραγματοποιεί με αυτή την εκδήλωση ένα παιδικό της όνειρο!
Την Άννα Καλλιμάχου, κολυμβήτρια της μαραθώνιας κολύμβησης και ιδρύτρια της RaceFinder.gr, η οποία μόλις έμαθε τον σκοπό, διέθεσε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της RaceFinder στην διάθεση του ”Happiness Project”!
Την Έφη Γεωργαντή, κολυμβήτρια με πρωτιές σε αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και ο Γιάννης Βαμβακίδης “Iron Man”, κολυμβητής, αλλά και διοργανωτής των αγώνων Korfos Multi Races!
Στο πλαίσιο της γιορτής διοργανώνεται μία συνάντηση τρεξίματος 32 χλμ, όπου όμως, όποιος θέλει μπορεί να μπει σε όποιο χιλιόμετρο επιθυμεί, παίρνοντας μέρος στην χαρά των παιδιών που θα μας περιμένουν στον τερματισμό! 
Υπεύθυνος για την διαδρομή του τρεξίματος, όπως προαναφέραμε, θα είναι ο Νίκος Σιδηρόπουλος, Half Iron Man και δρομέας.. με πολλά χιλιόμετρα στα πόδια!
Η εκκίνηση και των δύο αγώνων θα δοθεί από το Ληξούρι.
Για τους δρομείς περίπου στις 07:30 και στις 08:30 για τους κολυμβητές.
Ο τερματισμός και των δύο αναμένεται περίπου στις 10:30-11:00, στο άγαλμα του Καββαδία, μετά τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Αργοστολίου.
Να ευχηθούμε στους διοργανωτές καλή επιτυχία και καλούμε τον κόσμο του νησιού να παραβρεθεί στον τερματισμό και να χειροκροτήσει τους αθλητές που τιμούν την εκδήλωση.
Άλλωστε ο σκοπός είναι ιερός και η συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του είδους το απαιτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου