Τρίτη, Ιουλίου 23

Νέος προπονητής ΕΥΓΕΡΟΥ ο Θόδωρος Βουκελάτος


Ύστερα από δύο περίπου χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση, επιστρέφει δριμύτερος για να οδηγήσει την Εύγερο ξανά στις επιτυχίες και να την φέρει και πάλι στην κορυφή.
Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το τοπικό ποδόσφαιρο και έναν από τους καλύτερους προπονητές σε αυτό, τον Θόδωρο Βουκελάτο.
Ο Θοδωρής, την φετινή περίοδο θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της, στη θέση του Χρήστου Παπαναστασάτου, ο οποίος μετά από τρία χρόνια παρουσίας του αποχώρησε από τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων!
Σίγουρα η συμφωνία αυτή αλλάζει τα δεδομένα, περιμένουμε σύντομα μεταγραφικά νέα για την δημιουργία ενός ικανού ρόστερ και σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή για την ομάδα.
Η ανακοίνωση της Ευγέρου:
Εν όψει της νέας προπονητικής περιόδου το Αθλητικό Σωματείο ΕΥΓΕΡΟΣ  έκλεισε συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Θεόδωρο Βουκελάτο.
Ο κ. Θεόδωρος Βουκελάτος με την εμπειρία του ως πρώην ποδοσφαιριστής  και έπειτα ως προπονητής σε πολλές ομάδες της Κεφαλονιάς αποτελεί  εγγύηση για μια άψογη συνεργασία και λειτουργία συγκροτημένης για τους  αθλητές ομάδας από προπονητικής πλευράς.
Η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ σύντομα θα  ανακοινώσει και τα υπόλοιπα άτομα που θα στελεχώσουν τεχνικά την ομάδα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο προπονητή και καλή αθλητική πορεία  στους αθλητές μας.
Για το Δ.Σ. ΕΥΓΕΡΟΥ
  Ο Πρόεδρος                               Η Γεν.  Γραμματέας





Πετεινάτος Διονύσης                     Πολλάτου Παρασκευή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου