Πέμπτη, Ιουλίου 18

Αντωνάτος Γιώργος:Θέλουμε να επενδύσουμε στα παιδιά προσφέροντας τους ότι καλύτερο μπορούμε


Φίλοι του μπάσκετ, φίλοι του Κεφαλληνιακού, πριν από έξι χρόνια ξεκινήσαμε με πολλή όρεξη και διάθεση να δημιουργούμε αυτό που εμείς θεωρούμε ομάδα. Βήμα βήμα έχουμε καταφέρει πολλά και συνεχίζουμε. 
Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και από τη θέση του προέδρου. 
Μεγάλη ευθύνη, μεγάλη πρόκληση, μεγάλες ηθικές ανταμοιβές. Στεναχωριέμαι που αφήνω το ρόλο του προπονητή, θα μου λείψουν σίγουρα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές και τους ευχαριστώ όλους! 
Στο τέλος όμως η ομάδα είναι πάνω από όλα και ό,τι αλλαγή γίνεται είναι για καλό. Η νέα διοίκηση συνεχίζει στη βάση της προηγούμενης. 
Θέλουμε να επενδύσουμε στα παιδιά προσφέροντας τους ότι καλύτερο μπορούμε. Όσο μεγαλύτερη είναι η στήριξη σας τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη για τα παιδιά.  Είστε κοντά μας και σας θέλουμε ακόμα περισσότερο.
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τις άμεσες μελλοντικές (ευχάριστες) εξελίξεις,  πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί συνέντευξη τύπου. 
Πιστεύω ότι με σύστημα και προσπάθεια μπορούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τη νοοτροπία μας, να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, να προσφέρουμε εικόνες και εμπειρίες στα παιδιά που θα τα βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή τους και τέλος να παίζουμε όλο και καλύτερο μπάσκετ.
Αντωνάτος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου