Τετάρτη, Ιουλίου 3

Η σημερινή Σ.Τ. των διοργανωτών του ”Happiness Project”


Συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα το μεσημέρι, στο Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», οι διοργανωτές του event «The Happines Project 2019” που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά το προσεχές Σάββατο 6/7, με την ευκαιρία των εκατό ετών λειτουργίας του ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».


Όπως είναι γνωστό και σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα ρεπορτάζ μας, στα πλαίσια της παραπάνω διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση τρεξίματος 32 χλμ, όπου όμως όποιος θέλει μπορεί να μπει σε όποιο χιλιόμετρο επιθυμεί, παίρνοντας μέρος στην χαρά των παιδιών που θα μας περιμένουν στον τερματισμό!
Ο υπεύθυνος για την διαδρομή του τρεξίματος,  είναι ο Νίκος Σιδηρόπουλος, Half Iron Man και δρομέας..... με πολλά χιλιόμετρα στα πόδια!
Στο πλαίσιο του τρεξίματος, θα λάβει μέρος και μία κολυμβητική συνάντηση 5 ατόμων, τα οποία θα κολυμπήσουν σχεδόν παράλληλα της διαδρομής του τρεξίματος τα 5 χλμ που χωρίζουν το Ληξούρι από το Αργοστόλι!
Ανάμεσά τους και ο κολυμβητής ultra αποστάσεων, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος που κατέχει το ρεκόρ συνεχούς κολύμβησης σε πισίνα 100 χλμ!
Επίσης, η Διονυσία Βαλλιανάτου, η οποία είναι Κεφαλονίτισσα, με νίκες σε πολλούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και πραγματοποιεί με αυτή την εκδήλωση ένα παιδικό της όνειρο! Η Άννα Καλλιμάχου, κολυμβήτρια της μαραθώνιας κολύμβησης και ιδρύτρια της RaceFinder.gr, η οποία μόλις έμαθε τον σκοπό, διέθεσε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της RaceFinder στην διάθεση του ”Happiness Project”!
Η Έφη Γεωργαντή, κολυμβήτρια με πρωτιές σε αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και ο Γιάννης Βαμβακίδης “Iron Man”, κολυμβητής, αλλά και διοργανωτής των αγώνων Korfos Multi Races!
Στο πάνελ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγ. Κωνσταντάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στ. Σπαθής και η Κεφαλονίτισα αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στην ανοικτή θάλασσα, Διον. Βαλλιανάτου της οποίας ήταν και η ιδέα η εν λόγω διοργάνωση.

Να πούμε ότι όλοι αναφέρθηκαν στην ποιότητα των αθλητών που θα συμμετάσχουν, στέλνοντας παράλληλα το δικό τους μήνυμα μέσω ενός δύσκολου αγώνα, τόσο στην θάλασσα, όσο και στην ξηρά!
Αγγ. Κωνσταντάκης (πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ)
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλονιάς, ζήτησε την στήριξη του συγκεκριμένου event και μέσω αυτής της συνέντευξης στέλνει μήνυμα στον κόσμο της Κεφαλονιάς να βοηθήσουν με την παρουσία τους, διοργάνωση - αθλητές και να παραβρεθούν στην αφετηρία και τον τερματισμό σε Ληξούρι και Αργοστόλι αντίστοιχα.
Τόνισε επίσης ότι, μέσω αυτού του γεγονότος θα καταγραφεί και το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ίδρυμα για 100 συνεχόμενα χρόνια στο νησί μας.
Διον. Βαλλιανάτου (αθλήτρια - διοργανώτρια)
Η σπουδαία Κεφαλονίτισσα αθλήτρια, αναφέρθηκε στον σκοπό του ”Happiness Project”, που δεν είναι άλλος από το να μεταφέρει το χαμόγελο στα παιδιά, αλλά και όλους εμάς.
Τόνισε επίσης ότι, στόχος είναι και η ανάδειξη του σπουδαίου έργου του ορφανοτροφείου «ο Σωτήρ» και πρέπει όλοι μαζί να γιορτάσουμε για τα 100 χρόνια λειτουργίας του.
Ιδιαίτερα στάθηκε στην παρουσία και την τιμή που μας κάνουν οι 5 διακεκριμένοι αθλητές από την Αθήνα, Ανέφερε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τους χορηγούς οι οποίοι θα αναφερθούν ξεχωριστά σε επόμενο Δ.Τ..
Ευχαρίστησε επίσης το Δ.Σ. του ορφανοτροφείου για την τιμή που της έκανε να της δώσει την ευκαιρία να εκπληρωθεί το όνειρο της.
Κλείνοντας έδωσε ραντεβού για το Σάββατο περίπου 10 π.μ. στο άγαλμα του Ν. Καββαδία, όπου θα γίνουν οι τερματισμοί.
Στ. Σπαθής (πρόεδρος Επιμελητηρίου)
Την συνέντευξη έκλεισε ο πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου κ. Στ Σπαθής, ο οποίος είπε ότι το επιμελητήριο βρίσκεται πάντα κοντά σε όποιες καλές προσπάθειες πραγματοποιούνται στο νησί, δηλώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό της Διονυσίας, για την ωραία αυτή εκδήλωση.
Ευχαρίστησε την Κεφαλονίτισσα αθλήτρια για αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση που δημιούργησε, τιμώντας έτσι τα 100 χρόνια διαρκούς λειτουργία του Ορφανοτροφείου «ο Σωτήρ»!
Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με την ευχή όλα να κυλήσουν ομαλά και την παράκληση στον κόσμο για την παρουσία τους στην διοργάνωση.
Εικόνες από την σημερινή Σ.Τ.





 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου