Πέμπτη, Ιουλίου 11

Κ.Ο.Α.:Συνεχίζει τις δράσεις του όλο το καλοκαίρι με δύο μεγάλα τουρνουά


Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συνεχίζει τις δράσεις του όλο το καλοκαίρι με την διοργάνωση δύο μεγάλων  τουρνουά που έχουν γίνει θεσμός για τον τενιστικό  και όχι μόνο κόσμο του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 12-13-14 Ιουλίου διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις  του Ομίλου το τουρνουά open για αγόρια και κορίτσια, απ’ όλη την Ελλάδα, σε τρεις κατηγορίες, προπαιδικό, κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών. 
Ο Κεφαλληνιακός  Όμιλος θα συμμετέχει στη διοργάνωση με περισσότερους από 30 αθλητές /τριες. ενώ οι συνολικές συμμετοχές ξεπερνούν τις εκατό. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 17.00.
Επίσης, από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και για μία εβδομάδα θα διεξάγει το Πανελλαδικό Τουρνουά Βετεράνων (Kefalonian open), μία διοργάνωση γιορτή που προσελκύει πολλές συμμετοχές. 
Στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα που έχουν κλείσει το 35 έτος της ηλικίας τους, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει και ειδική κατηγορία για αθλητές από 25 έως 35 ετών.
Ο Όμιλος προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους τις διοργανώσεως και να ζήσουν από κοντά τις δύο εκδηλώσεις γιορτή για το Κεφαλλονίτικο τένις.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις ακτοπλοϊκές εταιρίες LEVANTE FERRIES και IONION P. LINES  που στηρίζουν μέσω της έκπτωσης τα εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών τους.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                           Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                     Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου