Σάββατο, Ιουλίου 27

Ο Σάκης Αναλυτής στον πάγκο του Εθνικού Κεφαλονιάς


Η ομάδα του Α.Ο Εθνικού Κεφαλονιάς, που από τη στιγμή της ίδρυσης της, πριν από μερικά χρόνια, μέχρι σήμερα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ερασιτεχνικής κατηγορίας, επιδιώκοντας να είναι ανταγωνιστική και πάντα παρούσα, είναι στη θέση να προβεί στην κάτωθι ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον της :
Ο Εθνικός Κεφαλονιάς γυρίζει σελίδα, καθώς ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα, ιδρυτικό στέλεχος, προπονητής και προ πάντων ψυχή αυτής, δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της. 
Ο Νικόλας Κουρούκλης, επί σειρά ετών προπονητής, κατάφερε με πολλή δουλειά και συνεχές ενδιαφέρον, να σταθεροποιήσει τον Εθνικό στα τοπικά αθλητικά δρώμενα, ενώ τον οδήγησε  στην πιο σημαντική της επιτυχία μέχρι σήμερα, ήτοι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μόλις στην πρώτη χρονιά του.
Μπορεί η ομάδα να στερηθεί, για επαγγελματικούς λόγους, τη φυσική του παρουσία, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι με τον τρόπο του, είτε κοντά είτε μακριά, πάντοτε θα είναι δίπλα της. Ευχαριστούμε, Νίκο, για όλα όσα έχεις προσφέρει και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο.
Κατόπιν τούτου, είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε ότι τη σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία λαμβάνει ο Θεοδόσης Αναλυτής με βοηθό τον Αντώνη Παρίση.
Ο Θεοδόσης Αναλυτής, μετά τη δεκατετράχρονη θητεία του στον Α.Ο Διλινάτων, ως ποδοσφαιριστής, αλλά και, ως υπεύθυνος ακαδημιών τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε πέρυσι στο Ληξούρι και τους «κυανόλευκους» και αποδέχθηκε την κλήση προκειμένου να οδηγήσει από τη νέα αγωνιστική περίοδο το σωματείο σε μια πορεία αντάξια της έως τώρα διαδρομής του.
Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA C, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών αθλητικών σεμιναρίων.
Στο πλευρό του, θα βρίσκεται ο Αντώνης Παρίσης, ποδοσφαιριστής και μέλος του Εθνικού από την αρχή της πορείας του.
Τους ευχόμαστε, λοιπόν, Καλή Επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου