Κυριακή, Ιουλίου 14

Ήταν ωραία...με τον γυμναστή του Προμηθέα...


Μία ξεχωριστή προπόνηση απόλαυσαν οι μικροί αθλητές του ΚΑΟ και του ΑΣΚ το πρωινό του Σαββάτου.
Σε μία κοινή προπόνηση διδάχθηκαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Προσκεκλημένος ήταν ο γυμναστής της πρωταθλήτριας Ελλάδος, στην παιδική κατηγορία ομάδας του Προμηθέα Πατρών, Σταυρόπουλος Παναγιώτης. 
Επίσης μαζί μας ήταν και ο πρώην διεθνής με την εθνική Ρωσίας και γνωστός από την 6ετή παρουσία του στον Ολυμπιακό Αλεξέι Σαβρασένκο. Οι παλιότεροι θα τον θυμούνται ως Ζεβροσένκο όπως τον αποκαλούσαμε στην Ελλάδα ή ως Αλέξη Αμανατίδη όπως ήταν το ελληνικό του όνομα.
Την αρχή την έκανε ο coach Σταυρόπουλος με τα τμήματα μίνι των δύο συλλόγων μιλώντας στα παιδιά για τα βασικά στοιχεία ενός αθλητή. Πως τρέχουμε, καθόμαστε, πηδάμε, προσγειωνόμαστε, αλλάζουμε κατεύθυνση. Τους μίλησε για σωστή στάση σώματος και ταυτόχρονα τους έδινε παραδείγματα μέσα από το μπάσκετ.
Στη συνέχεια ο coach Σταυρόπουλος μίλησε και δίδαξε τα παιδικά τμήματα του ΚΑΟ και του ΑΣΚ.
Μεγάλη συμμετοχή, μεγάλη προσοχή στα λόγια του coach, λόγια που θα μείνουν στο μυαλό των παιδιών. Τα λόγια γίνονται σκέψεις και οι σκέψεις γίνονται πράξεις...
Τη σκυτάλη πήρε ο πολύπειρος και πολυτροπαιούχος Αλεξέι Σαβρασένκο, ο οποίος έκανε μια βασική προπόνηση μεταβατικής περιόδου με πολύ όρεξη και διάθεση να βοηθήσει τους νέους αθλητές της πόλης μας.
Για φινάλε ο Αλεξέι ήθελε να παίξει διπλό!
Σε ένα άριστο κλίμα τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες χωρίς να έχει σημασία σε ποιο σύλλογο ανήκουν. Με πολύ όρεξη, έτρεξε μαζί τους, τα χειροκρότησε, μέχρι που έκανε coast to coast και κάρφωσε!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του ΑΣΚ για την πρόσκληση και ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τη ψυχή αυτής της εκδήλωσης τον coach Ματιάτο Πάνο.
Πλέον με τον coach Ματιάτο υπεύθυνο προπονητών της ομάδας του ΑΣΚ οι δύο σύλλογοι μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά και ουσιαστικά, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.
Κοινές εκδηλώσεις, συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια όλων των τμημάτων υποδομής και φιλικά μεταξύ των αντρικών ομάδων, είναι ήδη προγραμματισμένα!
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον coach Παναγιώτη Σταυρόπουλο και τον Αλεξέι Σαβρασένκο για την παρουσία τους στο νησί μας και για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά να αποκτήσουν νέες γνώσεις.
Μέχρι την επόμενη εκδήλωση, να παίζετε όλοι μπάσκετ γιατί...
ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου