Τετάρτη, Δεκεμβρίου 1

Ανίκητη και στα Τζαννάτα η Σάμη 2-0 τον Ηρακλή Πρόννων

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, μετά την αναβολή του λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου την περασμένη Κυριακή, ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Α.Ο. Σάμης, θα βρει νικήτρια την ομάδα του Β. Μιχαλάτου με σκορ 2-0 και θα βρεθεί άμεσα στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τη νίκη τους αυτή, οι φιλοξενούμενοι εκτός της παραμονής της στα ψηλά σκαλοπάτια, θα διατηρήσουν για ακόμη μία αγωνιστική το αήττητο και στις δύο διοργανώσεις!

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγώνες, μιας και έχουν ισάριθμες ήττες.

Όσον αφορά το παιχνίδι, που διεξήχθη σε ένα βαρύ γήπεδο, ήταν μέτριο και εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους αναμφισβήτητα, είναι δίκαιη.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 26’ ο Α.Ο. Σάμης θα ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, ο Περιβολάρης θα εκτελέσει το φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, για τον Δ. Βιτωράτο που εκκινείτο, πλάγια δεξιά, αυτός με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι θα βρει τον Καψογιώργο και ο τελευταίος με κοντινή κεφαλιά θα πετύχει το 0-1.

Στο 32’ θα και το έχουμε το 0-2.

Ο Δ. Βιτωράτος, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Α. Αμούργη θα πλασάρει ψύχραιμα και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σταθάτου.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα των Τζαννάτων δεν θα αλλάξει τίποτε και αυτό το 0-2 θα παραμείνει τελικό σκορ.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Ιρ. Δούλου και τον κ. Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Καμπίτσης, Δημητράτος,  Σταθάτος Γ., Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ. (51’ Πούλος), Τότολος, Πρίφτι, Llouka (58’ Ριστάνης), Θεοδωράτος.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Βαλλάτος, Καψογιώργης (69’ Σιφνάκης), Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Δρακουλόγκωνας Β. (76’ Σπυράτος), Καβαλλιεράτος, Αμούργης Α., Σοφιανός, Μετάι, Βιτωράτος Δ., Κλαουδάτος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου