Τετάρτη, Δεκεμβρίου 1

Πέρασαν και το εμπόδιο των Διλινάτων οι Πρόννοι 4-1 στην Σκάλα

Με τη συνέχεια και σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, που έγινε σήμερα το απόγευμα στην Σκάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι γηπεδούχοι του Α.Ο. Πρόννων, θα πάρουν μια σημαντική νίκη από τα Διλινάτα, με σκορ 4-1 και θα συνεχίσουν στο γκρουπ της κορυφής.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για ποδόσφαιρο, οι γηπεδούχοι αυτή την φορά με πλήρες το ρόστερ τους, θα είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά θα πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο, παραμένοντας παράλληλα αήττητοι στη διοργάνωση, ενώ σημείωσαν και την 3η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα. 

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν μπορούν να βρουν τα πατήματα τους, το πάλεψαν αρκετά και προηγήθηκαν, πλην όμως δεν κατάφεραν στο τέλος, να αποχωρήσουν από το Δημοτικό Σκάλας με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ήττα αυτή ήταν η 3η στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 8η θέση συγκάτοικοι του Αστέρα Ληξουρίου με 4 βαθμούς!

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκίνησε από την ώρα της διακοπής του δηλαδή από το 5’ και μετά.

Φάσεις και γκολ

Μετά τα πρώτα 5 «νεκρά» λεπτά του διακοπέντα αγώνα, ο χρόνος άρχισε να μετρά κανονικά και στο 10’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με 0-1.

Μετά από λάθος των αμυντικών, ο Φωτ. Τζωρτζάτος θα κερδίσει την μπάλα και θα μπει στην περιοχή, θα πλασάρει για να κοντράρει στα πόδια του Παπαδημητρόπουλου και στην επαναφορά ο Αλ. Πολλάτος με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων στο 16’, με τον Κόμητα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Διλινάτων, όμως θα χάσει το κοντρόλ και η μπάλα θα φύγει πλάγια, και το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει τη συρτή σέντρα-σουτ για να πέσει ο Παγανίας και να την μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Φανταστική απόκρουση του Παγανία, ο οποίος θα πεταχτεί στο δεξί «Γ» της εστίας του και θα πετάξει πολύ δύσκολα, όσο και εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ, ύστερα από ένα τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλ. Κουρκουμέλη, εκτός περιοχής.

Το κόρνερ εκτελεί από αριστερά ο Κόμητας, θα υπάρξει αμυντική αδράνεια και μετά από κόντρες, η μπάλα θα φτάσει στον Χρ. Κουρκουμέλη, που από πολύ κοντά θα την στείλει στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1 στο παιχνίδι.

Στο 33’ μάλιστα θα έχουμε την ανατροπή και το 2-1 των γηπεδούχων, με πλασέ του Χασάι από κοντά, ύστερα από την ωραία ατομική ενέργεια του Ρραπάι, από δεξιά και την παράλληλη πάσα στην περιοχή.

Και στο 45+1 οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 3-1, κλειδώνοντας» ουσιαστικά μια σημαντική νίκη.

Ο Αλ. Κουρκουμέλης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Φωκάς θέλει να διώξει, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του και ο διαιτητής κ. Καραΐσκος που ήταν πολύ κοντά στη φάση, δίνει το πέναλτι.

Εκτελεί εύστοχα ο Χασάι και στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια, με ένα «ξεκάθαρο» σκορ νίκης!

Αυτό το 3-1 θα στείλει τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο και στο 48’ οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πιο «φρέσκοι» στον αγωνιστικό χώρο θα έχουν μια καλή ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με τον Αλ. Τζωρτζάτο να σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά και η μπάλα να καταλήγει ελάχιστα εκτός εστίας.

Ο Κόμητας στο 51’, μετά την σέντρα από δεξιά του Ρραπάι, αμαρκάριστος, θα πιάσει μια δύσκολη κεφαλιά από καλή θέση, όμως θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 77’ ο Αλ. Πολλάτος απειλεί με ένα διαγώνιο σουτ, για να πέσει ο Παπαβασιλείου και να διώξει, όσο χρειαζόταν με τα ακροδάχτυλα του την μπάλα σε κόρνερ.

Ο νεαρός Hhelaj στο 80’ θα σώσει την εστία του, απομακρύνοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή τέρματος, στην κοντινή κεφαλιά του Αλ. Πολλάτου, μετά από το κόρνερ του Κουμαριώτη από αριστερά.

Στο 87’ ο Κ. Κουρκουμέλης θα βρει στην περιοχή και σε πολύ καλή θέση τον Ντούκα, όμως το διαγώνιο σουτ του τελευταίου στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ, πλάι από το δεξί δοκάρι του Παγανία.

Με τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90’ ο Α. Γεωργόπουλος εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ, έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει μέσα από το τείχος, με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί ο Παγανίας και η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του για το τελικό 4-1!

Με αυτή τους τη νίκη, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν αήττητοι και σίγουρα θα πάνε με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής στο Ληξούρι, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.

Αντίθετα τα Διλινάτα, πρέπει να βρουν τρόπο να ξεπεράσουν τα αγωνιστικά τους προβλήματα και επιτέλους, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να συγκεντρώνουν και βαθμούς.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους Πρόννους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σπ. Σολωμό, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε από την πλευρά τους το Sportsthea.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Στοφόρο και Σπ. Χρηστάτο.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χ. (80’ Κατσιλίδης), Χασάι (83’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Κωνσταντόπουλος (74’ Κουρκουμέλης Σπ.), Ρραπάι, Ζαπάντης (74’ Μοντεσάντος), Κόμητας (83’ Ντούκας).

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας),  Παγανίας, Τζωρτζάτος Κ., Φωκάς, Στεφανάτος, Δρόσος (64’ Τζωρτζάτος Σπ.), Χειμπέια (46’ Αβντιούκοβ), Ζαμπαύτης, Τζωρτζάτος Φ., Κουμαριώτης, Πολλάτος Αλ., Τζωρτζάτος Α..

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου