Δευτέρα, Δεκεμβρίου 6

2η νίκη για τα Διλινάτα….. Με «10» από το 33’ 2-1 με ανατροπή τη Σάμη

Δεν τα κατάφερε η Σάμη, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, αφού ηττήθηκε από τα Διλινάτα με σκορ 2-1 και παράλληλα έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33’ και μετά, κάτι που τελικά δεν εκμεταλλεύθηκαν.

Το παιχνίδι, που έγινε κάτω από ένα εκνευριστικό ψιλόβροχο, ήταν καλό, αρκετά δυνατό και τους γηπεδούχους που πέτυχαν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στη διοργάνωση, να καταθέτουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, όντας με παίκτη λιγότερο, παίζοντας συγχρόνως και καλό ποδόσφαιρο.

Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο πλευρές, τα Διλινάτα όμως, ουσιαστικά εκμεταλλεύθηκαν τις πιο σημαντικές και πήραν ένα «χρυσό» τρίποντο, από έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Φάσεις  γκολ

Με τη συμπλήρωση 20' στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να απειλήσουν με ένα δυνατό συρτό σουτ του Ζησιμάτου να στέλνει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παγανία.

Στο 33' θα έχουμε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Ο Αμούργης Ι., μετά την μεγάλη πάσα του Κ. Βιτωράτου, θα βγει στην κόντρα, θα μπει στην περιοχή, θα αποφύγει την έξοδο του Παγανία και θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα σταματήσει στο χέρι του Μούκα και ο διαιτητής κ. Θωμάς θα υποδείξει το πέναλτι και θα αποβάλει τον αμυντικό των Διλινάτων.

Εκτελεί Δ. Βιτωράτος που θα ευστοχήσει, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ 0-1.

Με αριθμητική υπεροχή πια, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και θα γίνουν πιο επικίνδυνοι.

Ένα σουτ στο 40' του Δ. Βιτωράτου θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το δεξί "Γ" της εστίας του Παγανία.

Με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45' οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν εκ νέου, στο κόρνερ από αριστερά του Ι. Αμούργη, την μπάλα να παίρνει επικίνδυνα φάλτσα και τον Παγανία δύσκολα να την πετάει κόρνερ, πάνω από την εστία του.

Έτσι, το πρώτο μισό στο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Β. Μιχαλάτου μπροστά στο σκορ και με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν με «δέκα» πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο και τελικά κατάφεραν μια μοναδική ανατροπή!

Στο 50’ ο Παγανίας θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα σώσει το 2-0, στην κεφαλιά του αμαρκάριστου Α. Αμούργη, μετά την σέντρα από δεξιά του Δ. Βιτωράτου, ενώ στην επαναφορά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα αστοχήσει στο πλασέ και θα στείλει την μπάλα άουτ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με πολύ ωραίο σουτ του Ζαμπαύτη, από τα όρια της περιοχής, μετά τη συνεργασία του με τον Κουμαριώτη.

Ο Κουμαριώτης στο 78’ θέλει να απειλήσει με ένα σουτ, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, όμως η μπάλα θα φύγει έξω από την εστία του Φλαμιάτου.

Την ίδια τύχη θα έχει και το σουτ του Ι. Αμούργη στο 80’, μέσα από την περιοχή και δεξιά μκαι την μπάλα να φεύγει άουτ, παράλληλα με την εστία του Παγανία.

Στο 87’ θα έχουμε την ανατροπή και το 2-1 που έψαχναν πολύ ώρα οι «δέκα» των γηπεδούχων.

Ο Κουμαριώτης, θα βγάλει την ψηλοκρεμαστή πάσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Φλαμιάτος δεν κάνει καλό υπολογισμό στην έξοδο του με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει από πάνω του, ο Αλ. Τζωρτζάτος το εκμεταλλεύεται και πλασάρει στην άδεια εστία μέσα σε τρελά πανηγύρια.

Ήταν η δικαίωση των γηπεδούχων για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 33’!!

Η Σάμη, έπαιζε για πολύ χρόνο με παίκτη παραπάνω, είχε τις ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη φετινή της ήττα και να βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο την Εύγερο.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Στοφόρο και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Γ. Τόγιας),  Παγανίας, Φωκάς, Μούκα, Δρόσος, Ζαμπαύτης, Τζωρτζάτος Φ., Κουμαριώτης, Πολλάτος Αλ. (24' λ.τ. Στεφανάτος), Τζωρτζάτος Α., Τζωρτζάτος Χρ., Αβντιούκοβ.

Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Καψογιώργης, Καβαλλιεράτος, Ζησιμάτος (65’ λ.τ. Ζησιμάτος), Βιτωράτος Κ., Μετάι, Αμούργης Α. (80’ Κλαουδάτος),  Σοφιανός, Περιβολάρης, Βιτωράτος Δ., Αμούργης Ι..

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου