Σάββατο, Δεκεμβρίου 4

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι ο Α.Ο. Ερύσσου 3-2 τον Ηρακλή Πρόννων

Μια σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα ο Α.Ο. Ερύσσου, ο οποίος στο Δημοτικό «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 3-2 και ανάσανε βαθμολογικά.

Η ομάδα του Κ. Κουγιανού, θα πάρει τη δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση και βλέπει το μέλλον της με καλύτερο «μάτι» πλέον!

Μια νίκη, που εκτός των τριών βαθμών, αναγκάζει έναν από τους αντιπάλους της, στην «μάχη» του υποβιβασμού, να την βλέπει πια από απόσταση 6 πόντων.

Οι φιλοξενούμενοι, ούτε και αυτή την φορά τα κατάφεραν, παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, παράλληλα το ότι δέχονται ισάριθμες ήττες στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Σίγουρα ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει και θα χρειαστούν άμεση επαναφορά προκειμένου να τα καταφέρουν.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο και τους γηπεδούχους καλύτερους ΝΑ παίρνουν μια νίκη – ανάσα, ένα «χρυσό» τρίποντο!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητράτου, θα χάσουν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν, αφού ο Μακρής θα απομακρύνει την μπάλα που στη συνέχεια θα βρει στο δοκάρι και θα καταλήξει κόρνερ.

Στο 36’ οι γηπεδούχοι με τον Ν. Καββαδια, θα εκτελέσουν από το κέντρο ένα δυνατό φάουλ και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του Σταθάτου για το προβάδισμα και το 1-0.

Αυτές ήταν και οι καλές στιγμές του πρώτου 45λεπτου στο "Στ. Βασιλάτος" των Βασιλικάδων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα πετύχουν πολύ σύντομα το 2-0.  Ήτα μόλις το 48’ και ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό Παπαλεξάτου – Rexha, ο τελευταίος θα μπει περιοχή και απέναντι από τον Σταθάτο πλασάρει εύστοχα, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 53’ μετά από λάθος της άμυνας της Ερύσσου, ο Lluka θα κλέψει την μπάλα, θα μπει στην περιοχή από πλάγια και θα «σπάσει» την μπάλα στο πέναλτι, όπου εκεί ο Δημητράτος θα την στείλει στην γωνία του Μακρή, μειώνοντας στο 2-1 και βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν στροφές και με καλή κυκλοφορία θα πιέσουν τους αντιπάλους τους.

Στο 76’ μετά από ωραία σέντρα του Καραχρήστου η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Γ. Καββαδία και αυτός με ωραίο πλασέ θα την στείλει στο δεξί «Γ» της εστίας του Σταθάτου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία αφού, μετά από ωραίο συνδυασμό στο κέντρο και πάσα στη πλάτη της άμυνας, η μπάλα θα φτάσει στον Rexha και αυτός απέναντι από τον Σταθάτο θα την στείλει να σταματήσει στο δοκάρι.

Στο 88’ ο Ηρακλής θα καταφέρει να μειώσει σε 3-2 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητράτου, σε χέρι του Καραχρήστου στην περιοχή.

Τέλος στο 92’ οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν στην κόντρα με τον Lluka απέναντι στο Μάκρη θα παίξει την μπάλα για τον Σπ. Ρασσιά, με τον τελευταίο να μην βρίσκει την μπάλα και παράλληλα να υποδεικνύεται οφσάιντ.

Μια μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους που ανάσαναν βαθμολογικά και ανέβηκαν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και σε απόσταση 6 βαθμούς από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι ούτε αυτή την φορά τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να παραμένουν ουραγοί και τα περιθώρια για την παραμονή τους, να στενεύουν επικίνδυνα!

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Απ. Καραΐσκο.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Κάκιας, Καββαδίας Γ., Ταβάνι, Βασιλάτος, Παππάς (46’ Αντύπας), Παπαλεξάτος, Κουγιανός, Rexha Ρ., Καββαδίας Ν. Καραχρήστος.

Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς-Κ. Στάβερης), Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Καμπίτσης, Δημητράτος, Σταθάτος Γ., Ρασσιάς Γ., Ρασσιάς Σπ., Πρίφτι, Llouka, Φούσιας, Ριστάνης (65’ Τότολος).

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι






Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου