Σάββατο, Δεκεμβρίου 4

Εύκολη νίκη για τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 6-0 τον ουραγό Εθνοφρουρό

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για την 6η αγωνιστική και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του Σαββάτου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε τον Εθνοφρουρό.

Οι «πράσινοι», θα κατακτήσουν ένα άνετο, όσο και πολύ σημαντικό τρίποντο (το δεύτερο στη σεζόν), αφού θα επικρατήσουν με σκορ 6-0 και θα πάρουν βαθιά ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, παράλληλα με την διαφορά από την «κόκκινη» γραμμή να ανεβαίνει πλέον στους +6  βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι και σε αυτό το παιχνίδι θα παραταχθούν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα», κάτι που πλέον γίνεται συνήθεια για την συμπαθή ομάδα του Αργοστολίου.

Έτσι, απέναντι σε μια καλύτερη τους ομάδα, ήταν αδύνατον να διεκδικήσουν κάτι, έστω και αν πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και μάλιστα χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Παπαστεργίου, τους χάλασε τα σχέδια σε πολλές περιπτώσεις με καταπληκτικές αποκρούσεις.

Αυτή ήταν η 6η τους σερί ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια και η κατάσταση γίνεται περισσότερο δύσκολη, μιας και παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς βαθμούς, ισόβαθμοι του Ηρακλή Πρόννων.

Συμπερασματικά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε, ένα μέτριο και ανιαρό παιχνίδι, τους «πράσινους» καλύτερους, να έχουν την κατοχή, να πετυχαίνουν έξι γκολ και τελικά να φτάνουν στον στόχο τους, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τα γκολ

Οι «πράσινοι» θα προηγηθούν στο 11' 1-0.

Ο Παπαβασιλείου θα κάνει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, ο Πάπα θα δώσει έτοιμο γκολ στον Walker και ο τελευταίος αμαρκάριστος, από πολύ κοντά θα πετύχει ένα εύκολο τέρμα.

Μάλιστα στο 31' θα πετύχουν το 2-0 με κεφαλιά του Παπαβασιλείου, μετά την σέντρα από δεξιά και πάλι του Πάπα.

Στο 35' οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, αφού στο σουτ του Walker η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπεκατώρου.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, θα αποχωρήσουν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 54’, ο Noakes θα βρει με παράλληλη πάσα στην περιοχή αμαρκάριστο, στο β’ δοκάρι τον Walker και αυτός από κοντά θα πετύχει με κεφαλιά το 3-0 και θα «κλειδώσει» τη δεύτερη νίκη της ομάδας του.

Στο 65’ ο Walker, μετά την πάσα του Βανδώρου, θα αποφύγει μέσα στην περιοχή τον προσωπικό του αντίπαλο και θα πλασάρει στη δεξιά γωνία του Μπεκατώρου για το 4-0.

Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Λ. Βανδώρος θα βρει έξυπνα στην περιοχή τον Noakes και ο τελευταίος, με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 5-0 για τους «πράσινους».

Τέλος στο 71’, μετά από ωραία συνεργασία Walker – Βανδώρου, ο έμπειρος επιθετικός του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με ψηλοκρεμαστό πλασέ, λίγο μέσα από τα την περιοχή, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Μπεκατώρο για να γράψει το τελικό 6-0.
Ένας Λ. Βανδώρος σαν το παλιό κρασί!

Έτσι, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα πάρει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, θα ανέβει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος της Ερύσσου με 6 βαθμούς και πλέον βλέπει πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Οι φιλοξενούμενοι, θα «γράψουν» ακόμη μία βαριά ήττα και τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν!

Οι συνθέσεις

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και την κ. Ε. Μπακάκη

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Πάπα, Σακκάτος (50’ Βανδώρος), Κατσούρης (46’ Noakes), Χαραλαμπόγλου, Τσόχας (47’ Κλωνής), Μαρινάκης, Χύκα (46’ Σπαθής), Ντεράι, Walker, Παπαβασιλείου.

Εθνοφρουρός:(--), Μπεκατώρος, Θεοτοκάτος (57’ Μπονάς), Μινέτος, Γεωργόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Καραντινός – Νεόφυτος, Μακρυνώρης, Τριανταφύλλης, Χοτζάι (61’ Χαρίτος), Πετεινάτος.

Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου