Κυριακή, Δεκεμβρίου 5

Ποιος θα τον σταματήσει…… «Τρένο»..... O Παλληξουριακός 2-0 και τους Πρόννους

Τελικά πήρε και αυτό το ντέρμπι στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός με μια σημαντική νίκη, επί των Πρόννων με σκορ 2-0 και θα συνεχίσει στο ρετιρέ και στο +3 από την 2η Εικοσιμία.

Οι «ερυθρόλευκοι», που φέτος πάνε «τρένο» και στις δύο διοργανώσεις, πέτυχαν το απόλυτο 6Χ6 στο πρωτάθλημα ή αν θέλετε το 10Χ10, αφού μέχρι τώρα κανείς δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους!

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από αυτή την ήττα, που ήταν η πρώτη τους για φέτος στο πρωτάθλημα, έμειναν πολύ πίσω και ο στόχος αρχίζει να δυσκολεύει, αφού η διαφορά των -7 βαθμών από τον πρωτοπόρο, σημερινό τους αντίπαλο, φαντάζει αρκετά μεγάλη.

Στον Άγιο Αντώνη, το θέαμα ήταν καλό, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στην εστία του Παπαβασιλείου και τελικά πέτυχαν 2 τέρματα. Φυσικά η νίκη τους ήταν δίκαιη.

Οι φιλοξενούμενοι, σε γενικές γραμμές δεν δημιούργησαν ιδιαίτερους κίνδυνους, παρά μόνο σε 3-4 περιπτώσεις, στις οποίες χρειάστηκε να επέμβει ο Παπαδόπουλος ή κάποιος αμυντικός για να προφυλάξει την εστία από την παραβίαση.

Τα γκολ του αγώνα

Κόρνερ από τα δεξιά με πάσα στο 2', η μπάλα καταλήγει στον Ακριστινέι, ο οποίος θα σεντράρει  ψηλοκρεμαστά θα φτάσει η μπάλα στον Γάσπαρη και με το κεφάλι θα την στείλει στα δίχτυα του Παπαβασιλείου για το 1-0 των γηπεδούχων.

Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 12' θα γίνει και το 2-0 για τους "ερυθρόλευκους".

Ο Πολλάκης με ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, θα μπει στην περιοχή και λίγο πριν σουτάρει θα ανατραπεί με τον διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου να υποδεικνύει πέναλτι.

Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος και θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα των Πρόννων.

Αυτό το 2-0 των γηπεδούχων θα παραμείνει μέχρι το τέλος και μετά την ήττα, λίγο αργότερα της Σάμης από τα Διλινάτα, θα ξεφύγουν στην βαθμολογία και πλέον η διαφορά έχει πάει στους +3 βαθμούς από την δεύτερη Εικοσιμία.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από αυτή την ήττα, την πρώτη τους στο πρωτάθλημα κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Ν. Καναλλάτο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Παπαδόπουλος,  Νεστερένκο, Πολυδωράτος (79' Αντωνάτος Κ.), Λούλουδας, Λυκούδης (70' Σιμωτάς), Γασπαρής, Πολλάκης, Ακριστινέι, Ρεμούντης (56' Κουκοβίνος), Καράι, Haxhiaj.

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου,  Κουρκουμέλης Αλ., Xhelaj, Παπαδημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Κουρκουμέλης Χ., Χασάι (87' Κουρκουμέλης Κ.), Κωνσταντόπουλος (46' Κουρκουμέλης Σπ.),  Ρραπάι, Κόμητας, Μοντεσάντος (82' Ζαπάντης).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου