Δευτέρα, Δεκεμβρίου 6

Συνέχισε με νέα νίκη η Εικοσιμία 2-0 τον Αστέρα Ληξουρίου και συνεχίζει στη 2η θέση το «κυνήγι» του Παλληξουριακού

Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα και αυτή την αγωνιστική η Εικοσιμία, αφού επικράτησε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σήμερα το απόγευμα του Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 2-0.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην Α’ κατηγορία και παράλληλα θα διατηρήσει τη διαφορά των -3 από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτιάς.

Οι «κυανόλευκοι» από τη Λειβαθώ, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία χωρίς όμως να δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από την εστία του Μαρκέτου, με αποτέλεσμα να έρθουν όχι και τόσο εύκολα τα δύο γκολ της νίκης τους.

Οι φιλοξενούμενοι, πάρα πολύ καλοί, προσπάθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ήταν κάτι που δεν τους επέτρεψαν οι γηπεδούχοι σαν πιο ποιοτικοί.

Σίγουρα όμως, δείχνουν ικανοί για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και στη συνέχεια απελευθερωμένοι από το άγχος, να ψάξουν γιατί όχι και το κάτι περισσότερο.

Συμπερασματικά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε ένα καλό παιχνίδι και η νίκη των γηπεδούχων είναι δίκαιη.

Φάσεις  γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι θα έρθει με τη συμπλήρωση 15' και θα είναι για τους φιλοξενούμενους στο πολύ καλό σουτ, εκτός περιοχής του Συριάτου, να μπλοκάρει τη μπάλα ο Μαυρίδης με διπλή προσπάθεια.

Στο 21' οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 με το πλασέ στην κίνηση του Μπούσι στο τετ α τετ του με τον Μαρκέτο, μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Φουρνιέ και τον Γαβαλά, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 28' ο Καμπανός στην περιοχή, απέναντι από τον Μαρκέτο πλασάρει, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα.

Με κάποια σουτ που δεν βρίσκουν στόχο και από τις δύο ομάδες, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν κουρασμένοι, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, θα πετύχουν ακόμη ένα γκολ και θα πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο 52' ο Μαρούλης θα μπει στην περιοχή, θα καθυστερήσει με αποτέλεσμα να τον μπλοκάρουν οι αμυντικοί και να απομακρύνουν την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 64' ο Μαρκέτος θα μπλοκάρει την μπάλα στο συρτό σουτ, εκτός περιοχής του Πρέντζα.

Στο επόμενο λεπτό οι “κυανόλευκοι” θα πετύχουν το 2-0 και κάπου εκεί θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους. Ο Ντ. Ντουκάι θα βγάλει με ωραία πάσα τον Καραγιάννη στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, αυτός θα πλασάρει για να αποκρούσει σε πρώτη φάση ο Μαρκέτος και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 71' ο Γ. Αναλυτής θα δει εκτός εστίας τον Μαυρίδη, θα κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας διώχνει την μπάλα κόρνερ με το κεφάλι.

Μέχρι την λήξη του αγώνα και με το παιχνίδι κάπως ανιαρό, δεν θα δημιουργηθούν άλλες καλές φάσεις. Έτσι, η Εικοσιμία θα πάρει μια σημαντική νίκη και θα συνεχίσει το κυνήγι του Παλληξουριακού.

Αντίθετα, ο Αστέρας που και σε αυτό το παιχνίδι δείχνει σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση, θα προσθέσει ακόμη μια ήττα και θα συνεχίσει την πορεία του στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Γ. Στοφόρο.

Οι συνθέσεις

Εικοσιμία:(Τ.  Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Φουρνιέ, Κουμαριώτης Κ., Πρέντζας (90' Μάθιου), Μπούσι, Χοτζάι (90' Πίρρα), Φίλιππας (71' Μινέτος Ι.),  Καμπανός (60' Καραγιάννης), Αραβαντινός (71' Veizaj), Ντουκάι Ντ., Κούρτι.

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος, Βώρος, Γιακουμάτος, Σινάι, Βλάχος (54' Αναλυτλής Δημ.), Δελαπόρτας (54' Διονυσάτος), Γαβαλάς, Συριάτος, Τοζάι (88' Shetembari), Αναλυτής Γ. (85' Μπουρλώτος), Μαρούλης Γ. (84' Λιάτος).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου