Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Τηλεμάχειος 2023 Σκάλα - Πόρος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με επιτυχία, ο Τηλεμάχειος αγώνας δρόμου 2023, με αφετηρία την Σκάλα και τερματισμό τον Πόρο σε μια απόσταση 12 χιλιομέτρων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση της Π.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης και του τοπικού Αθλητικού Ομίλου Πρόννων.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Τραυλό και οι αθλητές αφού έτρεξαν μια εντυπωσιακά πανέμορφη διαδρομή τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία Πόρου, όπου εκεί τους περίμενε αρκετός κόσμος και τους αντάμειψε με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Νικητές στους άνδρες

1ος ο Αν. Κωνσταντάτος

2ος ο Παν. Ντάλας

3ος Στ. Κωστόπουλος

Στις γυναίκες

1η Αθ. Μικελάτου

2η Μαρ. Καπατσώρη

3η Ζαχ. Μπενετάτου

Αναλυτικά οι κατηγορίες ήταν οι παρακάτω:

13-23 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

13-23 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

24- 34 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

24-34 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

35-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

35-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

50-60 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

50-60 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ

60 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ

60 + ΑΝΔΡΕΣ

Αμέσως μετά στην πλατεία Πόρου διεξήχθησαν και οι παιδικοί αγώνες, όπου τα μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών αγόρια – κορίτσια, χάρηκαν τις στιγμές με τη συμμετοχή τους.

Λίγο αργότερα και με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, έγιναν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, τον Αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων Νίκο Κουρκουμέλη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σκάλας Γιώργο Τραυλό, τον Πρόεδρο των Εμποροεπαγγελματιών - Τουριστικών Καταλυμάτων -  Βιοτεχνών - Αγροτών (Ε.Ε.Τ.Β.Α.) του Πόρου Κεφαλονιάς - υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Λευτέρη Στελλάτο, τον Τοπικό Σύμβουλο - υποψήφιο στο Τοπικό Συμβούλιο της Σκάλας Άγγελο Τσιμάρα και τον Πρόεδρο του Ρατζακλιού και υποψήφιο στο Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Σκάλας Ανδρέα Παντελειό! 

Στο χώρο της πλατείας υπήρχε πλούσιος μπουφές με γλυκίσματα, φρούτα, νερά και αναψυκτικά για όλους.

Θα πρέπει να αναφέρουμε την συμβολή στην επιτυχία της διεξαγωγής του Τηλεμάχειου αγώνα δρόμου, των τοπικών κοινοτήτων, του Π.Σ. Πρόνησος, της Εθελοντικής ομάδας Εκτάκτων αναγκών Ελειού – Πρόννων και της αστυνομία.

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξανανταμώσουμε στις πανέμορφες Τ.Κ. Σκάλας και Πόρου για τον "Τηλεμάχειο 2024"!

Θα ακολουθήσουν δύο μεγάλα φωτορεπορτάζ από Πόρο και Σκάλα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου