Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30

7σφαιρη η Εύγερος στην πρεμιέρα του τοπικού κυπέλλου

Εύκολη, όσο και αναμενόμενη ήταν η επικράτηση της Ευγέρου απέναντι στον ανέτοιμο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο άλλο σημερινό απογευματινό παιχνίδι του 3ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για το τοπικό κύπελλο με σκορ 7-0 και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Η ομάδα των Θ. & Γ. Βουκελάτου, πιο έτοιμη και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει τους τρεις πρώτους βαθμούς της στη διοργάνωση, δίνοντας παράλληλα υποσχέσεις για μια πολύ καλή φετινή πορεία τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν φιλότιμα, όμως οι αρκετές απουσίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών τους από την προετοιμασία, αλλά και το σημερινό αγώνα φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Συμπερασματικά παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τη νίκη των "οράνιε" φυσικά, εύκολη δίκαιη και καθαρή!

Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη ανάλυση απλά θα αναφέρουμε τα γκολ του αγώνα και κάποιες καλές στιγμές από αυτόν.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 6' θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

Ο Σακκάτος θα βρει παράλληλα στην περιοχή τον Κουράνη και αυτός απέναντι από τον Ψάλτη δεν κάνει καλά το πλασέ και η μπάλα καταλήγει άουτ.

Ο Μπαζάρογλου στο 12' με ένα μακρινό δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας του Καμπίτση και θα δώσει προβάδισμα στην Εύγερο 1-0.

Στο επόμενο λεπτό, ο Μπαζάρογλου θα βρει στην περιοχή τον Σταματέλο και ο τελευταίος εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπίτση για το 2-0.

Τα γκολ έπεφταν βροχή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και μετά από 3' ο Μόκας εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και πάλι ο Σταματέλος με εύστοχη κεφαλιά θα πετύχει το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση μόλις 20' οι "Οράνιε" θα πετύχουν το 4-0. Αυτή την φορά με σκόρερ τον Αλεξάτο, μετά την σέντρα από αριστερά του Μπαζάρογλου.

Το 5-0 θα έρθει στο 34' με τον Αρ. Ντεντλάλα να πλασάρει σε σχεδόν άδεια εστία, ύστερα από την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και την καταπληκτική πάσα του Αλεξάτου.

Εντυπωσιακή επέμβαση από τον Καμπίτση στο κοντινό δυνατό σουτ του Αλεξάτου, μετά την παράλληλη πάσα του Ντεντλάλα.

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με μία επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Ντότσι από αριστερά και την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Ψάλτη.

Με αυτό το 5-0 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η εικόνα παρέμεινε η ίδια, ο ρυθμός όμως έπεσε αρκετά, έγιναν οι πέντε αλλαγές των γηπεδούχων και απλά όλοι περίμεναν υπομονετικά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Άγγ. Βουτσινά.

Ευκαιρία για το "τριφύλλι" στο 54'. Ο Ντότσι θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Κλωνή, ο τελευταίος θα πλασάρει περνώντας την μπάλα πάνω από τον Ψάλτη που πραγματοποιούσε έξοδο, θα την στείλει όμως ψηλά από την εστία άουτ.

Ο Καμπίτσης θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα στο 68' σε σουτ του Λ. Ντεντλάλα.

Στο 73' ο Σταματέλος θα εκμεταλλευθεί νέα αμυντική αδράνεια των τυπικά φιλοξενούμενων και με κοντινή κεφαλιά θα πετύχει το 6-0 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.

Μια εντυπωσιακή ενέργεια του Ντότσι στο 84' με ένα γυριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο του Ψάλτη, θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της Ευγέρου.

Το τελικό 7-0 θα σημειώσει στο 88' με ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής ο Μόκας, ο οποίος περνάει στους διακριθέντες του παιχνιδιού, "σφραγίζοντας" με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή του σημερινή εμφάνιση.

Μετά από λίγο ήρθε το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι που βρήκε μια αρκετά καλή Εύγερο (τουλάχιστον όσο είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι) να παίρνει το πρώτο και μάλιστα εύκολο τρίποντο της χρονιάς με δείγματα θετικά!

Από την άλλη, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα χρειαστεί πολύ δουλειά για αν είναι έτοιμος στη συνέχεια και στις δύο διοργανώσεις!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Στ. Πλαχούρα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. & Γ. Βουκελάτος), Ψάλτης, Μόκας, Βαγγελάτος, Ζουρνατζής (46' Λασκαράτος), Αλεξάτος (46' Μπούζος), Μπαζάρογλου (46' Πολλάκης Αγγ.), Δρόσος, Σταματέλος, A. Papa, Αδηλίνης (46' Ντεντλάλα Λ.), Ντεντλάλα Α. (46' Πολλάκης Σπ.).

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Καμπίτσης, Σακκάτος, Μεμούσης (65' Κρητικός), Μπουγάς, Τσεβής, Κλωνής, Ντόσι, Πανταζής, Πάπα, Ζέκιο (71' Βαρουξής), Κουράνης.

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου