Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17

Διλινάτα - Πυλαριακός 3-3 σε σημερινή φιλική αναμέτρηση στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Διλινάτων και ο Πυλαριακός.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γκ. Ρέτσι - Κ. Καβαλλιεράτος, οι οποίοι ανέλαβαν την τύχη τους τη φετινή περίοδο, μοίρασαν χρόνο συμμετοχής σε όσους ποδοσφαιριστές είχαν στην διάθεση τους, ενώ δοκίμασαν κάποια σχήματα και τακτικές, ώστε σιγά – σιγά να κτίσουν τον βασικό κορμό που θα αγωνιστεί στη συνέχεια, στις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Για μεν τα Διλινάτα, αρχικά το Super Cup και στη συνέχεια στο τοπικό κύπελλο και τον Πυλαριακό επίσης στο κύπελλο.

Σε γενικές γραμμές, τα συμπεράσματα ήταν αρκετά θετικά για τους δύο προπονητές, οι οποίοι βλέπουν τις ομάδες τους να ανεβαίνουν και να παρουσιάζονται όλο και καλύτερες, μετά από μια σκληρή προετοιμασία, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν τη δική τους φιλοσοφία.

Τώρα σε ότι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι ομάδες πολύ "σφικτές". 

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και το έκλεισαν προηγούμενοι στο σκορ 3-1.

Η επανάληψη ανήκει στους γηπεδούχους οι οποίοι ισοφάρισαν στο 52' σε 3-3.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι και τις ομάδες να χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι σκόρερ του αγώνα

0 - 1  05'  Καλιβωκάς Γ.

1 - 1  08'  Πολλάτος Αλ.

1 - 2  19'  Καψογιώργης Δ.

1 - 3  43'  Κλειτογιάννης Α. (πεν.)

2 - 3  49'  Χασάη Κ. (πεν.)

3 - 3  52'  Μπαλάσκας Π.

Διαιτητές από ένα ημίχρονο οι προπονητές των δύο ομάδων Γκ. Ρέτσι - Κ. Καβαλλιεράτος αντίστοιχα.

Διλινάτα:(Γκ. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Μάρκου Ε., Σπανός, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος, Τανουσάι Ν., Κουράνης, Χασάη, Γκορέϊα, Ντούκας, Πολλάτος Αλ.

Έπαιξαν και οι: Τανουσάι Φ., Γεωργόπουλος, Μάρκου Α., Πούλας, Πανούτσος, Μάρκου Αλ., Τζωρτζάτος Δημ., Γκερβένης, Μπαλάσκας Π..

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καλιβωκάς Δ., Δρακάτος, Τουλάτος Β., Κλειτογιάννης, Σταμούλης, Μανωλάτος, Καλιβωκάς Γ., Κουμαριώτης, Νικολοβιένης, Βασιλόπουλος, Καψογιώργης.

Έπαιξαν και οι: Σαντιράι, Σαλιάι, Μιχελής.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλικόΑπαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου