Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11

Μήνυμα Δημάρχου Αργοστολίου Θ. Μιχαλάτου για τη νέα Σχολική Χρονιά

 

Σήμερα μια νέα Σχολική Χρονιά ξεκινάει. Τα πρωτάκια μας ενθουσιασμένα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ένα νέο «κεφάλαιο» στη ζωή τους και τα μεγαλύτερα παιδιά ξεκινάνε αποφασισμένα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Ο Δήμος μας, με τις υπηρεσίες του, έχει μεριμνήσει οι σχολικές υποδομές να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τη σχολική κοινότητα. Πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης ώστε να σχολεία να είναι καθαρά, ασφαλή και φιλόξενα. Επιπρόσθετα οι Σχολικές Επιτροπές μας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουν την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής καθημερινότητας.

Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές και τις μαθήτριες Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά γεμάτη Υγεία, Μάθηση & Χαρά. Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι  Καλή Δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ακόμα μιας χρονιάς αλλά και για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και εποικοδομητικό έργο της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου