Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Αγιασμό είχαν σήμερα Αστέρας Ληξουρίου - Σχολή Ολυμπιακού (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, ο καθιερωμένος Αγιασμός του Αστέρα Ληξουρίου και της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά από τον π. Ιωάννη Φραγκισκάτο.

Παραβρέθηκαν σύσσωμο το Δ.Σ., το τεχνικό team, οι ποδοσφαιριστές καθώς και αρκετοί φίλοι και γονείς των παιδιών.

Αμέσως μετά τον αγιασμό, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της ομάδας, κα Βασιλική Τσίκλη, που ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς για την άψογη συνεργασία, καλώντας τους να συνεχίσουν να στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η επαναδραστηριοποίηση του Αστέρα Ληξουρίου εδώ και 3 έτη δίνει την ευκαιρία για άθληση σε όλο και περισσότερους νέους και αυτό δίνει στην ομάδα δύναμη και πίστη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της!

Ακόμη, παρουσίασε το προπονητικό και τεχνικό team, τους ευχαρίστησε για την ανανέωση της συνεργασίας τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και πραγμάτωση των στόχων τους.

Οι προπονητές του Αστέρα Ληξουρίου - Σχολής Ολυμπιακού Κεφαλονιάς είναι: Αραβαντινού Μαρίνα, προπονήτρια τμημάτων Κ6-Κ8, Μεσσάρης Γεράσιμος (Τζέρυς), προπονητής τμημάτων Κ10-Κ12, Μαρκέτος Θωμάς, προπονητής τμημάτων Κ14-Κ16 και γυμναστής ανδρικής ομάδας, Αναλυτής Θεοδόσης, προπονητής ανδρικής ομάδας και Χρήστος Χαρίτος (Γερμανός) Τεχνικός Διευθυντής.

Όλοι οι προπονητές πήραν το λόγο, καλωσόρισαν παλαιούς και νέους αθλητές των τμημάτων τους, ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν και ανέλυσαν το πλάνο τους στους γονείς των αθλητών.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, Καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία, προσήλωση στους στόχους τους και συνεχή όρεξη για εξέλιξη!

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας με τους Σ. Αναλυτή – Θ. Μαρκέτο να έχουν ανεβάσει "στροφές", βάζοντας βάσεις επιτυχίας για την επόμενη χρονιά για την επάνοδο της, στη “μεγάλη” κατηγορία!

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό Αγιασμό






















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου