Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Ποδαρικό στη σεζόν με νίκη πρόκριση..... ο φοβερός ΝΕΟΛ 92-67 τον Έσπερο Καλλιθέας

Αν ισχύει αυτό που λέγεται, ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε ο ΝΕΟΛ με τη σημερινή του εμφάνιση μας δείχνει από νωρίς τι θα παρακολουθήσουμε φέτος και τι μπορεί να μας προσφέρει στο παρκέ!

Πραγματικά στο σημερινό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Κλειστό Ληξουρίου, η Κεφαλονίτικη ομάδα, εκτός από το πρώτο 10λεπτο, στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καταπληκτική, κυρίαρχη και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο της Έσπερο Καλλιθέας του Γιάννη Γκαγκαλούδη (ο τελευταίος μάλιστα αποθεώθηκε από του φανατικούς των γηπεδούχων και αυτός ανταπέδωσε το χειροκρότημα τους), φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη, όχι μόνο σαν σκορ, αλλά και σαν γενικότερη παρουσία με 92-67. 

Κορυφαίος του αγώνα ο Ραΐτσεβιτς, ο οποίος ήταν ασταμάτητος, πέτυχε 22 πόντους (2 τρίποντα) και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τσούκας (12 π. - Μπακέας (11 π. - Μανέας (15 π.), όμως και οι υπόλοιποι ήταν καταπληκτικοί.

Γενικά, ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ομάδα του Π. Καυκή με τη νίκη της αυτή θα περάσει στην επόμενη φάση, όπου και πάλι στο Κλειστό Ληξουρίου θα φιλοξενήσει την ΑΕ Ν. Κηφισιάς, η οποία επικράτησε της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου 87-81.

Συγχαρητήρια στον κόουτς για την πολύ καλή δουλειά που συνεχίζεται από πέρυσι στην ομάδα, στη διοίκηση και τους αθλητές με την ευχή να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 46-29, 72-50, 92-67

ΝΕΟΛ:(Καυκής), Ραϊτσεβιτς 22 (2), Τσούκας 11 (2), Αγγελόπουλος 12 (3), Μοσχόπουλος 1, Μπακέας Θ. 11 (3), Μαρουλής 4, Τρυφωνόπουλος 4, Μπακέας Γ., Μανάκας 15 (1), Λαμπρόπουλος 7 (1), Μακαριάδης, Ματσούκης 5 (1).

Έσπερος Καλλιθέας:(Κωνσταντινίδης), Αγγελόπουλος 9 (1), Δήμου 9, Γκιουλέας, Αδαμόπουλος 6, Αβάρε 11 (3), Ράγκος 2, Λάζαρης 5, Κόλλιος, Λιούνης 6, Μαράκης 9, Γκαγκαλούδης 10 (1).

Παρακάτω τα στατιστικά του αγώνα

Αργότερα μεγάλο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου