Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11

Ξεκίνησε σήμερα στις Κεραμειές την προετοιμασία του ο Α.Ο. Εικοσιμίας (Εικόνες)

Με πολύ καλή διάθεση, μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, πίστη και χαμόγελα και ιδιαίτερα σε οικογενειακό κλίμα, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η προετοιμασία του Α.Ο. Εικοσιμίας στα πλαίσια της νέας περιόδου 2023-2024.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το νεοεκλεγέν Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια των "κυανέρυθρων" της Λειβαθού, όπως των Αντ. Ευθυμιάτου - Ηλ. Λασκαράτου - Δημ. Μαρκαντωνάτου και το προπονητικό team. 

Όλοι στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους και πιστεύουν ότι, μέσα από την σκληρή δουλειά καθώς και την ενίσχυση θα πετύχουν τους στόχους, οι οποίοι και φέτος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τους τοπικούς τίτλους.

Στην αρχή το Δ.Σ. μέσω του Γ. Λυκούδη καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, παρουσίασε το νέο προπονητικό δίδυμο, το οποίο αποτελείται από δύο παιδιά γέννημα θρέμμα της ομάδας τους Λάμπρο Κουμαριώτη – Παναγή Στεφανάτο και τους ευχήθηκε μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Παρόν και η σημαία, ο ιδρυτής της ομάδας και μέλος πια του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος έδωσε με τη σειρά του τις δικές του ευχές για επιτυχίες και την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Δυο λόγια για την παρουσία τους και τους λόγους που ήρθαν κοντά στον Α.Ο. Εικοσιμίας και τις ευχές τους για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, είπαν οι Α. Ευθυμιάτος - Ηλ. Λασκαράτος.

Ο λόγος στη συνέχεια ανήκει στους νεαρούς προπονητές της ομάδας, οι οποίοι εξήγησαν το πλάνο της Εικοσιμίας για τη φετινή περίοδο, αλλά και αυτό της προετοιμασίας.

Ζήτησαν την βοήθεια όλων σε μια νέα δική τους δύσκολη εμπειρία, με συνεχή παρουσία στο γήπεδο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας, διατηρώντας παράλληλα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σε αυτή από την ίδρυση της. 

Αμέσως μετά, πάτησαν γήπεδο για την "πρώτη" της ομάδας, σε ένα χαλαρό αρχικά πρόγραμμα, ενώ η συνέχεια αναμένεται δυνατή και ο ιδρώτας θα τρέξει ποτάμια.

Να ευχηθούμε στην Εικοσιμία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών!

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή 1η του Α.Ο. Εικοσιμίας

















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου