Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21

Φιλικό 3-0 του Παλληξουριακού επί των Διλινάτων σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι έδωσαν σήμερα, Πέμπτη 21/9 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Διλινάτα – Παλληξουριακός ή αν θέλετε πρωταθλητές – κυπελλούχοι της περυσινής σεζόν, ομάδες οι οποίες σε περίπου έναν μήνα θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες για το Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Οι δύο προπονητές, που από φέτος ανέλαβαν τις τύχες των συγκεκριμένων ομάδων για να τις οδηγήσουν εκ νέου σε επιτυχίες, Γκ. Ρέτσι - Τ. Παπαθεοδωρόπουλος, μετά από μια σκληρή προετοιμασία (οι γηπεδούχοι εν τω μεταξύ έπαιξαν όπως είναι γνωστό για το κύπελλο Ελλάδος στο Ύπατο, αλλά και ακόμη ένα ακόμη φιλικό με τον Πυλαριακό την περασμένη Κυριακή, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν το πρώτο που έπαιξαν), έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα και το πιο σημαντικό έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και σε ένα 70λεπτο (2Χ35) οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση, φάνηκαν όμως αρκετά κουρασμένες.

Άλλωστε με την αλλαγή προπονητών ο κάθε ένας θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τη δική του "σφραγίδα". Για αυτό χρειάζεται υπομονή και χρόνος!

Για την ιστορία, αφού μικρή σημασία έχει αυτό, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-3 για τους φιλοξενούμενους, που φάνηκαν πιο έτοιμοι.

Τα γκολ

06'  0 - 1  Αντ. Κορσιάνος

28'  0 - 2  Βασ. Ρεμούντης

30'  0 - 3  Ηλ. Αντωνάτος

Διαιτητής ο Αρμάντο Καράι

Οι συνθέσεις

Διλινάτα:(Γκ. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Φ. Τανουσάι, Κ. Τζωρτζάτος, Αλ. Μάρκου, Σπανός, Χασάι, Ν. Τανουσάι, Γκορέϊα, Αλ. Πολλάτος, Κουράνης, Ε. Μάρκου.

Έπαιξαν και οι: Α. Μάρκου, Παπαδάτος, Λαμπρόπουλος, Ντούκας, Πούλας, Γκερβένης, Μπαλάσκας και Πανούτσος.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Λυκούδης, Σπανίδης, Γαβαλάς, Γαλανός, Συριάτος, Σωτήρας, Κουκοβίνος, Ρεμούντης, Αντωνάτος, Κορσιάνος.

Έπαιξαν και οι: Κατσιβέλης, Νουρεντίνι, Μαλλιώρης, Μαυρίδης και Χοτζάι.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από το σημερινό φιλικό


















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου