Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18

Αποχωρεί με ευχαριστίες από την τοπική διατησία ο Ν. Χατζηγεωργίου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους διαιτητές της ΕΠΣΚΙ και ιδιαίτερα τον κύριο Μαζαράκη Γεράσιμο τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΚΙ για τις γνώσεις που μας έδωσε και τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. 

Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω τους Μαζαράκης Βαγγέλης, Βασιλάτος Παναγής, Φώτης Κουμαριώτης οι οποίοι έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Κάπου εδώ νομίζω ότι αυτό το "ταξίδι" των  18 χρόνων περίπου (με διακοπές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) σταματάει για μένα. Κρατάω όλες τις στιγμές καλές και κακές και όλα τα συναισθήματα ευχάριστα και δυσάρεστα.

Το ποδόσφαιρο σου χαρίζει πολλές εμπειρίες και εφόδια, ειδικά όταν έχεις παίξει και από διαφορετικά πόστα (ποδοσφαιριστής και διαιτητής), δεν λέγεται τυχαία "Ο Βασιλιάς των σπορ".

Επιπρόσθετα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν κάποια στιγμή άθελά μου αδίκησα ή στεναχώρησα κάποιον ποδοσφαιριστή, ομάδα ή παράγοντα. Πάντα σεβόμουν τους κόπους και τον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών καθότι έχω περάσει από τη θέση τους αλλά και τον κόπο και την αγωνία των ομάδων (άγχος,λειτουργικά έξοδα, ευθύνη κ.τ.λ)

Οι αποφάσεις παίρνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και ο χρόνος για έναν διαιτητή που πρέπει να κόψει το "πεπόνι" στη μέση είναι αμείλικτος. 

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και με τη φθορά που επιφέρει στο ανθρώπινο σώμα και πρέπει να ακούμε το σώμα μας, όσο και αν η ψυχή δεν θέλει να ακολουθήσει.

Αν θέλει ο Θεός ίσως συνεχίσω να πατάω το γκαζόν του γηπέδου και να προσφέρω όσο μπορώ στο τοπικό μας ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη.

Σας ευχαριστώ όλους. 

Να είστε όλοι καλά.

Χατζηγεωργίου Νικόλαος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου