Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24

Φιλική νίκη για τον Παλληξουριακό στα Μακρυώτικα που έδειξε έτοιμος

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι τους στη σεζόν, μετά από σκληρή προετοιμασία, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων έδωσαν σήμερα, Κυριακή 24/9 Πυλαριακός – Παλληξουριακός.

Και οι δύο την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξαν με τον ίδιο αντίπαλο, τα Διλινάτα και οι μεν γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη φιλική νίκη με σκορ 3-0.

Φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια δεν ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά το να προετοιμαστούν οι ομάδες όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να είναι έτοιμες την επόμενη εβδομάδα, που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις τους στο τοπικό κύπελλο.

Έτσι και στο σημερινό απλά θα το αναφέρουμε για την ιστορία. Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού θα πάρουν μία νίκη ψυχολογίας με σκορ 0-6!

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές να δουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και γενικότερα των ομάδων τους, αλλά και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τακτικές.

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, σε γενικές γραμμές ήταν καλό, είχε ρυθμό, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι, όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έδειξαν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Και οι δύο προπονητές, Κ. Καβαλλιεράτος του Πυλαριακού και Τ. Παπαθεοδωρόπουλος του Παλληξουριακού, φέτος ανέλαβαν την τύχη των ομάδων τους και θέλουν να τις οδηγήσουν σε επιτυχίες, παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Τα γκολ

13' 0 - 1  Ηλ. Αντωνάτος

26' 0 - 2  Φωτ. Συριάτος

33' 0 - 3  Μελ. Μπράτι

40' 0 – 4  Αντ. Κορσιάνος

52' 0 – 5  Βασ. Ρεμούντη

80' 0 – 6  Ντ. Χοτζάι

Διαιτητής ο Αρμάντο Καράι

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Καλιβωκάς Δ., Ποταμιάνος Α., Γονατάς, Παπαδάτος, Ποταμιάνος Γ., Μανωλάτος, Καλιβωκάς Γ., Κουμαριώτης, Νικολοβιένης, Σαλιάι, Βασιλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Σαντιράι, Δρακάτος, Τουλάτος.

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μαλλιώρης, Σπανίδης, Γαβαλάς, Λυκούδης, Γαλανός, Συριάτος, Μπράτι, Κουκοβίνος, Ρεμούντης, Αντωνάτος, Κορσιάνος.

Έπαιξαν και οι: Κατσιβέλης, Νουρεντίνι, Ζάβαλης, Ρεμούντης, Ζυκάι, Σωτήρας, Δελαπόρτας, Χατζιάι και Χοτζάι.


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου