Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29

Η Pre game της πρεμιέρας των 3 ομίλων του τοπικού κυπέλλου 2023-2024

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 30/9 - 1/10/2023 στο τοπικό κύπελλο 
και φαβορί δείχνουν γηπεδούχοι

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 30/9 - 1/10/2023 στο τοπικό κύπελλο, με δράση στους τρεις ομίλους και τα πέντε συνολικά, προγραμματισμένα παιχνίδια του προγράμματος.

Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με υγεία, μακριά από τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών και την ευχή όλων να κυλήσει ομαλά η χρονιά!

Φέτος, στη διοργάνωση συμμετέχουν μόλις 11 ομάδες, αφού από υποχρέωση δήλωσαν συμμετοχή όλες οι ομάδες της Α' κατηγορίας, ενώ η μοναδική εκπρόσωπος της Β' είναι ο Αστέρας Ληξουρίου!

Όπως προαναφέραμε στην πρώτη φάση - Α' σειρά έχουν δημιουργηθεί τρεις (3) όμιλοι.

Οι δύο (2) με (4) τέσσαρες ομάδες και ο (1) ένας των (3) τριών, όπου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια.

Οι τρεις (3) πρώτοι από αυτούς των (4) τεσσάρων ομάδων δηλαδή (6) και (2) δύο του άλλου των (3) τριών, 8 συνολικά στον αριθμό, προκρίνονται στην επόμενη φάση, όπου εκεί δεν θα βρεθούν αντίπαλοι, ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους στα παιχνίδια του ίδιου ομίλου.

Μακρυώτικα, Ληξούρι και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (3) θα φιλοξενήσουν τα πέντε παιχνίδια της πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο, όπου φαβορί δείχνουν οι γηπεδούχοι.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν λοιπόν!

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων 

1ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 1-10-23   ώρα:11:00

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθακ.

Θωμάς

Βασίλης

Μάστορα Μ.

Κομητόπουλος Π.

2.

Κυριακή 1-10-23   ώρα:16:30

Δημοτ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόννοι

Βουτσινάς

Άγγελος

Κατερέλος Ε.

Κομητόπουλος Π.

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 1-10-23  ώρα:17:00  

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 

Α.Ο. Εικοσιμιας - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Πλαχούρας Στ.

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 30-9-23  ώρα:10:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μάστορα Μ.

Μπλίκας Α.

2.

Σάββατο 30-9-23  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Βουτσινάς

Άγγελος

Αντωνιάδης Ν.

Πλαχούρας Στ.

         

---------------  ***  ---------------

Σάββατο  30/9/2023

Με το παιχνίδι του 3ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωί του Σαββάτου και ώρα 10:30, ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτων – Α.Ο. Πρόοδο Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία του τοπικού κυπέλλου και φυσικά η επίσημη έναρξη του τοπικού ποδοσφαίρου. 

Ευχή μας μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και όλα να κυλήσουν ομαλά στις τοπικές διοργανώσεις παρακολουθώντας όμορφο ποδόσφαιρο!

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι σίγουρα πιο έτοιμοι, είναι το φαβορί, χωρίς φυσικά αυτό να λέει κάτι, μιας και βρισκόμαστε στην αρχή, οι ομάδες προέρχονται από σκληρές προετοιμασίες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Οι φιλοξενούμενοι, που επανέρχονται στη "μεγάλη" κατηγορία θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, κυνηγώντας το καλό αποτέλεσμα που θα τις δώσει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Θυμίζουμε ότι από τον όμιλο, που εκτός των παραπάνω ομάδων, συμμετέχουν και οι Π.Α.Ο. Εύγερος με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, προκρίνονται στους "8" οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους, όπως προαναφέραμε να είναι το φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για ένα καλό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κ. Μ. Μάστορα και τον κ. Α. Μπλίκα.

         

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε παιχνίδι του 3ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εύγερος τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα παιχνίδι που έχει φαβορί και αυτοί είναι οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου πιο έτοιμη αγωνιστικά, αφού έχει ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα την προετοιμασία της και τη συνεχίζει κυρίως χωρίς προβλήματα απουσιών, αντίθετα με τους "πράσινους" οι οποίοι έχουν πολλές απουσίες λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Τάκη Φωή, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια και ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και στη συνέχεια θα φανεί ανταγωνιστική.

Σίγουρα μετά από αυτά οι "Οράνιε" των Φαρακλάτων είναι το μεγάλο φαβορί για να μπει με το "δεξί" στη διοργάνωση, ωστόσο ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα παραταχθεί για το καλύτερο και να παλέψει για κάποιο βαθμό. 

Άλλωστε δεν έχει να χάσει κάτι από αυτό το παιχνίδι! Αντίθετα ότι καταφέρει να κερδίσει θα είναι στα θετικά της ομάδας.

Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει θέαμα και αρκετά γκολ σε μια πρεμιέρα που επανήλθαν οι όμιλοι και κάθε βαθμός είναι "χρυσός"!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Στ. Πλαχούρα.


         

Κυριακή  1/10/2023

Η αγωνιστική μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1/10 και ώρα 11 το πρωί στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, σε παιχνίδι του 1ου ομίλου, ο γηπεδούχος Πυλαριακός, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ιδιαίτερα λόγω της ώρας, αλλά και γενικότερα από το πόσο έτοιμες είναι οι συγκεκριμένες ομάδες, μιας και βρίσκονται λίγο μετά το δεύτερο στάδιο της βασικής τους προετοιμασίας.

Όπως και να έχει όμως, τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να κάνουν ιδανική πρεμιέρα στη διοργάνωση και να μπουν με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Κ. Καβαλλιεράτο, δείχνουν έτοιμοι να συνεχίσουν την ανοδική πορεία των τελευταίων επιτυχημένων ετών και στόχος τους είναι η διάκριση, εκτός του πρωταθλήματος και στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Β' κατηγορίας στα Μακρυώτικα θα παραταχθούν να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, απέναντι στον δυνατό Πυλαριακό και θα αγωνισθούν χωρίς άγχος, ώστε να μη φύγουν με άδεια χέρια από τα Μακρυώτικα.

Αγωνιστικά περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, τους γηπεδούχους πιο μπροστά στις προβλέψεις και τους φιλοξενούμενους να παίζουν για κάτι θετικό που εκτός των βαθμών θα δώσει και ψυχολογία στην ομάδα του Σπ. Ζερβού για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί τόσο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και σε αυτή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας στην οποία επιστρέφουν σαν πρωταθλητές!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Μ. Μάστορα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.

         

Την ίδια ημέρα απόγευμα πλέον και ώρα 4 και 30 μ.μ. σε παιχνίδι για τον 1ο επίσης όμιλο, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου Ληξουρίου, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Παλληξουριακός θα φιλοξενήσει τον πάντοτε υπολογίσιμο Α.Ο. Πρόννων.

Σίγουρα, και οι δύο ομάδες θέλουν να μπουν με το "δεξί" στη διοργάνωση και περιμένουμε δυνατό, αλλά και ποιοτικό, αφού οι δύο αυτές ομάδες έχουν την ικανότητα και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι περσινοί πρωταθλητές παίζοντας στην έδρα τους, αλλά και σαν μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, έχουν ένα προβάδισμα απέναντι από τους αντιπάλους τους και το ζητούμενο είναι μόνο το υπέρ τους τρίποντο.

Από την άλλη η φιλοξενούμενοι, χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν κάνοντας το δικό τους παιχνίδι, να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω στην υπόθεση πρόκριση.

Το θέμα είναι πόσο έτοιμες θα είναι οι παραπάνω ομάδες, αφού δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Και εδώ στους πάγκους των δύο ομάδων θα βρίσκονται δύο νέα παιδιά ο παλιός Τ. Παπαθεοδωρόπουλος σε αυτόν των γηπεδούχων και ο νέος Κυρ. Στάβερης στους φιλοξενούμενους.

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, από δύο ομάδες που όπως προαναφέραμε μπορούν να δώσουν γκολ και θέαμα.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της συνάντησης με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν το καλύτερο, παίζοντας αρχικά καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Π. Κομητόπουλο.

         

Τέλος, μισή ώρα αργότερα με το μοναδικό παιχνίδι 2ου ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Α.Ο. Εικοσιμίας - Αστέρα Ληξουρίου, ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι που δίνει φαβορί την ομάδα της Λειβαθούς, αφού διαθέτει αξιόλογες μονάδες, έχει ποιότητα και σίγουρα είναι ικανή να πάρει το αποτέλεσμα που την ενδιαφέρει, απέναντι σε μια ομάδα όπου πέρυσι στην ίδια φάση την είχε "πληγώσει" αποκλείοντας την από τον θεσμό και έτσι έχει ένα παραπάνω λόγο να επιδιώκει τη "ρεβάνς".

Στον πάγκο των "κυανόλευκων", μετά την αποχώρηση του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου για τον Παλληξουριακό, θα βρίσκονται δύο "δικά" τους παιδιά, ο Π. Στεφανάτος με τον Λ. Κουμαριώτη, οι οποίο θέλουν να συνδυάσουν το ντεμπούτο τους στην άκρη του πάγκου, με μια νίκη σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση.

Από την άλλη ο Αστέρας, η μοναδική ομάδα της Β' κατηγορίας που συμμετέχει στη διοργάνωση, με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο της, θα παίξει για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, την έκπληξη αλλά κυρίως να φανεί ανταγωνιστικός.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους φιλοξενούμενους να επιθυμούν επανάληψη της περσινής μεγάλης έκπληξης!

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο Α.Ο. Σάμης που ανήκει στον ίδιο όμιλο, αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, μιας και ο συγκεκριμένος αποτελείται από τρεις ομάδες!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραϊσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Στ. Πλαχούρα.

          

Η επόμενη 2η αγωνιστική

(7/10/2023)

1ος  Όμιλος  

α-α

Ομάδες

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Α.Ο. Παλληξουριακός

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Πρόννοι

         

2ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Εικοσμίας - Α.Ο. Σάμης

2.

Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

         

3ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Π.Α.Ο. Εύγερος

2.

Α.Ο. Διλινάτων - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου