Κυριακή, Οκτωβρίου 16

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ –  Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
6 – 0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 
3 – 0
3.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε.Κ.
2 – 1
4.
ΡΕΠΟ: Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 6-0












ΣΤΗΝ «ΛΙΜΝΗ» ΤΩΝ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ KAI ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΥΜΙΖΕ POLO ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ 8 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!!!

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ




     Στην αυλαία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, αλλά και της 3ης Αγωνιστικής, σε έναν αγώνα που η κριτική πρέπει να απουσιάζει, αλλά και όσοι ήταν εκεί πρέπει να τον ξεχάσουν το συντομότερο, τα ΟΜΑΛΑ έκαναν «καλή ψαριά» στη «λίμνη» των Φαρακλάτων απέναντι στον Οδυσσέα με σκορ 6-0. Οι λόγοι πολλοί. Θες η κατάσταση του γηπέδου, θες η εξέλιξη του αγώνα και η άσχημη τροπή του για τον Οδυσσέα (άρχισε τον αγώνα με 10 παίκτες και τον τελείωσε με 8), θες και τα δύο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να γίνει κριτική.
     Σ΄ αυτό που πρέπει να αναφερθούμε όμως είναι η πολύ κακή κατάσταση του γηπέδου, που είχε μετατραπεί σε λίμνη και ο αγώνας θύμιζε περισσότερο αγώνα πόλο, παρά ποδοσφαίρου. Η απόφαση της αναβολής ή όχι του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου ήταν θέμα διαιτητή. Έτσι έκρινε, έτσι αποφάσισε. Όμως ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες, ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.
ΑΚΗΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ
Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ
     Εδώ πρέπει να αναφέρουμε τα παράπονα των Ιθακησίων προς το διαιτητή κ. Βουτσινά, όπου τονίζουν ότι: «… κακώς ο διαιτητής πήρε μια τέτοια απόφαση που έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών τους». Εμείς απλώς το μεταφέρουμε και επαναλαμβάνουμε πως ο διαιτητής έκρινε ότι μπορούσε να γίνει ο αγώνας και έγινε. Τίποτε παραπάνω.
     Να τονίσουμε ότι ο Οδυσσέας κατέβηκε στο γήπεδο με 10 ποδοσφαιριστές, στο 46’ έμεινε με 9, λόγω τραυματισμού του Λυκούδη Ευαγγ. και τελείωσε τον αγώνα με 8, αφού τραυματίστηκε στο 60’ ο τερματοφύλακας Κουτσουβέλης Ζήσ. και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χαϊδεμένος. Στο 80’ τα Ομαλά, λόγω τραυματισμού του Μπάμπη, έμειναν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.
Γκολ και φάσεις:
     Το 1-0 ήρθε για τα Ομαλά στο 14’ με λίγη δόση τύχης αφού η μπάλα σε φάουλ του Π. Μπαζάρογλου «κόλλησε» στα νερά για να έρθει ο Πολ. Τζάκης και να την στείλει εύκολα στα δίχτυα.
     Το 2-0 έγινε στο 50’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Μεταξά, που αφού απέφυγε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα, με πλασέ την έστειλε στην «ανυπεράσπιστη» εστία του Κουτσουβέλη.
     Μετά από πέντε λεπτά (στο 55’) ο Τριανταφύλλου εκμεταλλεύεται ασθενή απόκρουση του Κουτσουβέλη και πραγματοποιεί με πλασέ το 3-0.
     Τα γκολ συνέχιζαν να έρχονται «βροχή» για τα Ομαλά και το 4-0 είναι γεγονός στο 58΄ με πολύ ωραίο σουτ του Π. Μπαζάρογλου.
     Στο 70’ ο Μεταξάς πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 5-0 για την ομάδα του με δυνατό σουτ.
     Το τελικό σκορ 6-0 σημειώθηκε στο 81’ με εκτέλεση πέναλτι του νεαρού Βαλλιανάτου, το οποίο είχε κερδίσει ο «μικρός» των Ομαλών, Μινέτος, από τον αρχηγό του Οδυσσέα, Φατούρο.
   Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Καμία δυσκολία στο έργο του δεν είχε να αντιμετωπίσει ο διαιτητής κ. Ν. Βουτσινάς. Πολύ καλοί και οι βοηθοί του, κ.κ. Κομητόπουλος Παν., Βασιλόπουλος Δημ.
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΜΑΛΑ (Γ.ΤΣΙΜΑΡΑΣ): Αρτούρ, Μπαζάρογλου, Τζάκης, Τζωρτζάτος (58’ Βαλλιανάτος), Παγουλάτος, Τούρλας (63’ Μινέτος), Ζάβαλης, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου (65’ Καλογηράτος), Μεταξάς, Μπάμπης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ (ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ Κ.): Κουτσουβέλης Ζ., Χαϊδεμένος, Κουτσουβέλης Ι., Φατούρος, Μαλιακρίδας, Μαρούδας, Ρομπότης, Μαρούλης Ε., Περίχαρος.

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  3-0


ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3-0 ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Σε ένα παιχνίδι, στις Κεραμειές το Σάββατο το απόγευμα ,στο οποίο έλειπε το καλό θέαμα τα Διλινάτα ανεβάζοντας στροφές στο β΄ημίχρονο εκμεταλλευόμενα την κούραση και την ανετοιμότητα των «φιλοξενουμένων» του Α.Ο. Πρόννων πήραν σχετικά μια εύκολη νίκη με σκορ 3-0 μπαίνοντας με το «δεξί» στην «μάχη» του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Τ. ΦΩΗΣ
Οι Πρόννοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο μένοντας από δυνάμεις δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλό για αυτούς.
Τα γκολ:
Στο 37΄ Ο νεαρός Γ. Αναλυτής ανοίγει το σκορ για την ομάδα του με ωραίο πλασέ έπειτα από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Χ. Τζωρτζάτου πετυχαίνοντας το 1-0.
Ίδια φάση, ίδιοι πρωταγωνιστές στο 74 για γίνει το 2-0 για τα Διλινάτα με πλασέ και πάλι του Γ. Αναλυτή.
Το σκορ έκλεισε στο 82΄με πλασέ του Κατσούρη. Συγκεκριμένα η κάθετη πάσα του Δ. Τζωρτζάτου βρίσκει τον σκόρερ των Διλινάτων μέσα στην περιοχή και μπροστά από τον Τσιμάρα. Εκεί κερδίζει την κόντρα από τους αμυντικούς των Πρόννων και πλασάρει εύστοχα για το 3-0.
Οι Πρόννοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ στο α΄ ημίχρονο όταν ο Τζανίκος στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Καλαφάτη στο 10΄.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Γ. Λουκέρη και των βοηθών του κ.κ. Π. Μολφέτα και Αθ. Σκαλτσή.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης, Μίρτο, Αναλυτής Θ., Μανώλης, Κουσαθανάς (Κατσούρης), Τζωρτζάτος Χ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Διον., Ζαίμι (Σκριβάνος), Αναλυτής Γ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γ. Κουρκουμέλης), Τσιμάρας, Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Σπ., Τζελάϊ, Κουρκουμέλης Κυρ., Σολωμός Γ., Τραυλός Αθ., ΝταμάΪ, Κατσιλίδης, Τζανίκος-Ζαπάντης Κ., Χιόνης.

Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ε.Κ.


ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΚΙ. ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ 2-1 ΤΗΝ Α.Ε.Κ.
Α.Ο.Κ.Ι.
Α.Ε.Κ.
          Σε ένα παιχνίδι κατώτερο του αναμενομένου με πολύ φτωχό θέαμα και πάρα πολύ νευρικό ο Α.Ο.Κ.Ι. παρ΄ ότι αγωνίστηκε για πολύ χρόνο με δέκα παίκτες και με εις βάρος του το σκορ στο τέλος κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την Α.Ε.Κ. με σκορ 2-1.
Γκολ και φάσεις:
Στο 9΄μόλις λεπτό ο Α.Ο.Κ.Ι. χάνει αξιόλογη ευκαιρία να σκοράρει όταν η σέντρα από δεξιά του Κανάκη βρίσκει τον Βουκελάτο λίγο έξω από την μικρή περιοχή η κεφαλιά τους όμως κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει άουτ.
Στο 13΄πρωταγωνιστής και πάλι ο Βουκελάτος το σουτ όμως που πιάνει στην κίνηση αποκρούει ο νεαρός τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Παυλάτος.
Σειρά του Αλ. Πολλάτου να χάσει πολύ καλή ευκαιρία όταν στην παράλληλη πάσα του Βουκελάτου κάνει κακό κοντρόλ και στέλνει την μπάλα άουτ προ του Παυλάτου.
Στο 41΄ ο Μασοροπιάν ανατρέπει τον Δρόσο μέσα στην περιοχή και πλάγια για να δώσει αμέσως το πέναλτι ο κ. Μολφέτας για την Α.Ε.Κ. και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων.
Θ. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ
Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Κρούτη ο οποίος με ένα αψυχολόγητο κτύπημα (έσκαψε την μπάλα) την έστειλε πάνω από τα δοκάρια του Μαρκαντωνάτου. Για καλή του τύχη όμως ο Μολφέτας διατάζει επανάληψη και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Α.Ε.Κ. αφού όπως είπε δεν είχε σφυρίξει. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης εύστοχα αυτή την φορά για να κάνει στο 42΄το 0-1.
Στο 44΄ ο Α.Ο.Κ.Ι. θα μείνει με δέκα αφού ο Κλειτογιάννης δέχεται κόκκινη κάρτα σε ένα αρκετά επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Ζαμπαύτη.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε πιο δυνατά στο β΄ημίχρονο  και στο 48΄ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα «ίσα». Το γυριστό σουτ του Βουκελάτου έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Παυλάτου για το 1-1.
Ο Δημ. Πολλάτος με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέρασε στο σπριντ τους αντιπάλους του για να βρεθεί απέναντι από τον Παυλάτο και να πλασάρει στην κλειστή του γωνία πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ για την ομάδα του και το τελικό 2-1.
Με δέκα όμως τελείωσε και η Α.Ε.Κ. τον αγώνα αφού ο Κρούτη σε ένα επικίνδυνο φάουλ στον Δημ. Πολλάτο δέχθηκε δεύτερη κάρτα και αποβλήθηκε από τον κ. Μολφέτα.
Τέλος στο 90+3 ο Βουκελάτος μόνος με το τέρμα έπειτα από παράλληλη σέντρα του Κόμητα αστοχεί.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Λουκέρη και Χ. Αβάζαρου. Τα όποια λάθη έγιναν δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.: (Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος., Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Δούρος, Μεσοροπιάν Γ., Γεωργόπουλος, Βουκελάτος, Πολλάτος Δημ., Κανάκης Γ. (77΄ Κόμητας), Μπαζάρογλου, Πολλάτος Αλ. (46΄Μπουγάς).
Α.Ε.Κ: (Β. Κουμαριώτης), Παυλάτος, Στεφανάτος, Κίχλι (73΄ Γασπαρινάτος Π.), Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Βαγιάκας (46΄ Κόλλιας), Hashaj K., Κρούτη, Κοτινης (28΄ Τασιούλης), Ζαμπαύτης, Δρόσος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
6 – 0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3
3 – 0
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
3
2 – 1
4.
Α.Ε.Κ.
0
1-2
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
0 – 3
6.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
0 – 6
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
-----
------ 
                    Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                     Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 2η /22-23/10/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3.
Α.Ε.Κ. –  Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.
Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4 – 0
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0 – 3 
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛ.
1 – 0
4.
ΡΕΠΟ:  Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ


ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ;
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 4-0

Γ. ΒΩΡΡΟΣ
            Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας στο ντέρμπι (;) του Καραβόμυλου η νεανική ομάδα της Σάμης πολύ καλύτερη έκανε περίπατο με  την Πρόοδο Ιθάκης και νίκησε με σκορ 4-0 μπαίνοντας πολύ δυνατά και αισιόδοξα στην μάχη για το πρωτάθλημα αλλά και την επάνοδο της στην Α΄ κατηγορία. Αντίθετα η Πρόοδος που είχε αρκετές ελλείψεις (αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την βαριά ήττα που υπέστη) μετά το μεγάλο «μπάμ» και την πολύ καλή της απόδοση στον αγώνα κυπέλλου με τα Ομαλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια, δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί του πρωταθλήματος που από την αρχή της έχει αποδοθεί και πρέπει να συνέλθει άμεσα και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα της Β΄ κατηγορίας αν θέλει η επιστροφή της στην Α΄ να είναι σύντομη.
Γκολ και φάσεις:
Χατ τρίκ πέτυχε ο Γιάννης Αμούργης για την Σάμη. Το ένα εξ αυτών με πέναλτι ενώ το άλλο ο Ν. Μωραϊτης.
Καλή η διαιτησία του κ. Κομητόπουλου και των Βοηθών του κ.κ. Κωστόπουλου και Βουτσινά που απέβαλε τον Κ. Βιτωράτο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ: (Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Καππάτος, Γερολυμάτος, Βιτωράτος Κ., Νικολοβιένης, Metai, Αμούργης Αρ., Μωραίτης, Αμούργης Γιαν. (έπαιξαν και οι: Αραβαντινός και Κόκκαλης).
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.: (Γ. Βώρρος), Τσιντήλας Γ., Ραυτόπουλος, Τσιντήλας Τ., Παπαδόπουλος Α, Λαγκαδάς, Goraj (50¨ Γρίβας), Τσίρος, Δευτεραίος, Ηλιόπουλος(23΄ Τόφαλος), Χάνος , Βλασσόπουλος 

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 0 – 3
ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΟ Δ.Α.Κ.Α. ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ ΣΤΗΝ «ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ» ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ Β΄
     Στο πρώτο του παιχνίδι της Β' κατηγορίας για την φετινή σεζόν ο Παλληξουριακός υποδέχτηκε τα Φωκάτα στο γήπεδο του Αργοστολίου όπου και ηττήθηκε δίκαια με σκορ 3-0. Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ο Παλληξουριακός είχε την κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Μαρκέτο να ανοίξει το σκορ από το ύψος του πέναλτι στο 30'.
Γκολ και φάσεις:
Μ. ΑΘΗΝΑΙΟΣ
Τα Φωκάτα προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις και μεγάλες μπαλιές να πετύχουν κάποιο τέρμα ώσπου τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40' με δυνατό βολέ του Σταμένη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληξουριακός ξεκίνησε δυνατά όμως τα Φωκάτα στο 60' ανέβασαν το δείκτη του σκορ ύστερα από ωραία απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γαλιατσάτου. Στη συνέχεια ο Παλληξουριακός χάνει τετ-α-τετ με τον Λαδά μέσα από τη μικρή περιοχή και με τον Χαρίτο να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά από την μικρή απόσταση.
     Τα Φωκάτα παίζοντας συντηρητικά κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο 80΄ με τον Ψυχογιό ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Αραβαντινός Σ., Λαδάς, Φαρακλός και από τα Φωκάτα οι Ψυχογιός, Κουρκουμέλης, Μάστορας.
Καλή η διαιτησία του κ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Ματιάτου και Γαβρά. η οποία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:Mοσχοπουλος,Κατσιβελης,Αδηλινης,Μαυροειδης,Αραβαντινος,Χαριτος,Κοζομπολης,Λαδας,Μαρκετος,Φαρακλος,Γαβαλας και αλλαγες οι Αραβαντινος Στ. αντί Μαυροειδη, Τουλια αντι Κοζομπολη, Βωρος αντι Κατσιβελη.
ΦΩΚΑΤΑ:Κουγιανος,Αυγουτσατος,Ντουτρα,Ντικουδης,Μαστορας,Γαλιατσατος,Καλιακουδας, Σερρας,Σταμενης,Ψυχογιος,Κουρκουμελης και αλλαγες Rikaj αντί Ντουτρα και Παππας αντί Κουρκουμελη.

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
      Στα Τζανάτα ο Ηρακλής  επικράτησε δύσκολα της Δόξας Διλινάτων σε ενα πολυ δυνατό και επεισοδιακό παιχνίδι με σκορ 1-0.
     Το μοναδικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα πέτυχε ο Λεων. Βανδώρος σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας. Η μπάλα κοντράρισε στον σκορερ και κατέληξε στα διχτυα.
 Μετά το γκόλ αυτό θα μπορούσε ο Ηρακλής να πετύχει και ένα δεύτερο αν η μπάλα σε σουτ του Κυρ. Στάβερη δε σταματούσε στο δοκάρι.
     Προς το τέλος του αγώνα υπήρξε μια ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και εκεί αποβλήθηκε ο Παν. Καλαφάτης. 
Με λάθη η διαιτησία του κ. Αθ. Σκαλτσή.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ.: Ανδρεάτος, Καμπίτσης, Μεταξάς, Καμπίτσης Π., Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Μανέντης )84΄ Μπόνας), Στάβερης Κ., Ρασσιάς Α, (73΄Μαράτος), Βανδώρος Λ. ( 82΄Κορκός Στ), Στάβερης Ν.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛ.: Μένεγας,Παγουλάτος, Τζωρτζάτος, Λάσκαρης Σ., Φωκάς, Κουνάδης Π. (46΄ Γραμμένος Θ.), Βαλλιανάτος (84΄ Καλαφάτης Θ.), Κουνάδης Χρ. (63΄ Τζωρτζάτος Κ.), Λάσκαρης Σπ. Καλαφάτης Π., Γασπαρινάτος Αλ. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1η Αγωνιστική
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3
4 – 0
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
3 – 0
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
1 – 0
4.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
0
0 – 1
5.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
0 – 4  
6.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
------
-----
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
-4
0-4
                       Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs.
                       Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                       Ο Παλλξξουριακός άρχισε με -4 βαθμ. από πρόπερσι

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 2η /22-23/10/11)

Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3.
ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Α.Ο.Κ.Ι - Α.Ε.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου