Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

Αστέρας Αμαλιάδας: Δύο μεταγραφές για... Γ' Εθνική!


Αστέρας Αμαλιάδας:
Δύο μεταγραφές για... Γ' Εθνική!
«ΜΕΙΟΝ» ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
    

Η πιθανή συμμετοχή του Αστέρα στη Γ’ Εθνική κατηγορία έκανε τη διοίκηση να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα με την απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

     Χθες βράδυ λοιπόν η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση των Κώστα Αρουτίδη και Κώστα Μπάλα.

Ο Κώστας Αρουτίδης είναι επιθετικός, 26 ετών και πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Απεραντιακού Ευρυτανίας (ομάδα Δ' Εθνικής). Έπαιξε σε 21 αγώνες για το πρωτάθλημα και σημείωσε 7 γκολ, ενώ συμμετείχε και σε 5 αγώνες Κυπέλλου πετυχαίνοντας 3 τέρματα (στατιστικά στοιχεία από το σάιτ evrytaniasport.blogspot.com).
     Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μπάλας είναι χαφ, 21 ετών και προέρχεται από την Καλλιθέα.

     Κουράτολο: Είμαστε έτοιμοι...
   Σε συνέντευξή του σήμερα στις 5 το απόγευμα στην ΕΡΑ Πύργου 102,4 FM και στην αθλητική εκπομπή "Αθλητικό απόγευμα" ο πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Λεονάρντο Κουράτολο τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
"Έχουμε και παίκτη παραπάνω, την καρδιά" δήλωσε ο κ. Κουράτολο αναφερόμενος στους 9 παίκτες που υπάρχουν στον Αστέρα και κατάγονται από την Αμαλιάδα, εννοώντας ότι αυτοί παίζουν στην ομάδα της καρδιάς τους, στην ομάδα του τόπου τους, στοιχείο που λείπει από τους περισσότερους συλλόγους εθνικών κατηγοριών.

ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου