Κυριακή, Οκτωβρίου 30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε.Ο.Λ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΛ
Την πρώτη του ήττα, και μάλιστα εντός έδρας, υπέστη ο Ναυταθλητικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Ληξουρίου το Σάββατο το απόγευμα από τον Προφήτη Ηλία / ΠΑΟΚ με σκορ 55-56.
Το παιχνίδι, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, φάνηκε ότι θα είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.
Οι παίχτες του Μάρκου Τζουγανάτου παρότι εμφανίστηκαν αρκετά επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία, μιας και την προηγούμενη βδομάδα δεν ταξίδεψαν στη Πάτρα λόγω απεργίας των ναυτεργατών, κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται 15-17. Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι παίχτες του ΝΕΟΛ συνέχισαν να παρουσιάζονται νωθροί, αλλά παράλληλα δεν επέτρεπαν και στους αντιπάλους τους να πάρουν διαφορά, με το ημίχρονο να κλείνει 27-31. Στην επανάληψη το σκορ άρχισε να ξεφεύγει από τους γηπεδούχους, αφού τα πολλά σφαλτοσφυρίγματα των διαιτητών εκνεύρισαν αρκετά τους γαλανόλευκους της Παλλικής και προς στιγμήν η πατρινή ομάδα αποκτάει διαφορά 12 πόντων. Η ψαλίδα της διαφοράς όμως έκλεισε κάπως προς το τέλος του δεκαλέπτου και το σκορ διαμορφώθηκε 37-44. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα. Με πιεστική άμυνα και τρέξιμο στον αιφνιδιασμό μείωσαν τη διαφορά στον πόντο με τα τελευταία δευτερόλεπτα να είναι δραματικά. Όμως οι παίχτες του ΝΕΟΛ δεν εμφανίστηκαν τυχεροί στις τελευταίες επιθέσεις με αποτέλεσμα το ροζ φύλλο αγώνα να καταλήξει στους φιλοξενούμενους με 55-56.
Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τα σφυρίγματα των διαιτητών της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα συνολικά φάουλ ήταν 29-19. Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι αποχώρησαν με 5 φάουλ οι Γιώργος και Βύρωνας Αντωνάτος, ενώ άλλοι τέσσερεις παίχτες του ΝΕΟΛ τελείωσαν με 4 φάουλ.
Άτυχος για μία ακόμα φορά ήταν ο νεαρός play maker του ΝΕΟΛ Άρης Μπακούρος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Ακόμα, η διοίκηση του ΝΕΟΛ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των αθλητών της.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι και από το συγκεκριμένο παιχνίδι απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Χρήστος Συνοδινός
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 12-14, 10-13, 19-12
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος Μ.): Αντωνάτος Β. 12(1), Μαντζαβίνος Φ 2, Κουνάδης Χ 9(1), Αντωνάτος Η. 3, Πρεντάνος Δ., Ρουμελιώτης Σ. 6(1), Μουρελάτος Θ., Βαλλιανάτος Ν. 9, Βολτέρας Δ., Μπακούρος Α., Πρεντάνος Ν., Αντωνάτος Γ. 14.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ΠΑΟΚ (Κατσούπης Π.): Καψιμάλης 8, Λαμπρόπουλος, Σιάμαντας 7(2), Κρόκος, Κωσταγιαννακόπουλος 23, Ζύγας 2, Αναγνωστόπουλος 16
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του ΝΕΟΛ ταξιδεύει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις Ιτιές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου