Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

ΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΟΥ Η ΚΥΡΙΑΚΗ


ΚΥΠΕΛΟ …ΜΕΡΟΣ Β΄
     Με τους αγώνες κυπέλου Ομαλών-Προόδου Ιθάκης στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων, Α.Ο. Φωκάτων- Οδυσσέα Ιθάκης στο Δημοτικό Κεραμειών, και Παγκεφαλληνιακού-Σάμης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή 9-10-2011 συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η πρώτη σειρά του τοπικού κυπέλου.

 
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
-ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-
                                                                                                                                                                                                                       
      Συγκεκριμένα η «αυλαία» της αγωνιστικής ανοίγει το πρωί της Κυριακής στις 11:00 στο Ε.Α.Κ. της Ε.Π.Σ.Κ.-Ι. στα Φαρακλάτα όπου στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα  της ημέρας τα Ομαλά «φιλοξενούν» την πολύ καλή και πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Προόδου Ιθάκης που με το «καλημέρα» θέλει να αποδείξει ότι η θέση της δεν είναι στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.
     Από την άλλη τα Ομαλά δείχνουν πανέτοιμα και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
     Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω και την δυναμικότητα των δυο ομάδων αισιοδοξούμε ότι θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με πολύ αγωνία το «έπαθλο» του οποίου είναι το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του θεσμού.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αντιμετωπίζουν οι ομάδες.
Φαβορί: Ένα μικρό προβάδισμα δίνουμε στα Ομαλά λόγω έδρας
«Άρχοντας» του αγώνα ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Κωστόπουλο και Θ. Ζαμπαύτη.




Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
-Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΩΝ-
                                                                 
Την ίδια ημέρα και ώρα στο Δημοτικό Κεραμειών οι δύο νεοφώτιστοι στην Β΄ και Α΄ κατηγορία αντίστοιχα Α.Ο. Φωκάτα και Οδυσσέας Ιθάκης θα δώσουν «μάχη» για την κατάκτηση της νίκης που αυτόματα σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση.
Και εδώ αναμένεται παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον και τις ομάδες να είναι σχεδόν ισάξιες.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στους δυο αντιπάλους και οι  προπονητές τους θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν με στόχο την καλή εμφάνιση και την νίκη.
Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορί και αναμένεται τα πάντα να κριθούν στις λεπτομέρειες και στην ετοιμότητα των ομάδων αυτών.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Αθ. Σκαλτσής με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρο και Θ. Λυμπερόπουλο.
Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
-ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ-
                                                                                 
Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρα στις 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τον αγώνα ντέρμπι ανάμεσα στον «Πάγκε» και την Σάμη. Και λέμε ντέρμπι, έστω και αν τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, επειδή το ρόστερ τους αποτελείται από νεαρά και πολύ ταλαντούχα παιδιά ενώ και η δουλειά που γίνεται σε αυτές είναι εξαιρετική.
Έτσι όλα συντελούν ότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές θα προσφέρουν έναν όμορφο από ποιοτικής άποψης αγώνα και οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν να χαρούν από το θέαμα.
Φαβορί: Ούτε και εδώ φαίνεται να προβάλει κάποια ομάδα σαν φαβορί για την πρόκριση. Εμείς θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στον «Πάγκε» λόγω έδρας.
Τον αγώνα θα «σφυρίξει» ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Λουκέρη και Π. Παϊζη.



·        Σημειώνουμε ότι αν δεν υπάρξει νικητής στα 90΄ λεπτά της κανονικής διάρκειας των αγώνων τότε θα υπάρξει ημίωρη παράταση και αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι τότε οι ομάδες θα οδηγηθούν στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι για να αναδειχθεί η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου