Σάββατο, Οκτωβρίου 8

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Κ.Α.Η.




ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε.Σ.Κ.Α.Η.
(4ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Ε.Ο.Λ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Κ.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Ο Α.Σ.Κ.
     Χωρίς αγώνα πήρε τους βαθμούς της νίκης και σκορ 25-0 η παιδική ομάδα του Α.Σ.Κ., αφού ο σημερινός της αντίπαλος ο Ίφιτος Πύργου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και έτσι συνεχίζει με δυο νίκες στο ενεργητικό του.


ΔΥΝΑΤΟ......   ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο Ν.Ε.Ο.Λ.
     Αντίθετα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, με Κεφαλονίτικο ενδιαφέρον, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου η παιδική ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. νίκησε σχετικά δύσκολα τον Κόροιβο Αμαλιάδας με σκορ 49-41 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η.. 

     Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός σε όλη του την διάρκεια και οι ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά το σκορ. Στο τελευταίο όμως δεκάλεπτο όλα άλλαξαν για την ομάδα μας και ο Ν.Ε.Ο.Λ. έφτασε την διαφορά ακόμη και στους 10 πόντους κάτι που έκρινε οριστικά το αποτέλεσμα υπέρ της.
     Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που ενίσχυσαν τις προσπάθειες των «μικρών» του Μανώλη Δρουλιά.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ν.Ε.Ο.Λ.
     Τα δεκάλεπτα:
          10-11 
          15-13
Ημιχ. 25-24
          11-10 
          13-07
Διακριθέντες: Βολτέρας Χ., Αρακλησιάνος Γ., Μαρούλης Σ. 
Ν.Ε.Ο.Λ.:(Μ. Δρούλιας) Αραβαντινός Μ. 4, Καππάτος Γ., Μπακούρος Δ., Βολτέρας Χ. 18, Αντωνέλος Α, Δρακόπουλος Θ, Αρακλησιάνος Γ 15, Μαρούλης Σ 8 (1), Μαρούλης Α., Σούλης Ν. 2, Αντωνάτος Γ και Σταματελάτος Χ. 2.
     Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 15-10-2011 με το μεγάλο τοπικό ντέρμπυ μεταξύ Ν.Ε.Ο.Λ. – Α.Σ. Κεφαλονιάς στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου και ώρα 12:00.
     Ως γνωστόν οι ομάδες μας μετέχουν στον 4ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου