Κυριακή, Οκτωβρίου 2

Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΔΙΛΙΝΑΤΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ» ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ


ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟ



Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΔΙΛΙΝΑΤΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ» ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΝΙΚΕΣ 5-3 (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ο.Κ.Ι. 3-1 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ




 ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ - ΣΑΣΠΕΝΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
ΑΣΤΕΡΙ Ο ΚΡΟΥΤΗ ΠΕΤΥΧΕ 4 ΤΕΡΜΑΤΑ !!!!!

     Χρονολογικά πρώτος ξεκίνησε ο αγώνας των Τζανάτων ανάμεσα στους Πρόννους και τη Α.Ε.Κ. όπου έγινε ένα εντυπωσικά ποιοτικό και θεαματικό παιχνίδι με πολλά γκόλ και τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» την νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού στην παράταση.
     Οι Πρόννοι ήταν μπροστά στο σκορ 2-0 μέχρι το 70΄ αλλά έμειναν από δυνάμεις και τελικά στο τέλος μένοντας και με δέκα παίκτες ήρθε το τελικό 3-5 !!!!!
     Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η νίκη της Α.Ε.Κ. ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
     Το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου όταν ο Τζανίνος-Ζαπάντης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-0 για την ομάδα του.
     Έτσι με αυτό το σκόρ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
     Οι Πρόννοι συνέχιζαν να πατάνε καλύτερα στο «χορτάρι»  και δεν άργησε νάρθει το δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Στέλλου στο 50΄ μέσα από την περιοχή της Α.Ε.Κ..
     Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ αντέδρασε εκμεταλευόμενη την κούραση των γηπεδούχων και έφερε τα πάνω κάτω και την ολική ανατροπή του σκορ. Συγκεκριμένα:
    Στο 70΄ κατ΄ αρχήν έρχεται η μείωση για την Α.Ε.Κ. σε 1-2 όταν από κόρνερ του Ζαμπαύτη ο Κρούτης με σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιμάρα.
    Η Α.Ε.Κ. πιο έτοιμη συνέχιζε να πιέζει και κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 85΄ με απ΄ ευθείας σουτ του Κοτίνη ύστερα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Ζαμπαύτη.
    Στο 88΄ μάλιστα παίρνει κεφάλι στο σκορ 2-3 και πάλι με τον Κρούτη πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ τρικ με την νέα του ομάδα.
    Και ενώ όλοι πίστευαν στην πρόκριση της Α.Ε.Κ.  οι Πρόννοι δεν είχαν πεί την «τελευταία» τους λέξη και κατάφεραν στο 90΄ να ισοφαρίσουν σε 3-3  με σουτ του Αναγνώστη ο οποίος εκμεταλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών των φιλοξενουμένων και έστειλε το ματς στην παράταση.
     Μεγάλη ευκαιρία χάνουν στην αρχή της παράτασης οι γηπεδούχοι όταν ο Κατσιλίδης περνάει και τον τερματοφύλακα Παυλάτο και «καταφέρνει» να στείλει την μπάλλα άουτ !!!!!
     Έτσι η Α.Ε.Κ. στο 110΄κερδίζει πέναλτυ σε ανατροπή του Δρόσου από τον Λ. Σπαθή ενώ συγχρόνως ο αμυντικός των γηπεδούχων παίρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
     Όλα τελείωσαν στο 115΄ όταν ο Κρούτης πετυχαίνει το 3-5 και το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και συγχρόνως στέλνει την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Π. Μολφέτα, ενώ καλοί παρά τις κάποιες αμφισβητήσεις οι βοηθοί του Π. Κομητόπουλος και Δ. Βασιλόπουλος
    Οι συνθέσεις
Α.Ο. ΠΡΟΝΟΙ:Τσιμάρας, Αναγνώστης Κουρκουμέλης Σπ., Τραυλός Σπ.,(Σπαθής Χρ.), Κουρκουμέλης Κυρ., Σολωμός Γ., Στέλλος Σπ., Ντεμάϊ Αλ., Κατσιλίδης (108΄Διαμαντάτος), Τζανίνος-Ζαπάντης, Χιόνης (46΄Σπαθής Ελ.).
Α.Ε.Κ.:Παυλάτος, Στεφανάτος, Γασπαρινάτος (46΄ Κίχλι) Βαλλιανάτος Σ., Λούλουδας, Κουμαριώτης Δ. (113΄ Πετεινάτος Δ.), Χασάϊ Κεβ., Κρούτη, Κόλλιας (49΄ Κοτίνης), Ζαμπαύτης Σ., Δρόσος.

ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι. 3-1 … ΠΗΡΑΝ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
 Α.Ο.Κ.Ι.
     Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα καλύτερα από τον Α.Ο.Κ.Ι. νίκησαν δίκαια με σκορ 3-1 και πέρασαν στην επόμενη φάση.
     Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, το θέαμα φτωχό (έστω και αν είδαμε 4 γκολ) και στο τέλος υπήρξε μια ένταση που έφερε τρεις αποβολές δυο για τον Α.Ο.Κ.Ι. και μια για τα Διλινάτα.
Φάσεις και γκολ
     Στο 16΄ τα Διλινάτα πήραν «κεφάλι» στο σκορ με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Διον. Τζωρτζάτος μετά από μια αψυχολόγητη ενέργεια του Δημ. Πολλάτου όταν κατέβασε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του και το έδωσε αμέσως ο άριστος διαιτητής κ. Γ. Λουκέρης.
     Στο 23΄ νέο πέναλτυ στον αγώνα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αλλά για την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. αυτή την φορά και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Λάσκαρη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κανάκης για το 1-1 και την ισοφάριση για την ομάδα του.      
     Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την μεγάλη φάση και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.
     Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τα Διλινάτα πιο «κεφάτα». Έτσι ευτύχησαν να πετύχουν το 2-1 στο 48΄ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Ζαίμι μέσα από την περιοχή.
     Στο 65΄ ο Τσάκος φεύγει μόνος στην αντεπίθεση αλλά το συρτό σουτ του αποκρούει ο Μαρκαντωνάτος.
     Τα Διλινάτα συνέχισαν να παίζουν καλύτερα και πιο σοβαρά με αποτέλεσμα να έρθει στο 71΄ το 3-1 ύστερα από διπλή ενέργεια και σουτ του Τσάκου.
     Σπουδαία ευκαιρία να μειώσει και να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι χάνει στο 82΄ ο Πολλάτος Αλ. όταν βρέθηκε μόνος και πλάγια από την εστία του Καλαφάτη στέλνοντας την μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των Διλινάτων.
     Στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90΄ λίγο έλειψε τα νεύρα να χαλάσουν το παιχνίδι αφού υπήρξαν ορισμένες αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή με απ΄ ευθείας κόκκινη των Tanushaj και Μοσχονά από τον Α.Ο.Κ.Ι. και Κ. Τζωρτζάτου από τα Διλινάτα.
Άριστος ο διαιτητής κ. Γ. Λουκέρης και οι βοηθοί του κ.κ. Θ. Γαβρά και Β. Γρουζή.
     Οι συνθέσεις
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ:Καλαφάτης, Μύρτο, Θ. Αναλυτής, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (79΄Κωνσταντάκης), Τζωρτζάτος Διον., Ζαίμι, Κουνάδης Γ. (44΄Τσάκος) Κουσαθανάς  (60΄ CHRSKIEL SEB.), Αναλυτής Γ.,  
Α.Ο.Κ.Ι.:Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Διον. (55΄ Tanushaj), Κλειτογιάννης, Μπουγάς Ανδρ. (58΄ Πολλάτος Αλ.), Μεσοροπιάν Γερ., Μεσοροπιάν Θ., Κόμητας (62΄ Μπαζάρογλου), Πολλάτος Δημ., Κανάκης Γερ., Μοσχονάς Γ., Βουκελάτος Γιαν.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
               

 Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ Α.Ο.Κ.Ι.

 ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΟΛΛΑΤΟΥ
      ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝ. ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΕΡ. ΚΑΝΑΚΗ
 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
 ΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
 Λ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ
 "ΜΑΧΕΣ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου