Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

ME THN ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ «ΒΑΘΕΙΑ» ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. Ο Ν.Ο.Α.




ME THN ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ «ΒΑΘΕΙΑ» Ο Ν.Ο.Α.


     Με το καλημέρα και στην πρώτη του συμμετοχή στην αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 ο Ν.Ο.Α. πέφτει απευθείας στα «βαθειά» νερά του Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ενός εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου.

    Ένας ιστορικός αγώνας, αποτέλεσμα πολλών και μεγάλων αγώνων της διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών του Ομίλου μας. Μία δικαίωση όλων αυτών.
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα Τρίτη 4 Οκτώβρη και ώρα 8.30 μ.μ. στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.
     Η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και βρίσκεται από χθες στην Αθήνα με στόχο την καλή εμφάνιση και με διάχυτη την αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα.

    Στον Παναθηναϊκό από την άλλη, που θεωρείται και το φαβορί της αναμέτρησης, υπάρχει αισιοδοξία για τη νίκη αλλά και σεβασμός προς το Ν.Ο.Α. Ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν και ο coach θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
   Τον αγώνα σφυρίζουν οι κ.κ. Κουρέτας – Στεφανάκης και παρατηρητής ο κ. Πατλακας.      
     Λόγω των υποχρεώσεων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, του Ν.Ο.  ΧΙΟΥ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, εκτός του παραπάνω αγώνα αύριο θα διεξαχθεί η αγωνιστική κατά το ήμισυ με τους  αγώνες:
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ και Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
 Οι υπόλοιποι τρεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 8-10-2011 
Κολ. Χανίων              17.00    Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
Κολ. Εθν. Πειραιά       18.00   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 
Κολ. «Αντ. Πεπανός»  19.00   Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ 
 
ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  Α.Ο.

Προπονητής: Φάνης Κουντουδιός 
Τερματοφύλακες: Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος (30), Νικήτας Παρασκευόπουλος (17), Γιώργος Ρέππας (37). 
Αμυντικοί: Κώστας Κοκκινάκης (36), Νικήτας Κόχειλας (28), Αντρίγια Κομάντινα, Κροατία (34), Αγησίλαος Φαναριώτογλου (32). 
Περιφερειακοί: Μίμης Αληχανίδης (27), Γιάννης Κόχειλας (28), Ζάχος Αφρουδάκης (31), Νίκος Τούμπουρος (30), Γιώργος Σιδέρης (17), Μιχάλης Δραγώνας (16), Νίκος Στελλάτος (32), Χριστόφορος Δερμιτζάκης (31), Γιώργος Τσόκας (33), Νίκος Γερακούδης (16). 
Φουνταριστοί: Γιώργος Αφρουδάκης (35)

   Ν.Ο.   ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Προπονητής: Δημήτρης Κρητικός
Τερματοφύλακες
: Θοδωρής Πλατίδης (31), Γιώργος Παπαδόγιαννης (20), Χρήστος Τότσικας (28), Τάσος Μάναλης (21). 
Αμυντικοί: Κώστας Δάνδολος (38), Γιώργος Κατσιγιάννης (32), Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, Σκόπια (32), Αριστοτέλης Κουτσιαλής (24), Θοδωρής Ανδρεάκος (35). 
Περιφερειακοί: Γιώργος Μεζίλης (23), Σταμάτης Μορφοβασίλης (22), Παναγής Τραυλός (18), Ευάγγελος Δουδέσης (26), Πέτρος Δουδέσης (22), Γιάννης Θωμάκος (34), Ζάχος Αναστασιάδης (30), Ορέστης Σαλάχας (21). 
Φουνταριστοί: Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος (21), Κώστας Μπουρνάζος (28)


     Το Sportsthea θα καλύψει τα γεγονότα και θα σας τα μεταφέρει αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Κάνουμε έκκληση στους Κεφαλονίτες της Αθήνας να παραβρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α. και να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών του Ν.Ο.Α. στην «αφετηρία» της ιστορικής αυτής διαδρομής που μόλις τώρα ξεκινάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου