Παρασκευή, Οκτωβρίου 7




150 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ

  ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
                        ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1957
   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ν.Ο.Α.- ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 281 00
  ΤΗΛ/ FAX: 2671022874,       e-mail: noarg@otenet.gr
   Μέλος:    Κ.Ο.Ε.  -    Ε.Ι.Ο           Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.    -          
                         Ε.Ο.Κ-ΚΕ.Ο.Υ.Δ.Α.Τ.Κ.
 Τμήματα: ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ- ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ –ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ -     ΙΣΤΙΟΠΛΟ         ΪΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΚΩΠΗΛΑΣΙΑ- 
                 ΚΑΝΟΕ- ΚΑΓΙΑΚΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
                   ΑΦΜ 090222858ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                                            
                  
                                                                             Αργοστόλι 05/10/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου  όπως είχαμε ανακοινώσει αντιμετώπισε τη μεγάλη ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο στο Ο.Α.Κ.Α. την Τρίτη 04/10/2011.  Έτσι , ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ συμπλήρωσε στη μέχρι τώρα ενεργητικότητα του αυτή τη μεγάλη  ιστορική συνάντηση, προσθέτοντας ένα ακόμη λάβαρο στη συλλογή  μας, υποδεικνύοντας αυτή την αναμέτρηση.

            Ο Πανθηναϊκός παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση της ομάδας του, με καταξιωμένους και επαγγελματίες αθλητές, με αθλητές που αυτή τη στιγμή αποτελούν μέλη της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.   Η δική μας ομάδα είχε τρείς απώλειες στο δυναμικό της: το Θωμάκο Γιάννη,  το Χαραλαμπόπουλο Χάρη και τον Κροάτη Racunica Igor διότι, οι δύο πρώτοι ήταν τιμωρημένοι, ο Κροάτης δεν  έχει ολοκληρώσει τα χαρτιά του.  Υπ' όψη σας ότι , αυτοί οι τρεις παίκτες είναι και οι σημαντικότεροι.  Ο προπονητής μας κ. Κρητικός Δημ., έκανε ότι ήταν πιο δυνατό καλύτερο, παράταξε την ομάδα με το υπόλοιπο υλικό που είχε και με την εμπειρία του και το φιλότιμο των παικτών, καταφέραμε μια ικανοποιητικό εμφάνιση για τον προπονητή μας και για μας, παρ' όλες τις ελλείψεις μας, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να μας επιβληθεί με 13 τέρματα έναντι 3 . 
            Αυτό το αποτέλεσμα , δεν ανταποκρίνεται στη δυναμικότητα που έχει η ομάδα μας.  Ένας λόγος ήταν η έλλειψη παικτών, δεύτερον, η ψυχολογία του πρώτου παιχνιδιού που επέδρασε στους αθλητές μας αλλά και το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποτέλεσαν πραγματικά , τον παραπάνω παίκτη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
            Εμείς αισθανόμαστε ως νικητές, διότι νικήσαμε τους εαυτούς μας παίζοντας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, διότι εκπροσωπούσαμε τη στιγμή εκείνη την Επαρχία από τη  Δυτική  Ελλάδα,  όπως η Χίος από το Από το Αιγαίο (Ανατολική Ελλάδα), όπως τα Χανιά από την Κρήτη (Νότια Ελλάδα).  Αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός που τρία νησιά , προσπαθούμε να πούμε στην υπόλοιπη επαρχία “μπορείτε κι εσείς!”  Δεν είναι το πόλο και οποιαδήποτε άλλο άθλημα  μοναδικό προνόμιο στους συλλόγους του κέντρου και των μεγάλων αστικών πόλεων. 
            Ελπίζουμε στις επόμενες αναμετρήσεις να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και η βαθμολογία μας να είναι ικανή να μας κρατήσει στην 1η εξάδα.
Το επόμενο ραντεβού μας , είναι στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης , την Τετάρτη 12/10/2011 και ώρα 20:00μ.μ.  , στη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντιμέτωποι με το Ν.Ο.Βουλιαγμένης.

            Ευχαριστούμε απεριόριστα όλο τον κόσμο που ήταν κοντά μας , μέσα σε αυτούς:  ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Μοσχόπουλος Σ.,         ένα        μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, ο φίλος και χορηγός του Ομίλου μας κ. Παπαδάτος Παύλος υποψήφιος Βουλευτής , καθώς και τη Διαιτησία για τη σωστή διαιτήτευση του αγώνα.
            Την ομάδα μας συνόδευσε ο Πρόεδρος  Δ.Σ. κ. Νιφοράτος Λουκάς και το μέλος της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης κ. Τραυλός Ανδρέας.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε ως:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ
ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΘΕΣΗ

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1979
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΚΟΥΤΣΙΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
1987
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
1976
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΜΕΖΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1988
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΜΟΡΦΟΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
1989
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
1993
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1985
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
1989
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
1981
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΣΑΛΑΧΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΟΡΕΣΤΗΣ
1990
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

ΜΑΝΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
1990
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΠΛΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
1980
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1991
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1983
ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ       
          ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
1974                          ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

                                                ΑΠΟ  ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ  Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου