Σάββατο, Οκτωβρίου 1

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Ν.Ο.Α.





ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Ν.Ο.Α.

     Προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και να μην ταλαιπωρηθεί λόγω των πολλών μετακινήσεων και της συμμετοχής κάποιων αθλητών του στην Εθνική ομάδα, ο Ν.Ο.Α. έδωσε την συγκατάθεση του προκειμένου να γίνει αλλαγή έδρας και το πρώτο παιχνίδι του («παρθενικό» στην κατηγορία) να το δώσει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α..

Μία απόφαση που τιμάει τον Όμιλο μας που ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτήν την συγκυρία δεν το έκανε και συμφώνησε με τα παραπάνω. Τους αξίζουν λοιπόν πολλά μπράβο ενώ συγχρόνως στέλνουν το μήνυμα του "fair play".
     Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε Δ.Τ. του Ν.Ο.Α. που αναφέρει τις λεπτομέρειες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΝΟΑ


Ν.Ο.  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ανακοινώνει στους φίλους μας ότι, η ημερομηνία διεξαγωγής της 1η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών η οποία από την κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για 5 ή 8/10/2011 ΑΛΛΑΞΕ και θα διεξαχθεί την Τρίτη 04/09/2011 και ώρα 20:30μ.μ. στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο (Ο.Α.Κ.Α.) και στο 2ο γύρο που είναι προγραμματισμένος να παίξουμε στις 04 Φεβρουαρίου 2012 θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.. 
Το Αργοστόλι συναντιέται ιστορικά με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και μετά από τέσσαρις μήνες , εδώ στο Αργοστόλι. 
Η αλλαγή αυτή συνέβη για τους παρακάτω λόγους: 
1. Ορισμένοι παίκτες του Π.Α.Ο. συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα σε υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας, το Σάββατο 08/10/11 και σεβόμενοι εμείς την κούραση τους, ο προπονητής μας αποφάσισε να γίνει ο α' γύρος στην Αθήνα. Παράλληλα και ο Κροάτης παίκτης μας συμμετέχει κι αυτός σε αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας, στη Γαλλία και επιστρέφει τη Δευτέρα 3/10/11. 
2. Την Τετάρτη 05/10/2011 δε θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας λόγω της πανελλαδικής απεργίας. 
3. Την Κυριακή 8/10/11, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (8-10/10/11) θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. 

Περιμένουμε όλους τους φίλους οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα να έρθουν κοντά μας , στον πρώτο ιστορικό αγώνα του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στην Α1 Εθνική Κατηγορία.. Καλούμε όλους τους Κεφαλονίτες να ενημερώσουν φίλους τους να έρθουν και αυτοί κοντά μας.
Σας περιμένουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον 1ο αγώνα μας. 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου