Τρίτη, Οκτωβρίου 18

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ……….


ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ……….
 
     Σήμερα θα αρχίσω με το Ν.Ο.Α. και τα «μεγαλεία» του στην Α1 POLO!    
Μπράβο στην ομαδαρα μας! Όχι μόνο νίκησε τον Πανιώνιο 11-7 και έκανε «σεφτέ» στις νίκες, αλλά έδειξε ότι την «έχει» την κατηγορία….. Έκανε τους «πάνθηρες» να μοιάζουν με «γατάκια»!!!
Αλλά και ο κόσμος; Αξίζει πολλά «ΜΠΡΑΒΟ».
«Μαζί …. μαζί και στη βροχή». Φο-βε-ρός.  Έγινε αυτό που γράφαμε την Πέμπτη, ο όγδοος  παίκτης της ομάδας. Έτσι, αυτή είναι έδρα…. Να χάνεις μπαίνοντας από τον …. Κούταβο!

Για αυτήν πάλι την Επιτροπή του Τμήματος τι να πεις; Οι άνθρωποι με ανιδιοτέλεια, σοβαρότητα, υπομονή και πολύ περισσότερο βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη (σε δύσκολες εποχές) έκαναν αυτό που μόνο σαν όνειρο φάνταζε κάποτε. Συγχαρητήρια παιδιά!
Βρε, τους πάνθηρες, τη βρήκαν την δικαιολογία για την ήττα….«αιτία, λέει, η ταλαιπωρία». Ναι… ο ΝΟΑ, δηλαδή, τι πρέπει να πει που κάτι τέτοιο το κάνει σχεδόν κάθε εβδομάδα; Μάλλον τους κάθισε βαριά η ήττα!!! Σοδούλες παιδιά!

Είπανε, λοιπόν, τα «γατάκια»: «πάμε την βόλτα μας στο νησί να ρίξουμε καμιά δεκαπεντάρα και επιστρέφουμε…. Σιγά τώρα, εμείς είμαστε πρωτευουσιάνοι», κάπως έτσι σκέφτηκαν. Έλα όμως που η βολτίτσα έγινε εφιάλτης!
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον εκ των μελών της Επιτροπής POLO κ. Μάκη Κοσμάτο για την βοήθεια που μας προσφέρει στο ρεπορτάζ και να του ευχηθούμε πάντα επιτυχίες.
Φεύγουμε από το Κολυμβητήριο και πάμε στη «λίμνη» των Φαρακλάτων και στον αγώνα Ομαλά-Οδυσσέας το Σάββατο. Το γήπεδο (είδα και τις φωτο του Sportsthea) πραγματική λίμνη!!!! Τώρα πώς έγινε αυτός ο αγώνας…. «αλλουνού παππά Ευαγγέλιο»!
Πληροφορίες που λένε ότι ο Πανιώνιος μετέβει εκεί για τον αγώνα POLO θεωρούνται αβάσιμες!!!
Πάντως πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του Οδυσσέα για την απόφαση του διαιτητή να αρχίσει και τελικά να τελειώσει τον αγώνα!!!
Το ωραιότερο που ακούστηκε πάντως εκεί πάνω ήταν ότι την ευθύνη για την βαριά ήττα των Θιακών την έχει ο προπονητής της γιατί λέει…. «Δεν έδωσε εντολή η μπάλα να περνάει στον «φουνταριστό». Καλό ε;
Οι Θιακοί ήρθαν με 10 παίκτες στο νησί! Άρχισαν με αυτούς τον αγώνα και τελείωσαν με 8! Θαυμάσια!
Αρκετά χαμηλό το θέαμα σε όλους τους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Α΄και Β΄Κατηγορία!!! Κάθε χθες και καλύτερα….. και το αύριο; Βοήθα, Παναγιά μου!!!
Αρκετή «κοκκινίλα» αυτήν την αγωνιστική. Χαρούλες….Χαρούλες….Ζεστά και μετρητά ευρωπουλάκια (που λέει και η Πάννια)….Να μια καλή ιδέα να μπει κανένα φράγκο στο μείον ταμείον!
Πάντως, όταν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος βλέπεις τέτοιους αγώνες, η διάθεσή σου και η ελπίδα σου για κάτι καλό σταματάει με το καλημέρα.
Φωτιές βγάζει ο Σήφης…. Ποιος σε πείραξε, βρε Πρόεδρε…. Πάνω τους και τους έφαγες…. Βοήθεια σου ο Άγιος!!!
Μια και έγραψα «Άγιος» και έρχεται και η γιορτούλα του, να κάνω μια ευχή. Ευχή αληθινή: Να βοηθήσει όχι μόνο τις ανίατες ασθένειες, αυτό το κάνει αιώνες και αιώνες, αλλά να θεραπεύσει και κάποια ντόπια «μυαλά». Κουράζει πολύ. Τέλος.
Το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου…. Το χωράφι θα ήταν καλύτερα να έλεγα. Δεν το βλέπει κανείς; Δεν βλέπει τι χάλια έχει; Αυτός δεν είναι αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο! Αρένα θυμίζει…. (Ν α έρθει ο ταύρος) Επαναλαμβάνω μαύρο χάλι!
Τελευταία μαθαίνω κάποιους ενοχλούν αυτά που γράφω…. Περαστικά τους…. Νερό στο μύλο κανενός δεν θα ρίξουμε εμείς από τον Sportsthea, βοήθεια μόνο θα δώσουμε να ανέβει το ποδόσφαιρό μας και να σταματήσει η κατρακύλα του… Καλύτερα να σε βρίζουν και να σε αγαπάνε παρά να σε χαϊδεύουν και να σε μαχαιρώνουν!!!
Το ξαναγράφω πολύ καλά τα πάει η Επιτροπή Διαιτησίας σε θέματα οργάνωσης. Έμαθα ότι τις προσεχείς ημέρες θα καλέσει τους διαιτητές για τεστ Couper και όποιος δεν τα περάσει «πάπαλα». Τα ψέματα με τα επί χάρτου τεστ τελείωσαν…. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου; Όλα καλά. Όχι, τότε ασχολήσου με τον κήπο σου!!! Νάχεις και κανένα φιόρο!
ZIDAN” του πόρτο…, δηλ. αποκιοπίσω, τι έγινες, σε χάσαμε από τα γήπεδα! Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις μαγκάκο. Να περιμένω τη μεγάλη σου επιστροφή σύντομα; Να ετοιμάσω καφεδάκι, να ανέβω εκεί ψηλά στην εξέδρα να σε απολαύσω; Πες μου, μην τον φτιάξω και παγώσει!!!
Αν κ. «μουστάκια» μου δεν μπορείς να «τσιμπήσεις» το παιχνιδάκι με «λειψό» αντίπαλο εντός και εκτός αγώνα…. άσε το όνειρο γιατί θα γίνει εφιάλτης. Έλα όπως παλιά στην παρέα εκεί ψηλά στα σκαλάκια!!! Είμαστε και σε ηλικία «sos», και μάλιστα πολύ υψηλού κινδύνου.
Οι έξυπνες κινήσεις του Βουκελάτου έδωσαν το πρώτο τρίποντο στον ελλιπή Α.Ο.Κ.Ι. και μάλιστα σε ντέρμπι!!! Ο παλιός είναι αλλιώς….
Και τα μουστάκια του γελάνε του κυρ γραμματέα…. Πέρασε στο κύπελο…. ξεκίνησε με την τριάρα του το πρωτάθλημα… Όλα πρίμα! «Κουφέτο» που λέμε!
Και μια συμβουλή παιδιά……. μη τους πετάτε Πρόννους. Έχουν πολύ καλή ομάδα! Όταν μάλιστα θα είναι εντάξει και από φυσική κατάσταση έχουν να κλείσουν πολλά σπιτάκια…. Ακούστε με! Είναι να μην πάρουν μπρος …γιατί τότε θα «κλάψουν» μανούλες!!!
Για ηρεμήστε κάποιοι…. Τα γήπεδα δεν είναι τόπος εκτόνωσης, αλλά χαράς και παιχνιδιού! Αν αυτά δεν τα μπορείς, καρεκλίτσα, τζάκι και όνειρα γλυκά!
Εμείς το λέγαμε η Σάμη δεν αστειεύεται …. έχει νεανική πλην όμως καλοδουλεμένη ομάδα αλλά εκεί στο νησί του Οδυσσέα άργησε η ACS  να πάει το μήνυμα και νααααααααα  η τεσσάρα. Που να περιμένεις τέτοια «σφαλιάρα» Νιόνιο μου για αρχή… Σε πιάνω!!!!!
Σκασμένος ο κ. Πρόεδρος, και πώς να μην είναι… Η ανώμαλη προσγείωση στον Καραβόμυλο τον έριξε στα «πιτς»!!! Εγώ, στο είπα, έλα με την ομάδα στο νησί. Εσύ τίποτα!!! Αφού ξέρω πόσο γουρλής είσαι. Κάτι ξέρω και γω!!!
Καλή και αυτήν την αγωνιστική για την διαιτησία. Λάθη που πιθανόν έγιναν δεν επηρέασαν κανένα αποτέλεσμα.
Είπαμε, κάτι γίνεται στην τοπική Επιτροπή Διαιτησίας. Δημήτρης Καλλιβωκάς και Γεράσιμος Μαζαράκης αποτελούν εγγύηση!
Μεγάλο «παλούκι» για τον Παλληξουριακό οι -4 βαθμοί που ξεκινά το πρωτάθλημα! Ήρθε και η ήττα από τα Φωκάτα και έδεσε. Δύσκολα πολύ τα πράγματα capten και ακόμη περισσότερο σε αυτό το πρωτάθλημα (;) με τις 7 ομάδες. Κρίμα πάντως!!!
Να μην ξεχάσω να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους από τον Ηρακλή Πρόννων για την βοήθεια τους, αλλά και τα καλά λόγια του Φίλιππα στο e-mail. Όσο για την πρόσκληση, δεκτή και μάλιστα σύντομα υλοποιήσιμη!

Αυτά πατριώτες… Εις το επανιδείν



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου