Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
     Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης δηλώσεις έχουμε από το «στρατόπεδο» των Κεραμειών και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της Εικοσιμίας κ. Γιάννη Λυκούδη καθώς και τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Ζησιμάτο, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε και να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η συνεργασία μας είναι άψογη κάτι που βοηθάει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας.
     Ας δούμε τι είπαν και τι περιμένουν για την νέα αυτή «πρόκληση» για την ομάδα τους:
Γιαν. Λυκούδης πρόεδρος
Γ. Λυκούδης (πρόεδρος)

     «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους υπεύθυνους της  ιστοσελίδας σας για τις ευχές τους για καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και παράλληλα εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε στενά για την σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας. Όσον αφορά την κλήρωση του Περιφερειακού πρωταθλήματος θα σας πω το αυτονόητο, ότι δηλαδή κανείς δε μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων αν αυτή είναι καλή ή κακή, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι επιθυμία μας ήταν να ξεκινήσει η περίοδος με εντός έδρας αγώνα και όσον αφορά αυτό η «θεά τύχη» μας χαμογέλασε αφού ξεκινάμε με δύο αγώνες στις Κεραμειές. Θα ήθελα να τονίσω όμως ότι και οι δύο αγώνες είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, αφού η μεν ομάδα των Βρασιών μπορεί να είναι άγνωστη σε εμάς, καθώς μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν σε άλλο όμιλο, όμως και μόνο το γεγονός ότι πέρυσι κατάφερε να μην υποβιβαστεί σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο από τον οποίο υποβιβάστηκαν ιστορικές ομάδες όπως ο Παναυπλιακός και ο Παναρκαδικός δείχνει ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, που δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιπροσωπεύει μια μεγάλη διοικητική περιφέρεια που έχει ομάδα στην Superleague (Αρκαδία), η δε ιστορική ομάδα του Παναιγιάλειου νομίζω ότι αδικείται που συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι σύντομα θα ανέλθει σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όντας ένα από τα φαβορί του ομίλου μας. Βεβαίως αυτό δε σημαίνει ότι φοβόμαστε κάποιον από τους αντιπάλους μας, όλους τους σεβόμαστε, όμως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη πρόκληση. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να έχουν την συμπαράσταση  των φιλάθλων της Κεφαλονιάς και  με την ευκαιρία που μου δίνετε καλώ όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να γεμίσουν την άλλη Κυριακή και κάθε Κυριακή το γήπεδο των Κεραμειών και να ενισχύσουν την ομάδα μας, γιατί πραγματικά το αξίζει».

Δ. Ζησιμάτος (προπονητής)
Δ. Ζησιμάτος προπονητής
     Αρχικά θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι επιτέλους κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς όλη αυτή η καθυστέρηση είχε κουράσει τους πάντες. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι έχει μείζονα σημασία η σειρά των αγώνων, αυτό που προέχει είναι να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην κατηγορία,  καθώς η ομάδα αποτελείται μόνο από Κεφαλλήνες αθλητές και φοιτητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου