Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ………..



ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ………..

                                  

-Στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλου Διλινάτα-ΑΕΚ. Τα πρώτα πήραν ρεβάνς από τον ΑΟΚΙ για την περυσινή τους ήττα-αποκλεισμό 2-1, ενώ η ΑΕΚ καθάρισε στην παράταση τους Πρόννους.



-Πολύ σπασπένς, μεγάλη αγωνία και ανατροπές στα Τζανάτα. Η κούραση πρόδωσε τους Πρόννους που «πάλαιψαν» και έφτασαν το παιχνίδι στην παράταση!!!
-Μεγάλος πρωταγωνιστής της αγωνιστικής ο Κρούτη της ΑΕΚ που πέτυχε τέσσερα τέρματα και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην συνέχεια του θεσμού.
-Πολύ κακός ο ΑΟΚΙ «αποχαιρέτησε» το Κύπελο ενώ δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον τίτλο του φαβορί, παρά την παρουσία τους εκεί της «αφρόκρεμας» του κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
-Ομάδα συνόλου τα Διλινάτα. Όλοι παίζουν για το σύνολο και μάλιστα τους αρέσει. Και … αρέσει!!!
-Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο 23χρονος Γιώργος Αναλυτής των Διλινάτων, έκανε ότι ήθελε τον ΑΟΚΙ!!! Έμαθα, μάλιστα, ότι έκανε και προπονήσεις στην Εικοσιμία, αλλά δεν έμεινε…. Γιατί;
                                    

-Σκασμένος ο Θ. Βουκελάτος, όχι τόσο από την ήττα της ομάδας του, αλλά από την εμφάνιση της.
Αντίθετα, σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Τάκης Φωής, που χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλούς τόνους, δημιουργεί μια αξιόλογη όσο και ανταγωνιστική ομάδα.
-Κάποιοι φίλαθλοι (;) πρέπει να κατάλαβαν τι κακό μπορούσαν να κάνουν στην ομάδα τους. Καλά, βρε παιδιά, στο 90΄και σκορ 3-1 για την ομάδα σας… Είστε σοβαροί;
-Άψογα χειρίστηκε την κατάσταση στο τέλος ο Γ. Λουκέρης. Με την εμπειρία που διαθέτει «έσωσε» τον αγώνα και μαζί τις ομάδες. Όσο για την διαιτησία του, άριστη!!! Δείχνοντας ότι παραμένει ο κορυφαίος στα νησιά μας!!!
-Έξαλλοι οι παράγοντες των Διλινάτων Κ. Βαρτελάτος και Ν. Τζωρτάτος με την συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων της ομάδας τους και για το κακό που μπορούσε να γίνει. Ο Διαιτητής Γ. Λουκέρης έκανε το Φύλλο Αγώνα να «καίει».
-Ούτε βόλεϊ να έπαιζαν οι αμυντικοί των ομάδων στο Δ.Α.Κ. και «καθάριζαν» τις φάσεις με τα χέρια! Ενέργειες αψυχολόγητες, που έφεραν τα δύο πέναλτι-γκολ, ένα για κάθε μία.
-Οι προπονητές των δύο ομάδων, Θ. Βουκελάτος και Τάκης Φωής, δεν κάθισαν στους πάγκους των ομάδων τους, αλλά έδιναν τις οδηγίες τους από την κερκίδα! Αιτία η έλλειψη κάρτας πιστοποίησης προπονητή. Ο Τάκης πάντως ζούσε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη του αγώνα, αλλά στο τέλος το χάρηκε αρκετά!
-Αρκετός κόσμος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για το ντέρμπι. Το θέαμα μπορεί να ήταν φτωχό, αλλά αποζημιώθηκαν από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν.
-Τρία πέναλτι, τέσσαρες αποβολές και αρκετές κίτρινες κάρτες ήταν ο απολογισμός της ημέρας. Όμως όλα ήταν απόλυτα σωστά και δικαιολογημένα
-Και κάτι πολύ αισιόδοξο!  Στην έναρξη της φετινής περιόδου η παρουσία των Διαιτητών ξεκίνησε χωρίς προβλήματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου