Κυριακή, Οκτωβρίου 30

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α΄- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5 – 0
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 – 2
3.
Α.Ο.Κ.Ι. -  Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2 – 1
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ


ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΜΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Α.Ε.  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                       Π.Α.Ο.  ΟΔΥΣΣΕΑΣ  ΙΘΑΚΗΣ
                  5                                                             0












   Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η Α.Ε.Κ. επικράτησε πανεύκολα του «προβληματικού» για μια ακόμη αγωνιστική Οδυσσέα Ιθάκης και τελικά πήρε εύκολη νίκη με σκορ 5-0.
     Η Α.Ε.Κ. ήταν σαφώς καλύτερη και η νίκη της απόλυτα δίκαιη.
     Φάσεις και γκολ:
Η γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα έτσι στο 5΄ ο στέλνει με πολύ δυνατό μακρινό σουτ την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 23΄ πολύ ωραία κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή από τον Π. Γασπαρινάτο με τον Δρόσο να μην προλαβαίνει για κάτι καλό.
     Όμως στο 29΄ και ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών της Α.Ε.Κ. η μπάλα έφτασε στην περιοχή στον αμαρκάριστο Π. Γασπαρινάτο το γυριστό σουτ του οποίου αφού βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουτσουβέλη καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.
     Ευκαιρία να ισοφαρίσει είχε στο 37΄ο Οδυσσέας με τον Φατούρο αλλά ο νεαρός Παυλάτος είπε «όχι» στο καλοχτυπημένο φάουλ του αμυντικού του Οδυσσέα αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.
     Νέα ευκαιρία για τους Θιακούς στο 38΄ με τον Κουτσουβέλη Παν. Και τον μικρό τερματοφύλακα της Α.Ε.Κ. Παυλάτο να πέφτει στα πόδια του και να αποσοβεί την ισοφάριση.
     Στο 44΄ όμως έρχεται το 2-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Δρόσου ύστερα από καλοζυγισμένη από δεξιά σέντρα του Ζαμπαύτη.
     Στο β΄ ημίχρονο η Α.Ε.Κ. ανέβασε στροφές ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις και το παιχνίδι έγινε μονόλογος για τους γηπεδούχους.
     Στο 60΄ο Κόλλιας με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουβέλη από πολύ καλή θέση.
     Το 3-0 για την Α.Ε.Κ. ήρθε στο 64΄ όταν η κάθετη πάσα του Λόυλουδα βγάζει μόνον τον Ζαμπάυτη που πλάσαρε εύκολα τον Κουτσουβέλη.
     Στο 73΄ο Δρόσος μέσα στην περιοχή αποφεύγει το κράτημα των αμυντικών του Οδυσσέα και πλασέ έκανε το 4-0.
     Το 5-0 ήταν το «κερασάκι» στην τούρτα αφού ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ του Λούλουδα με «βολίδα» στο «Γ» και από απόσταση από 30 μ. που άφησε άγαλμα τον Κουτσουβέλη.
Άριστος ο κ. Γ. Λουκέρης και οι βοηθοί του κ.κ. Σ. Κωστόπουλος και Θ. Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.: Β. Κουμαριώτης), Παυλάτος, Στεφανάτος (81΄ Ντόκο), Γασπαρινάτος, Κίχλι, Βεκερίδης, Γασπαρινάτος Π. ( 34΄ λ.τ. Κρούτη), Εμιλλιάνο, Λούλουδας, Κόλλιας, Ζαμπαύτης, Δρόσος (81΄ Πετεινάτος).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.: (Κ. Κουτσουβέλης), Χαϊδεμενάτος, Μήτσουρας, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Βλησμάς Χ., Μαρούλης Ε. (46΄Κουτσουβέλης Γ.), Κουτσουβέλης Π., Βλησμάς Γ., Περίχαρος (68΄ Μαρούδας).
   ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ «Χ»ΑΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!
           Α.Σ.  ΟΜΑΛΑ                                                                        Α.Ο.  ΔΙΛΙΝΑΤΑ
              2                                                                 2
                            
   

     Σε ένα παιχνίδι με κακό θέαμα που κυριάρχησε η δύναμη, τα νεύρα και το πάθος Ομαλά και Διλινάτα ήλθαν ισόπαλα με σκορ 2-2. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα, έστω και αν τα δυο γκολ (ένα για κάθε ομάδα) επιτεύχθηκαν στα τελευταία 7΄ του αγώνα.
      Φάσεις και γκολ:
     Τα Διλινάτα ήταν αυτά που πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 7΄ όταν ο Μίρτο στο κέντρο κέρδισε τις κόντρες από τους ποδοσφαιριστές των Ομαλών με την μπάλα να φτάνει στον Κατσούρη που μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο του Αρτούρ πέτυχε το 1-0.
     Στο 16΄ έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους με δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Τούρλα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Π. Μπαζάρογλου.
     Ωραία ατομική ενέργεια στο 24΄ του εξαιρετικού χθες Χρίστο Σ. και σουτ στην κλειστή γωνία του Καλαφάτη με το τερματοφύλακα των Διλινάτων να αποκρούει σε κόρνερ.
     Στο 42΄ τα Διλινάτα μένουν με δέκα παίκτες αφού ο Σκιαδαρέσης δέχεται την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα του διαιτητή Σκαλτσή για επικίνδυνο παιχνίδι.
     Στο 45΄ ο Χ. Τζωρτζάτος ύστερα από σέντρα του Γ. Αναλυτή με πολύ άσχημη κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
     Στο 64΄ ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Ζάβαλη καταλήγει κόρνερ ύστερα από πολύ ωραία απόκρουση του Καλαφάτη.
     Στο 83΄τα Ομαλά παίρνουν κεφάλι στο σκορ όταν από φάουλ του Ζάβαλη ο Χρίστο Σ. πετάγεται στο πέναλτι και με σουτ στην κίνηση πετυχαίνει το 2-1.
     Τέλος το τελικό 2-2 θα διαμορφωθεί στο 88΄ με τον Β. Βαγγελάτο όταν μετά από σέντρα του Γ. Αναλυτή η μπάλα κοντραρίστηκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε στον σκόρερ που με δυνατό σουτ «έσωσε» την ομάδα του από μια παραλίγο ήττα.     
Με αρκετά λάθη στον πειθαρχικό κυρίως έλεγχο η διαιτησία του κ. Αθ. Σκαλτσή. Καλοί  οι βοηθοί του κ.κ. Γ. Λουκέρης και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις:
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ: Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ Ιβ., Μεταξάς, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Παγουλάτος, Χρίστο Σ., Μπαζάρογλου Π. ( 55΄ Ζάβαλης), Παπαχρυσανθάκης (71΄ Βαλλιανάτος), Τούρλας (74΄Μπελτσώνιας), Τζωρτζάτος, Μπάμπης.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης (83΄ Σκριβάνος), Μύρτο, Αναλυτής Θ., Σκιαδαρέσης, Τζωρτζάτος Δ. (50΄ Βαγγελάτος), Τζωρτζάτος Δ., Crusciel, Κατσούρης (68΄Φωκάς), Τζωρτζάτος Χ., Αναλυτής Γ.
ΕΙΔΕ ΤΟ «ΧΑΡΟ» ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΓΚΕ»
A.O.K.I.                                            Π.Α.Ο.  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                2                                                   1

    Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη και λιγότερο το θέαμα αλλά και με πολύ μεγάλη την αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ο «διπρόσωπος» Α.Ο.Κ.Ι. απέναντι σε έναν πολύ καλό Παγκεφαλληνιακό, κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει μια μεγάλη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα νίκη στο ντέρμπι.
    Ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο ενώ ο Παγκεφαλληνιακός στο δεύτερο και μετά τις διορθωτικές αλλαγές του Ν. Βουτσινά έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο και μάλιστα λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή.
     Φάσεις και γκολ:
     Στο 16΄ από λάθος του α΄ βοηθού να μην υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Μαγουλά λίγο έλειψε να γίνει το 0-1 αλλά για καλή του τύχη το χλιαρό και κακό σουτ του παίκτη του Πάγκε κατέληξε στα χέρια του Μαρκαντωνάτου.
     Το 1-0 ήρθε για τον Α.Ο.Κ.Ι. όταν ο Κανάκης διεκδίκησε μια χαμένη φάση κέρδισε την μπάλα πλάγια προχώρησε στην μεγάλη περιοχή και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Αλ. Πολλάτο μόνο στην μικρή περιοχή που δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
     Στο 45΄είχαμε μια σύγκρουση στον αέρα μεταξύ Κανάκη-Γιαννά που ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και την μπάλα να περνά λίγο άουτ από την εστία του Πάγκε.
     Δυνατά μπήκε στο β΄ ημίχρονο ο Α.Ο.Κ.Ι. και στην πρώτη του «επίσκεψη» στο 50΄στα καρέ των φιλοξενουμένων πέτυχε το 2-0 με εντυπωσιακό αριστερό φαλτσαριστό και από πλάγια αριστερά του Γ. Βουκελάτου.
     Από το σημείο αυτό ο Α.Ο.Κ.Ι. έριξε επικίνδυνα την απόδοση του με αποτέλεσμα ο Πάγκε να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάσει αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν τουλάχιστον να του δώσουν τον ένα βαθμό.
     Κεφαλιά στο 58΄ του Μαγουλά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
     Στο 60΄ πλασαριστό σουτ του Μαγουλά και πάλι σύριζα άουτ.
     Ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 60΄ όταν το μακρινό σουτ του Μπαζάρογλου αποκρούει έξοχα ο Γιαννάς.
     Στο 70΄ έρχεται η μείωση του σκορ σε 2-1 όταν το μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Τούρλα αιφνιδιάζει την άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι. και τον Νικ. Κουλουμπή να στέλνει με γυριστή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.
     Ευκαιρία και πάλι στο 73΄ για τον Πάγκε όταν ο Μαγουλάς με κεφαλιά αστοχεί μέσα από την μικρή περιοχή.
     Τέλος στο 89΄ ο Βουκελάτος πέρασε στην κόντρα τους αμυντικούς του Πάγκε όμως αντί να πλασάρει προσπάθησε να αποφύγει τον Γιαννά που έκανε έξοδο με αποτέλεσμα να του «κλέψει» με τα πόδια την μπάλα την τελευταία ακριβώς στιγμή.
Άριστος ο διαιτητής κ. Γ. Γαβράς ο οποίος διαχειρίστηκε άψογα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Δ. Καλαφάτης είχε μερικές λάθος υποδείξεις αλλά σε φάσεις που δεν έκριναν τον αγώνα, πολύ καλός ο κ.  Χ. Αβάζαρος.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, πολλάτος Διον., Λαμπρόπουλος, Μεσοροπιάν, Γεωργόπουλος (77΄ Μπουγάς), Βουκελάτος, Πολλάτος Δημ., Κανάκης (55΄ Κόμητας), Μπαζάρογλου, Πολλάτος Αλ.
ΠΑΓΚΕ: (Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γ., Μηλιαρέσης (46΄Αρμάντο), Ψάλτης, Γιακουμάτος, Κιρίο (46΄Τούρλας), Κατσιγιώργης (72΄ λ.τ. Σαρλάνης), Μαγουλάς, Ζαίμι, Ζαφειράτος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 3 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
7
07 – 03
2.
Α.Ε.Κ.
6
11 – 05
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
6
04 – 02
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
5
10  – 04
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1
03 – 04
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
03 –  08
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
01 – 13
                                  Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                  Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 4η /5-6/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο.Κ.Ι – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ε.Κ
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
ΡΕΠΟ : Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
Β΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0 – 2
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
0 – 2
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2 – 4
4.
ΕΡΕΠΟ: Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

«ΖΕΥΓΑΡΩΣΑΝ» ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ… ΣΤΟ «ΜΗΔΕΝ» Η ΔΟΞΑ
                              0                                               2
     
     Πολύ καλύτερα τα Φωκάτασε όλη την διάρκεια του αγώνα πήραν σπουδαία νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την Δόξα Διλινάτων που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις λόγω των γεγονότων της προηγούμενης αγωνιστικής με την Πρόοδο. Βέβαια και τα Φωκάτα αντιμετώπιζαν προβλήματα από τις απουσίες των Μάστορα, Σταμένη και Παππά αλλά κατάφεραν τελικά να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους στο πρωτάθλημα και να βλέπουν με αισιοδοξία την συνέχεια.
     Τα γκολ:
     Ο Ιακ. Κουρκουμέλης στο 31΄ ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για τα Φωκάτα με πολύ ωραία κεφαλιά.
     Στο 89΄ο Ρικάϊ με εντυπωσιακή απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο «Γ» της εστίας του Μίχου «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του και έβαλε τέλος στα όποια φιλόδοξα όνειρα για κάτι καλό στους γηπεδούχους.
     Η νίκη των Φωκάτων ήταν δίκαιη και δεν απειλήθηκαν από την Δόξα σε κανένα σημείο του αγώνα. 
Πάρα πολύ καλός ο διαιτητής  κ. Σ. Κωστόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ. Γ. Γαβράς και Θ. Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ ΔΙΛ.: (Γ. Βικάτος), Μίχος, Παγουλάτος (30΄ Γραμμένος Θ.), Τζωρτζάτος Ν., Λάσκαρης Σπ., Σεντονάς, Καλαφάτης Δ. (46΄ Καλφάτης Δ. ΙΙ), Γασπαράτος, Καλαφάτης Θ., Λάσκαρης Σ. (72΄ Χαρίτος).
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ: (Μ. Αθηναίος), Κουγιανός, Αυγουστάτος, Ντούντρα-Βιλιώτης, Νικούδης, Σέρρας Μιλτ., ΓαλιατσάτοςΣ., Καλιακούδας (90΄ Κόντης), Σέρρας Παν., Ρικάϊ, Ψυχογιός (88΄ Κόμητας), Κουρκουμέλης.
                     
ΣΑΜΗ: ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ………
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΙ!!!!
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ                                         Α.Ο.  ΣΑΜΗΣ
                                            0                                                                        2


                          
     H ομάδα της Σάμης επικράτησε εκτός έδρας επί του Παλληξουριακού με 2-0 στο γήπεδο των Κεραμειών για την 3η αγωνιστική. Τρία στα τρία για την ομάδα της Σάμης η οποία δικαιώνει τον τίτλο του «φαβορί» για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.
     Το παιχνίδι ήταν καλό με αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία των δύο τερματοφυλάκων.
     Στο πρώτο ημίχρονο ο Γαλανός για τον Παλληξουριακό και ο Περιβολάρης για την Σάμη δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ για τις ομάδες τους με σουτ από πλεονεκτική θέση.
     Στο 70' ο Μαρκάτος Σ., χάνει μεγάλη ευκαιρία ύστερα από κόντρες στη μεγάλη περιοχή να ανοίξει το σκορ σε κενό τέρμα για την ομάδα του Ληξουριού.
     Ο Παλληξουριακός συνέχιζε να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις φθάνοντας στη μεγάλη περιοχή της Σάμης όπου στο τελευταίο εικοσάλεπτο ζήτησε τρεις φορές πέναλτι σε ανατροπή παικτών του χωρίς όμως να δοθεί κάποιο από τον διαιτητή Κομητόπουλο.
     Η Σάμη με αντεπιθέσεις κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 87' μετά από συνδυασμό των Αμούργη και Νικολοβιένη μέσα στη μεγάλη περιοχή και κεφαλιά του τελευταίου.
     Ο Παλληξουριακός ανοίχθηκε για κάτι καλύτερο στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο γκολ στο 93' από σουτ του Αραβαντινού μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
     Η Σάμη κατάφερε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να κερδίσει στα τελευταία λεπτά δείγμα της καλής φυσικής κατάστασης που διαθέτει.
     Για τον Παλληξουριακο διακρίθηκαν οι Γαλανός και Μαυροειδής και για την ομάδα της Σάμης οι Αμούργης, Περιβολάρης, Νικολοβιένης.
Μέτρια η διαιτησία του κ. Κομητόπουλου και των βοηθών του η οποία δεν έδωσε τουλάχιστον ένα καταφανέστατο πέναλτι στην ομάδα του Ληξουριού.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Αραβαντινός Χαρ.), Μοσχόπουλος, Λαδάς Ι. (Αραβαντινός Α.), Γαβαλάς, Λαδάς Ι., Μαυροειδής, Γαλανός, Μαρκάτος Σ. (Κοζομπόλης), Λυμπερόπουλος, Παπαδάτος (Χ. Κατσιβέλης), Καμινάρης, Φαρακλός.   
ΣΑΜΗ:(Β. Μιχαλάτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Αυγερινός, Καππάτος, Νικολοβιένης, Περιβολάρης, Μέτας, Αλυσανδράτος Δ., Αμούργης Γ., Κόκκαλης (Αραβαντινός).                    
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
Α.Ο.  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩN                                  Α.Ο.  ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                       2                                          4 
                              
    
     Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετά καλό θέαμα και πολλά γκολ ο Πυλαριακός έκανε την έκπληξη και πέρασε νικηφόρα από εκεί με σκορ 4-2.       Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός στο α΄ ημίχρονο και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
      Στο 22΄σε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Πυλάρου ο Στάβερης πέρασε και τον τερματοφύλακα  Μακρήκαι με πλασέ πέτυχε το 1-0.
     Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 23΄με σκορερ τον Λ. Βανδώρο με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.
     Η Πύλαρος λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και στο 43΄μειώνει σε 2-1 με το BALLA R. με σουτ από το ύψος της περιοχής.
     Από το 70΄ και μετά και με τις αλλαγές που έγιναν η Πύλαρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της βγήκε στην επίθεση και καάφερε να ισοφαρίσει στο 73΄με ωραία κεφαλιά του Παπαδάτου στην αντίθετη γωνία του Ανδρεάτου.
     Το 2-3 πετυχαίνει ο Μ. Αλυσανδράτος με πλασέ μέσα από την περιοχή.
     Το τελικό σκορ έκλεισε στο 90΄με απ΄ ευθείας κόρνερ του Μιχελή.
     Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής από το 72΄ και μέχρι την λήξη αγωνιζόταν με 10 λόγω τραυματισμού του Μανέντη.
Πολύ καλός ο διαιτητής  κ. Θ. Λυμπερόπουλος  και οι βοηθοί του κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Α. Σκαλτσής.
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.: (Ανδρεόλας), Ανδρεάτος, Κουστουμπάρδης, Μεταξάς, Καμπίτσης (Ρασσιάς), Π., Ρασσιάς (Κορκός), Σπαθής, Στάβερης Κ. (Βαβάσης), Μανέντης, Στάβερης Ν., Βανδώρος, Μαράτος.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: (Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Α., Μπαλάϊ, Ποταμιάνος, Γασπαρής Ν. (80΄Καρούσος), Παπαδάτος, Σταμούλης Ν., Κουγιανός (46΄Μιχελής Β.), Κουλουμπής, Papa V (46΄Αλυσανδράτος Μ.), Γονατάς.  
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σε 3 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
9
09 – 01
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6
06 – 03
3.
Α.Ο. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
05 – 03 

4.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
03 – 04

5.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
1
00 – 03
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
 00 – 04  
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1
01 – 06
                                  Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs.
                                  Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 4η  5-6/11/11)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
2.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
 ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου