Κυριακή, Οκτωβρίου 9

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ










ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 3-1 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
Εντυπωσιακος ο Καραϊσκος  Πολύ καλή η Εικοσιμία
     Την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του είχε ο Δ. Ζησιμάτος στον φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα της Εικοσιμίας στην Μεσσήνη με το τοπικό Πάμισο.

     Η ομάδα μας σαφώς ταλαιπωρημένη από την κούραση του ταξιδιού (έφυγε χαράματα) δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που θα ήθελε και φυσιολογικά υπέκυψε στην ετοιμότητα του αντιπάλου της, ο οποίος είναι μέσα στα φαβορί του νέου περιφερειακού πρωταθλήματος και μάλιστα πολύ ενισχυμένος.    Μεγάλο πρόβλημα ήταν ακόμη και ο φυσικός τάπητας που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές μας αφού δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοια γήπεδα.
     Πάντως η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν πάρα πολύ καλή και το 3-1 μπορούσε να είχε αποφευχθεί.
     Βέβαια σε αυτά τα παιχνίδια όλα τα υπόλοιπα ενδιαφέρουν εκτός από την νίκη.
     Στον συγκεκριμένο αγώνα τα μηνύματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά από την πολύ καλή εμφάνιση και ιδιαίτερα από αυτήν του Απ. Καραϊσκου που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις και την ώρα της αντικατάστασης του χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.
Φάσεις και τέρματα:
       Ο Πάμισος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Εικοσιμία χάνοντας μερικές μικροευκαιρίες.
        Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 31΄ όταν από δεξιά ο Γεωργόπουλος στάθηκε άτυχος γλιστρώντας έχασε την μπάλα για να την κερδίσει ο Γ. Καλογερόπουλος και με σουτ να πετύχει το 1-0.
        Η Εικοσιμία ανέβασε την απόδοση της και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε δυο σουτ του Αντ. Κορσιάνου που πέρασαν ελάχιστα άουτ.
       Όμως η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για την Εικοσιμία και στο 39΄ ο Γερασιμάτος εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Κατσιπόδα για το 1-1.
        Στην επανάληψη ο Πάμισος μπήκε και πάλι δυνατά στον αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και τον Καραίσκο να ανακηρύσσεται ο «ήρωας» του αφού έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις.
        Όμως η πίεση για τον Πάμισο απέδωσε και στο 64΄σε κόντρα επίθεση των γηπεδούχων Μπεγέτης με σουτ πετυχαίνει το 2-1.
        Η Εικοσιμία και πάλι δεν παράτησε το παιχνίδι (πολύ θετικό στοιχείο) και στο 70΄αδικήθηκε κατάφωρα από τον διαιτητή του αγώνα σε μια φάση που έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή στον αμυντικό των γηπεδούχων (ήταν τελευταίος) όταν ανέτρεψε πεντακάθαρα τον Ψαριανό.
       Όμως η ατυχία δεν είχε τέλος για την ομάδα μας και στο 89΄ η κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιπόδα. Και σαν να μην έφανε αυτό στην αντεπίθεση ο Αντ. Καλογερόπουλος πέτυχε το 3-1 που ήταν και το τελικό.
        Διακρίθηκαν από τον Πάμισο οι Μπεγέτης Καλογερόπουλος Δασκαλάκης και από την Εικοσιμία Καραίσκος (πρώτος παίκτης του γηπέδου), Αντ. Κορσιάνος και Μπούσι χωρίς να υστερήσει κανένας παίκτης από την ομάδα μας. 
Συνθέσεις:
Πάμισος: (Γιωργ. Αργυρόπουλος), Κατσιπόδας, Καλογερόπουλος Αντ., Καλογερόπουλος Γ., Μοράκης, Αντωνίου, Γερμάνης, Κοτσάκης, Μπεγέτης, Δασκαλάκης, Κουλόπυλος, Τρίψας.
Α,Ο, Εικοσιμίας: (Ζησιμάτος), Καραϊσκος (70΄ Άννινος), Κουλάκης 65΄ Χαραλαμπόγλου), Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος, Μαρκαντωνάτος (87΄ Βολτέρας), Μπούσι, Αποστολάτος 87΄ Κονόμης), Γεωργόπουλος (60΄Ψαριανός), Γερασιμάτος, Κορσιάνος Αντ (73΄ Κορσιάνος Παν.), Πολλάκης.

        Το sportsthea ήταν στην Μεσσήνη και παρακάτω θα δείτε φώτο από τον αγώνα.
 ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΖΕΣΤΑΜΑ 1
 2
 3
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
 "ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ"
 Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 "ΠΑΓΚΙΤΕΣ" 2
 Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
 ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 1
 2





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου